icon

Komu fandíte, Trumpovi alebo Kamale Harris?

thunderdome
5. nov 2024

Dnes v noci sa rozhodne, ráno to bude známe. Aj niekolko slovenských TV bude vysielať volebné štúdio. Idete niekto prežívať tie volby? Komu fandíte? Trump by spravil poriadok. Kamala je rovnaká bábka ako Biden.

hiro
6. nov 2024

@thunderdome Trump uz vladol. Aky poriadok spravil vtedy? Ziadny nespravi ani keby bol zvoleny znovu.

stanulienkat
6. nov 2024

@annm81 to je tym, ze kdeaky debil je politolog, strateg, virolog, pedagog, pravnik v jednom. A pritom su to hlavne ludia so skrachovanym osobnym zivotom na hranici chudoby. Pozri si na YT hociaky protest dezole obcanov-bezzubi, pologramotni, polodementni skrachovanci bluzniaci o laske k rusku, ktori cituju dezinfoplatky.

eva8
6. nov 2024

Uz len 3 hlasy...

xsuzannex
6. nov 2024

@stanulienkat esteze tu mame vas mudrych, vzdelanych a pripravenych vsetko vysvetlit 😉

eva8
6. nov 2024

Cim sa lisime od tych, ktorych kritizujeme, ked sami medzi sebou sa vysmievame? Aj ked to nemyslime v zlom, boli to.

@thunderdome nesuhlasim s tebou, ale aj tu vdaka za link

eva8
6. nov 2024

@xsuzannex vladnut by mali odbornici, nie politici.
A na cele statu ludia s moralkou.
Zmenit to mozme jedine my, zdola.

xsuzannex
6. nov 2024

@eva8 len nie takou zlobou a urazkami, ktoru tu poniektori v kazdej diskusii siria..

veverickav
6. nov 2024

drzim palce Trumpovi, som rada, ze vyhral

stanulienkat
6. nov 2024
stanulienkat
6. nov 2024
eva8
6. nov 2024

@veverickav preco si rada, ze vyhral Trump? Fandila som Harrisovej. Verim v zazraky

eva8
6. nov 2024

@xsuzannex vsak? Retorika a spravanie Fica (u nas)a Trumpa je zial prikladom.

annm81
6. nov 2024

@eva8 Medzi Trumpom a Ficom je jeden zásadný rozdiel - Fico bol chladnokrvný mafián, dnes je plnohodnotný fašista. Toto Trump nie je. Mať ho v čele krajiny je ako mať tam štvorročné decko - nikdy nevieš, čo mu zíde na um v nasledujúcej chvíli, jeho rozhodnutia závisia od toho, ako sa vyspí a či mu práve niekto neuchmatol na piesku kýbliček. Ten chlap je úplne nepredvídateľný. Môžme len dúfať, že keď už konečne bude mať post, po ktorom túžil, tak sa ukľudní . Ono pravda je, že na rozdiel od Fica a všetkých ďalších populistov, prezident US má reálnu šancu niečo s Ukrajinou spraviť - problém pri tomto mačovi je, že nevieme, ktorým smerom to nakoniec bude chcieť pohnúť.

atinkaa
6. nov 2024

Vyhra Trump, bohuzial. Bolo to od zaciatku jasne, ze aktualne zena a este tmava nema sancu.

Je to smutne, no je vidiet, ze v tom nie sme sami. V CR to bude v pristim kole Babis🙈

xsuzannex
6. nov 2024

@eva8 pises ze by sme to mali zmenit my zdola.. tak sa pytam ci takymi urazkami, lebo to sa mi nezda ako vrchol moralky.. uz len tou vasou "kovidovskou retorikou" ktora je uz celkom otrepana za tie roky 🙂

tayla
6. nov 2024

🍾🍾🍾

princkrason
6. nov 2024

Neviem preco sa tesite ze vyhral Trump, on ma Europu v pazi a Slovensko duplom, v pohode by nas by hodil k rusom

sisska96
6. nov 2024

Aspoň pošle migrantov tam kam patria

princkrason
6. nov 2024

@sisska96 a kam patria? vsak oni v usa su na nich zavisli , kdo im bude vykonavat podradne roboty? a neviem preco ta trapia v usa migranti

sisska96
6. nov 2024

@princkrason tam patria, odkiaľ prichádzajú hnusní

hiro
6. nov 2024

@sisska96 Stavme sa ze neposle ;) To su take recicky pre plebs...

princkrason
6. nov 2024

@sisska96 nikam ich neposle vsak ho volili ti hnusni migranti, hispanci, mexicania aj cernosi 😎

princkrason
6. nov 2024

@hiro
@sisska96
a ako to dopadlo s tym plotom s mexikom? ked bol prezidentom, pomohlo to? este trepal ze to mexiko zaplati a platili to amici...

stanulienkat
6. nov 2024

@sisska96 ako ovplyvnuju migranti v Usa tvoj zivot? To je taka radost nevedomeho. Ako sa dezolati straaaaasne tesili, ked vyhral Fico, ze tu bude raj, vsetko bude lacne.😂😂😂 A potom si Fico s nimi vytrel rit.😂 Potraviny zdrazeli o 50%, hore dane, energie, benzin..., zbrojenie Ukrajiny, potlapkavanie Zelenskeho, navsteva Usa, teply prezident.😂😂
Tak toto iste sa stane aj s us dezolatmi.
@tayla ty ani nevies comu sa tesis. Nastupom Trumpety a jeho avizovaneho zvysovania cla, sa ti zdrazi zivot, potraviny, sluzby, tovar. Takze na zdravicko!!😂😂

princkrason
6. nov 2024

@stanulienkat ale nam hnusnym progresivcom ,rakovine atd akcie rastu ked zvolili dezolati Trumpa, ja som spokojny , zbrane sa budu vyrabat atd , nieco podobne ako u nas ,ze ani naboj na UA a pritom vyvazame naboje jak divy...
len peniaze z toho nemaju volici dvojzubci , ale hnusni progresivci a smerohlas....
taka sladka nevedomost

annm81
6. nov 2024

@tayla Počkaj, počkaj, mne sa často pletú nicky, ale nepletiem sa, že si volič sociálnej demokracie? Čo pre teba voľba Trumpa znamená? Že budeme musieť viac investovať do obrany? Bavme sa len o tej lepšej situácii, keď Trump nevycúva z NATO - bude na Európu tlačiť, aby sa na svojej obrane podieľala viac. Alebo ťa viac teší zavedenie ciel? Pre krajinu, ktorú v podstate živia automobilky, to bude požehnanie. Či skôr posledné pomazanie? Keď si tak všetko zhrnieme a podčiarkneme, ostane nám menej peňazí na sociálny štát. Uvažovanie niektorých ľudí je veľmi udivujúce. Si teda americký občan? Lebo čo môže považovať domáci volič za prospešné, to môže byť dosť často v neprospech cudzinca .

tayla
6. nov 2024

@stanulienkat
@annm81 baby, ukľudnite sa, vyjadrila som svoju náladu po svojom, čo vás do toho? Skrátka som svojprávny človek, volič, nemám dôvod sa niekomu spovedať a zodpovedať...

stanulienkat
6. nov 2024

@tayla my sme kludne, len tebe ocividne nedochadza, comu sa tesis. Akokeby sa zid cez vojnu tesil, ze pojde do pece.

annm81
6. nov 2024

@tayla V našich končinách sa tomu hovorí "argumenty ako sviňa". Ale tak aj takí ľudia sú - užívaj si teda svoju dobrú náladu, o vytriezvení ti písať asi nebudem, aj tak to zvalíš na liberálov, Radičovú, Matoviča...

tayla
6. nov 2024

@stanulienkat
@annm81 baby, sorry, ale vy ste choré 🤣🤣🤣