icon

Komu fandíte, Trumpovi alebo Kamale Harris?

thunderdome
5. nov 2024

Dnes v noci sa rozhodne, ráno to bude známe. Aj niekolko slovenských TV bude vysielať volebné štúdio. Idete niekto prežívať tie volby? Komu fandíte? Trump by spravil poriadok. Kamala je rovnaká bábka ako Biden.

eva8
6. nov 2024

@xsuzannex musime ist prikladom. Vsak kazdy moze zacat od seba

eva8
6. nov 2024

@sisska96 mas take stastie, ze nie si migrant 👍

eva8
6. nov 2024

@princkrason progresivcom rastu akcie?

princkrason
6. nov 2024

@eva8 ja co poznam hnusnych progresivcov su trochen bohaty , ale vies aspon co su akcie, burzy a ekonomika? je to hnusoba

eva8
6. nov 2024

@princkrason aha, cize progresivci, ktori su hnusni, sa vytesuju z potencialnej vyhry Trumpa kvoli rastucim akciam

xsuzannex
6. nov 2024

@eva8 ja pokial viem tu nikoho neurazam aj ked nazor mam opacny, cize som dezolat, konspirator a neviem co vsetko ste este vymysleli.. ja vam vas nazor neberiem a respektujem ho.. tak ako pocas kovidu bolo moje rozhodnutie sa neockovat, respektovala a nadalej respektujem vas co ste stali prvi v rade.. sice nechapem ale respektujem.. nemam potrebu vas za to ako ludi odsudit a brat vam volebne pravo, ako sa o nas casto vyjadrujete vy..

sevrin
6. nov 2024

Nehádajte sa, tešte sa že vojna na Ukrajine skončí do 24 hodín a henten exot thunderdome nebude odkázaný na zber kovošrotu. Inak si neviem vysvetliť prečo taký lúzer by mal mať radosť z Trumpovho víťazstva.

eva8
6. nov 2024

@xsuzannex kto "my"?
Moj prvotny prispevok smeroval vseobecne k pisatelom tohto fora.
Bolo spomenute PS. Vyjadruje sa neprimerane? Ale su jnusni progresivci. Fico a Trump sa vyjadruju skutocne "milo". Od hora ide retorika, spravanie. Ako zdomacnelo slovo dezolat? Tak aj agresia zdomacnieva "od hora". A kto voli tych hore? My.

eva8
6. nov 2024

@sevrin ulavilo sa ti po napisani posledneho prispevku?

xsuzannex
6. nov 2024

@eva8 od kedy zacal kovid tak su ludia ako stvana zver.. nepamatam ze by bolo tolko nenavisti medzi ludmi ako je posledne obdobie.. aj v reale aj na tychto forach kde si este viac na seba dovolia.. to fakt okolo seba nevidis? Kovid tak rozdelil spolocnost az to pekne nie je ludia sa hecuju stale viac..

eva8
6. nov 2024

@xsuzannex preto zacnime od seba. Nehecujme sa. Aj preto som napisala prvy prispevok.
A dalej sa vysmieva jeden z druheho? Nemyslim tym konkretne teba

annm81
6. nov 2024

@xsuzannex Na sociálnych sieťach to začalo už skôr, covid bol ale perfektná príležitosť pre tých, ktorým vyhovuje radikalizácia spoločnosti - to sa začal raj pre tých, čo šíria dezinformácie. Zrazu sa totiž našlo niečo, čo sa reálne dotýkalo každého človeka a pri čom sa dal vytĺkať kapitál z bezprostredného ohrozenia a zo strachu.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
6. nov 2024

@thunderdome ale necha si Orban diktovat, len potichucky. Aby neprisiel o volicov. A necha si diktovat aj z Bruselu-a rad. Peniaze mu nesmrdia. Zaujimave, ze nepoziadal o vylucenie z Eu. Taky hrdina nie je.😁Dufam, ze nevyuzivas sluzby tych zapredanych lekarov.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
6. nov 2024

@thunderdome 😂 To komentovat nebudem. Ty sa tes, ze to tu nie je ako v Usa, kto nepracuje, nie je osetreny u lekara, lebo nema na to peniaze. Osetrny je tam clovek, co ma poistku a dava nieco do systemu. Kolko si dal do spolocneho doteraz ty?

annm81
6. nov 2024

@thunderdome Si troll, alebo naozaj veríš, že covid neexistoval, alebo bol biologická zbraň atď?

sevrin
6. nov 2024

@thunderdome aký vplyv má na tvoju sociálnu situáciu víťazstvo Trumpa? Budeš viac dostávať za kovošrot v zberni?

stanulienkat
6. nov 2024

@annm81 on octoval. Kovosrotak hadam nebude verit nejakemu blbcovi, co 6 rokov studoval na VS. Ved dezolati na Fb mu otvorili oci.

stanulienkat
6. nov 2024

@sevrin nuz a toto a podobné nam rozhoduje o buducnosti. Dufam, ze raz sa budu pred volbami robit IQ resty a volit budu smiet len ludia, ktori pracuju a odvadzaju dane. Lebo pologramotni ludia bez sebareflexie a kritickeho myslenia ovplyvnuju zivot normalnym produktivnym ludom.

sevrin
6. nov 2024

@stanulienkat hej, to je hlavná nevýhoda demokracie. 100 exotov typu thunderdome prehlasuje 99 nositeľov nobelovej ceny.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
6. nov 2024

@thunderdome nie Trump sa nevzburil. Tak ako ani Fico. Oni len hrali na vase city. Potrebovali hlasy jednoduchych ludi. Ak by mali prospech z opacneho konania, tak by to robili. Pamatam si ako Fico, Blaha a spol vyzyvali ludi dat si dole ruska. Plno ludi zomrelo.A potom Fica nachytala kamera ako hovoril, ze ten Kovid je strasna choroba, ako ho to zlozilo.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
6. nov 2024

@thunderdome aka komedia? Co myslis, preco nosia chirurgovia počas operácie rúška? Aby sa redukoval prenos baktérii a vírusov. Ono to má svoje opodstatnenie, len musíš trošku o tom vedieť. Ja som napríklad počas covidu dva roky nebola chora vďaka tým rúškam.

annm81
6. nov 2024

@thunderdome Trump sa proti ničomu nevzbúril, len poštval ľudí proti sebe navzájom aj proti odborníkom. Jeho prístup nemal ani štipku toho, čo by sa od najvyššieho ústavného činiteľa očakávalo - diplomacie, konštruktívnosti ani upokojenia situácie. Namiesto toho sa zmätene pohyboval od vyhlásení, že jeho administrativa má veľmi ťažkú úlohu s riešením náročnej situácie až po to, že covid proste sám od seba odíde, od toho, že je to obyčajné nachladenie po to, že nikdy neukázal ľuďom, ktorí sa cítia chorí chodiť do práce. Zľahčoval situáciu ešte aj vtedy, keď mali druhú, či tretiu najvyššiu úmrtnosť per capita. Ak niekto seriózne chce debatovať o opatreniach, tak sa to nerobí šírením dezinformácií ani tým, že motivuješ ľudí, aby nedôverovali a dokonca napádali odborníkov. To sa robí tak, že si sadnú za stôl politici s odborníkmi a počítajú riziká, náklady, náročnosť, pozitívne a negatívne stránky rôznych riešeni. Trump je obyčajný populista a kým ešte za prvej vlády boli okolo neho odborníci, ktorí ho často korigovali, teraz je situácia taká, že ľudí okolo seba buď radikalizoval alebo vyhnal.

sevrin
6. nov 2024

@thunderdome pre mňa komédia je, keď dospelý štyridsiatnik bez ženy a detí, čo dokonca ani hypotéku nemá, sa živí zberom kovošrotu. Fakt porozmýšľaj nad tým potulným komediantom, išlo by ti to.

xsuzannex
6. nov 2024

Ty vole ludia, vy ste pekne hnusni.. By ma zaujimalo ci by ste boli takyto hrdinovia aj z oci do oci.. fakt neviete nic ine len sa urazat? Citite sa potom lepsie?

panizima
6. nov 2024

@thunderdome Kamala

hiro
6. nov 2024

@thunderdome "No ako to vyzerá? Bude Trump? Lebo pri hentom volebnom systéme nič neni na 100% isté."
No, Trump povedal ze volby budu urcite sfalsovane. Takze som zvedavy ako sa k tomu po vysledkoch postavi ci este stale bude trvat na tom ze boli a on bol falosne zvoleny ;)