icon

Komu fandíte, Trumpovi alebo Kamale Harris?

thunderdome
5. nov 2024

Dnes v noci sa rozhodne, ráno to bude známe. Aj niekolko slovenských TV bude vysielať volebné štúdio. Idete niekto prežívať tie volby? Komu fandíte? Trump by spravil poriadok. Kamala je rovnaká bábka ako Biden.

stanulienkat
5. nov 2024

@thunderdome mas velmi pomylene nazory. Migraciu Orban zastavil asi tak ako Kalinak u nas. 😂U nas boli tiez imaginarny imigranti. Kto by u nas zostal?
Orban s kumpanmi ovladol krajinu, privadza ju do izolacie, rozkrada eurofondy, zavadza autokraciu, rozkrada stat. Je to populista a klame ludi pre svoj prospech. Isli tam ceny vsetkeho hore. Hovori to to nieco? Vidis paralelu s nasou socialnou vladou?

sisska96
5. nov 2024

Nikomu. Bude chlieb lacnejší?

marca12
5. nov 2024

Neprezivam ich volby,ale radsej by som bola,keby vyhrala Kamala. No obavam sa,ze vyhra Trump. Vidis,co sa stalo u nas,aki burani a stvaci naroda su volicom sympaticki

janci27
5. nov 2024

@thunderdome fandim Trumpovi. Nie je to ziadna vyhra, ale aspon mensie zlo oproti Kamale

stanulienkat
5. nov 2024

@janci27 uz sme to mensie zlo videli. Co bolo lepsie za jeho vlady? Nic, len kauzy a sproste kecy. To mame aj u nas teraz.Ked vyhra, vyhraza sa vysokymi clami. Hadaj, kto si to odserie. Europa. Jeho volia taki isti primitivni burani, ako u nas Fica.
@sisska96 a presne preto chlieb nieze nebude lacnejsi, ale naopak. Drahsi. Amerika hybe svetovymi trhmi a ovplyvni to aj nas. Takze sa nas to tyka.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
5. nov 2024

@thunderdome chlapce, mas velmi jednoduche videnie sveta. Vies, ze nebyt Usa a Anglanov, ktori dodavali chudobnym rusakom zbrane a peniaze, tak by nas nasi sovietsky okupanti neoslobodili cez vojnu? Vdaka hnusnemu zapadu skoncila 2. sv. vojna. Ale pichame sa do riti rusakom.

sense
5. nov 2024

Neprežívam to ziadno len sa bojím už ak chladničku otvoriť aby tam na mňa nevyskocili voľby. Ale teda dúfam že Trump nevyhrá...

miskakyska
5. nov 2024

Trump bol..je...aj bude komik..

kiwi3
5. nov 2024

@thunderdome podľa mňa by si mal byť prezident ty, vieš všetko hneď a výborne vyriešiť... nie, fakt, radšej sa nezaoberaj vecami, ktoré nemáš kapacitu pochopiť, bude ti lepsie

tilly
5. nov 2024

@stanulienkat presne, volia ho burani. Bolo to vidieť na lokalitách, kde ho velebili, na akých obchodoch boli jeho plagáty apod. Jeho voliči sú ta sorta ako u nás ficovolici, v Maďarsku orbanovci, v Čechách babisovci...

janci27
5. nov 2024

@stanulienkat vidno, ze nemas prehlad. Pisem, ze to nebude s nim ziadna vyhra, je to buran, momentalne mi mozu byt ukradnute nejake cla, radsej sproste kecy a kauzy ako tretia svetova, ku ktorej sme nikdy nemali tak blizko ako teraz. Cely svet ovplyvnia vysledky tychto volieb

tilly
5. nov 2024

@janci27 myslíš, že ak vyhrá kamala, bude 3.sv? Práveže to všetci tvrdia o Trumpovi

stanulienkat
5. nov 2024

@janci27 ale stvaci jeho typu tu vojnu najskor rozputaju. On je taky chcimir asi ako nasa vlada. Len rozduchavat nepokoje. Yrump nie je diplomat, je to hulvat. On by z vojny profitoval.

annm81
5. nov 2024

@thunderdome "Keby aj USA odošli z Nata, tak si spomente na to že, čo sa stalo keď UK odišlo z EU?"
Máš aspoň tušenia, čo porovnávaš?

vler
5. nov 2024

@katka700 povedat o vystudovanej pravnicke a byvalej prokuratorke ze je "stupidna" 🤨

vler
5. nov 2024

@stanulienkat hulvat je slabe slovo. Je to gauner, klamar, podvodnik a zlocinec odsudeny sudom, obtazovatel zien az nasilnik

,

janci27
5. nov 2024

@tilly toto je prave Bidenov ciel a Kamala bude vlastne taka jeho "nahradnicka", preto sa jej vyhry tak vsetci obavaju, co nastane po volbach. Za Bidenovej vlady za situacia vo svete rapidne zhorsila co sme pocitili velmi aj tu v Europe. Za nitky budu pri nej tahat rovnaki ludia, ako za Bidena, zial.
@stanulienkat ano, je to hulvat a karikatura tak akurat do komiksov, nezastavam si ho vobec, ale Biden je pre svet daleko viac nebezpecny co sa rozputavania vojen tyka a kto z nich chce profitovat aj za cenu rozputania 3. svetovej, pokracovanim toho bude prave Kamala. Je smutne, ze v celom USA sa nenasiel lepsi protikandidat nez Trump, tomuto ozaj nerozumiem.

stanulienkat
5. nov 2024

@janci27 boze..a v com je dedko Biden nebezpecny? Biden is new Soros? 😂
Co si pocitila zhorsene pocas Bidena?? No daj...😁

janci27
5. nov 2024

@stanulienkat och, tak na toto nemam fakt energiu 😀 cakala som, ze mas vatsi prehlad, ale ked mas pocit, ze za Bidena bolo vlastne sveta zit, ze on je taky rozpravkovy dedusko, tak ta necham v tom 😀

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
sevrin
5. nov 2024

@thunderdome synak, venuj sa zbieraniu kovošrotu a nie čítaním kravín na dezinfoweboch lebo potom len tliachaš sprostosti.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
kandelabra
5. nov 2024

Trump nie je teda ziaden poklad, ale Kamala by bola horsia...

viera27
5. nov 2024

Jednoznacne Kamala. Uz to je divne, kolko republikanov, stalych clenov, kongresmanov a neviem koho vsetkeho z tejto strany dalo podporu Kamale. To aj keby som odhliadla od vsetkych Trumpovych pruserov, senilit (to ako predvadzal oralny sex na mikrofone dva dni dozadu na rally bolo co?) a utoku na samotnu ustavu, tak nikdy som nevidela volit stranikov mimo vlastnu stranu. Az teraz. Zjavne je aj pre nich neprijatelny.

eva8
6. nov 2024

Stovky hlasovacích lístkov bolo 28. 10. zničených po tom, ako boli v Portlande v štáte Oregon a vo Vancouveri v state Washington zapalene volebne schranky.

stanulienkat
6. nov 2024

@thunderdome chlape, si dobry v tom, co robis. Ty nie si blby, lebo veris propagande. To propaganda je zacielena na blbcov. Uz vies, preco sa v zivote neposuvas? Ten srot budes zbierat cely zivot. A popritom pi..vat na svoj posraty frustrovany zivot. Klasicky volic socialnej demokracie.

@janci27 no daj ten VATSI prehlad.😂 Neodpovedala si na otazku.

ivka225
6. nov 2024

@stanulienkat Ak by si takíto ľudia nechali svoju frustráciu pre seba, to by ešte šlo. Horšie je, že oni sa aj vo voľbách správajú tak, aby úspešnejších a vzdelanejších potrestali za svoje zbabrané životy.

kiwi3
6. nov 2024

@stanulienkat ja nechápem, ci si títo ľudia fakt nevedia spojiť veci alebo sa otvorene pýtajú do nejakeho nového sovietskeho zväzu... nepochopím nikdy

annm81
6. nov 2024

@thunderdome Ja mám Američana doma (okrem toho, že som tam sama strávila nejakú dobu) a vieš čo ti odpovie na to, ako šlo za Bidena všetko dolu vodou? To isté, čo ti povie volič opozície o tom, ako šlo všetko dolu vodou za Matoviča a Ódora. To, čo ti povedia ľudia voliaci demokraciu v celom západnom svete. Lebo si vedia spojiť globálne a lokálne súvislosti, čo ty pri svojom bluzneni, ako si vojensky vystačíme, zjavne nevieš.