icon

Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?

cecil36
15. apr 2012

Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂

janet24
2. okt 2017

@kabelkymoda a dalsia vec za 2-3 hodiny ten poriadok aj tak musi vyzerat

kabelkyamoda
2. okt 2017

Upratovanie RD cca 130m2 poschodový :
- 5 izieb /kuchyňa spojená s obývacou izbou /
- 1 kúp.
- 2 WC
Cena 5.- eur hod.
Upratané za dve hodiny. Majiteľka bola spokojná,pani bola spokojná dostala 10.- eur. Dnes som dostala takúto odpoveď. Reagovala som na dopyt. Nemám slov.

naty14
2. okt 2017

@kabelkyamoda prosiiim za 2hodiny 130m2 a majitelka bola spokojna? Tak ja som padla na hlavu asi

kabelkyamoda
3. okt 2017

Áno. Dobré ste čítala . Bola spokojná. Túto moju skúsenosť sem píšem IBA zdôvodu dopytov "SPOĽAHLIVO a PRECÍZNE ". Každá chápeme tieto dve čarovné slovíčka inak. a každá DÁMA vie,že či je to RD alebo IBA 3-izb.byt nie je možné upratanie za 2-3 hod. PRECÍZNE.DÁMY , by chceli mať čisto ale zaplatiť to nechcú. Jeden komentár tu je,že 5.- eur/hod. je dosť lebo cez firmu dostávajú 3-eur/hod. Budem sa opakovať. Upratujte si samé a 15.- eur minte na DOBRÚ večeru s partnerom

alabama0011
11. okt 2017

Nejaka mamina, pani na upratovanie do Petrzalky? 4 izbovy byt. Dakujem.

kabelkyamoda
11. okt 2017

@alabama0011
Dobrý deň,
ponúkam Vám bežné upratovanie, V prípade záujmu ma kontaktujte.
MImi

miruska7
13. okt 2017

@alabama0011 Prosím je to ešte aktuálne?Dakujem moj kontakt je 0940778450.

tinkaronko0710
30. okt 2017

Dobrý den, mám upratovaciu firmu a ponukám upratovanie bytov,spoločných priestoroch,domov, hĺbkové čistenie, tepovanie a pod. Keď nejaké otázky kľudne sa pýtajte. Ďakujem

lola23
14. nov 2017

Dobrý večer prajem,moja mamina si hľadá prácu-upratovanie bytu alebo RD v Bratislave. Má s upratovaním dlhoročné skúsenosti,je veľmi šikovná,spoľahlivá. píšte prosím sem.ďakujem

miruska7
14. nov 2017

@kabelkyamoda počúvajte nenicte tu zákazky a nemajte blbe pripomienky.Aj 5€ je malo za tu pracu ktorú robíme.Dovidenia

kabelkyamoda
15. nov 2017

@miruska7
Nerozumiem Vašej poznámke. Kto tu ničí zákazky ?

stella03
15. nov 2017

Trenčín, Trenčianske Teplice. Upratovanie bytov, rodinných domov. Spoľahlivo, diskrétne. V prípade záujmu mi napíšte IP.

miruska7
15. nov 2017

Prepáčte pomýlila som sa zle som to pochopila.Mate pravdu čo ste napísali.

kabelkyamoda
16. nov 2017

@miruska7
Ja som si to myslel,že ste to asi zle pochopila. Moje 3 komentáre musia hovoriť za všetko a najmä tento :

Nechcem sa tu rozpisovať ,ale každý dopyt alebo otázka znie : " Nepoznáte - Hľadám PRECÍZNU a SPOĽAHLIVÚ /počúvate sa ?/ pani na upratovanie. Ponúkam 5.- eur/hod." A ďalej pokračujete . " Práca je na 2-3 hod. BEŽNÉ UPRATOVANIE " Moja otázka znie . " Keď ponúkate AŽ 5.- eur/hod. prečo si to nepoupratujete radšej sami a nejdete za tých 15.- eur na DOBRÚ večeru s partnerom.?"

Dobrá rada
Za PRECÍZNOSŤ a SPOĽAHLIVOSŤ si treba dobré priplatiť a vážiť si prácu toho druhého.
A nakoniec. Áno, sú ženy,ktoré vám pôjdu PRECÍZNE A SPO2AHLIVO upratať za 2-3 hod aj zadarmo.

janet24
16. nov 2017

@kabelkyamodaa chcela by som vidiet ten por

miruska7
17. nov 2017

@kabelkyamoda no ved prave ja som teraz v stredu mala taku zákazku ze som sa strašne popalila.To znamena ze po prve,chceli urobit za 5€tolko prace ze ani nehovorím.No a po druhe,ze co som urobila za 4h ze po mne nic nevidno.No a po tretie to spravanie a arogancia ani nehovorím.Takže s toho vyplýva ze nech si to upracu sami za taky smiešny peniaz a za tolko roboty.

kabelkyamoda
20. nov 2017

@miruska7 To sa Vám "čudujem" , že ste vôbec išla upratovať za 5.- eur/hod. Ja som sa taktiež popálila. Ako som už napísala upratujte si same a za 15.- eur večera s partnerom v Mc .......

miruska7
21. nov 2017

Za upratovanie v Bratislave sa berie podla toho ci je to dom alebo byt a ci je to bezne alebo po rekonstrukcii upratovanie.Ni ale od 6€ na hod. urcite nizsie po zlých skúsenostiach nepôjdem.

kabelkyamoda
21. nov 2017

@miruska7 RD do cca 150m2 bežné upratovanie od 60.- eur. Byty od 25.- eur Som z BA.

neboziec
21. nov 2017

@cecil36 nas upratovanie v BA stoji 2 oblicky

miruska7
22. nov 2017

@neboziec Prosím vas to čo sú za blbe poznamky.Nehnevajte sa ale je to sproste.

janet24
22. nov 2017

@miruska7 a taketo tupane sa stanu matkami.Lutujem ich deti.😠

miruska7
23. nov 2017

@janet24 nechápem teraz váš komentár.Prepáčte

janet24
23. nov 2017

@miruska7 odpoved na taraniny nicku neboziec.

tesoro
12. dec 2017

hladam sikulku ktora vie utriet prach, povysavat, zmyt podlahu plus wc a kupelna, kuchyna. uplne novy malicky prerobeny byt 36 m. ja viem upratovat 🙂 ale mam dovody preco niekoho potrebujem. okolie Figara, najlepsie v piatok po 16.00. jedine pravidelne!!!! Tyzdenne intervaly.
Lubica 0911420277

lola23
12. dec 2017

@tesoro
Dobry vecer,opytam sa mojej maminy ci by mala zaujem. Hlada si upratovanie bytov,je velmi mila, sikovna,spolahliva. navyse by to nemala tak daleko.ozvem sa vam,priadne jej dam na Vas kontakt.

tesoro
12. dec 2017

@lola23 dakujem

lola23
12. dec 2017

@tesoro mamina Vam bude volat

tesoro
12. dec 2017

Mate na mna telefon?@lola23
@lola23

lola23
12. dec 2017