Koľkokrát týždenne pustíte práčku?
Ahojte maminy, prosím Vás, koľkokrát do týždňa pustíte práčku? Ja mám pocit, že periem pričasto a to sa snažím plniť bubon skoro do plna. Šťastie, že má to neskutočne bavi🙂
nas je 7 a tak periem tak 5-6 praciek za tyzden, dnes boli aj obliecky tak padli hned 3 pracky vcera 1 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 este stastie , ze zehlim len to najnutnejsie , inac by som sa zblaznila 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Boze esteze vymysleli automaticke pracky lebo pri mojom prani by sa popoluska mohla schovat 😀
Baby a neni to drahe ked tak casto periete ???mame pracku wirpool A+++ periem 3x do tyzdna pre seba a dcerku a mama sa ide zblaznit ze budu velke ucty.
Jaj aj ja rada vypieram ,niejake veci aj Len rucne.a SME 3 .ale periem kazdy druhy den.postelne pradlo periem raz do tyzdna oficialne a neoficialne ked mame S muzikom akciu.haha .musim podotknut ze aj prah na pranie rada skusam nove aj avivaze no uchylka...hmm.veci na stolicku prehadzujeme a niekedy iba tak na dvere zavesit.pyzamo MA moj muz kazdy vecer ciste lebo sa poti ked spi.a jasne ze periny sa vetraju na balkone.aby boli nasiate od slniecka energiou.

@ewellina zno,prevesit cez stolicku,alebo mame aj tych "sluhov", tam davame roznosene veci.
no u nas sa perie tak aj 8x za tyzden,obcas i viac,ked sa peru veci,co neperieme kazdy tyzden..
sme 4, dve male deti,tam sa toho nakopi! A nam sa zas nezmesti velka pracka,takze to ke aj kvoli mensiemu objemu,aj ked ja tam napcham,co sa len da. Len to vesanie a skladanie! @syrik