icon

Koľkokrát týždenne pustíte práčku?

syrik
25. máj 2014

Ahojte maminy, prosím Vás, koľkokrát do týždňa pustíte práčku? Ja mám pocit, že periem pričasto a to sa snažím plniť bubon skoro do plna. Šťastie, že má to neskutočne bavi🙂

Strana
z2
siska53
25. máj 2014

@ewellina zno,prevesit cez stolicku,alebo mame aj tych "sluhov", tam davame roznosene veci.

no u nas sa perie tak aj 8x za tyzden,obcas i viac,ked sa peru veci,co neperieme kazdy tyzden..
sme 4, dve male deti,tam sa toho nakopi! A nam sa zas nezmesti velka pracka,takze to ke aj kvoli mensiemu objemu,aj ked ja tam napcham,co sa len da. Len to vesanie a skladanie! @syrik

andrejka1974
26. máj 2014

nas je 7 a tak periem tak 5-6 praciek za tyzden, dnes boli aj obliecky tak padli hned 3 pracky vcera 1 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 este stastie , ze zehlim len to najnutnejsie , inac by som sa zblaznila 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

chikita0000
26. máj 2014

Boze esteze vymysleli automaticke pracky lebo pri mojom prani by sa popoluska mohla schovat 😀

lulua777
27. dec 2015

Baby a neni to drahe ked tak casto periete ???mame pracku wirpool A+++ periem 3x do tyzdna pre seba a dcerku a mama sa ide zblaznit ze budu velke ucty.

mackamizjedlaskrecka
27. dec 2015

Jaj aj ja rada vypieram ,niejake veci aj Len rucne.a SME 3 .ale periem kazdy druhy den.postelne pradlo periem raz do tyzdna oficialne a neoficialne ked mame S muzikom akciu.haha .musim podotknut ze aj prah na pranie rada skusam nove aj avivaze no uchylka...hmm.veci na stolicku prehadzujeme a niekedy iba tak na dvere zavesit.pyzamo MA moj muz kazdy vecer ciste lebo sa poti ked spi.a jasne ze periny sa vetraju na balkone.aby boli nasiate od slniecka energiou.

Strana
z2