icon

Komu fandíte, Trumpovi alebo Kamale Harris?

thunderdome
5. nov 2024

Dnes v noci sa rozhodne, ráno to bude známe. Aj niekolko slovenských TV bude vysielať volebné štúdio. Idete niekto prežívať tie volby? Komu fandíte? Trump by spravil poriadok. Kamala je rovnaká bábka ako Biden.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
veverickav
7. nov 2024

@thunderdome toto mi povedal kolega z USA,,, ze Trump asi dlho nevydrzi, budu sa ho zase chciet zbavit, tak, ako viackrat predtym. ze on si ide svoje a tym je proste pre zakulisnych ludi nepohodlny.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
7. nov 2024

@sevrin nie, preco? A ty?

eva8
7. nov 2024

@thunderdome zdroj infovojna je zdroj JPP

annm81
7. nov 2024

@thunderdome Ah bože, uvedomuješ si, ako a odkiaľ je platená infovojna? Ak nechceš byť v slušnej spoločnosti na smiech, nájdi si serióznejší zdroj informácií. Týmto si o sebe a svojich nazoroch prezradil úplne všetko.

andreafa
7. nov 2024

@thunderdome ty si ale krava 😂

andreafa
7. nov 2024

@thunderdome pardon, nie si krava, ale chuj! škoda, že tu nie je grcajúci smajl...

mondolina
7. nov 2024

@thunderdome
infovojna?
🤣🤣

sevrin
7. nov 2024

@thunderdome a tebe konkrétne čo liberáli spravili zle? Či si tu zase liečiš mindráky z toho, aký si neschopný celý život a nikdy si nič nedosiahol?

eva8
7. nov 2024

Cim sa lisime vo vyjadrovani od Trumpa a niektorych "panov" z nasej koalicie?

annm81
7. nov 2024

@eva8 Tu už sa mám potrebu ozvať aj ja. Zvyčajne sa od týchto hádok držím ďalej, ak mi niekto rovno expresivne nadáva, nemám potrebu na to reagovať, nanajvýš vyzvem na vecnú debatu. A už vôbec nemám potrebu používať podobné výrazy, hoci nemám najmenší problém napísať niekomu, že jeho názory sú hlúpe. Ľudia si bežne nadávajú, lebo nie každý sa vie slušne chovať a že má správne podložené názory, na tom nič nemení. Ale tuto už to diskutujúci fakt preháňate, áno autor tára strašné blbosti, má hlavu vymletú propagandou, ale to sa mu dá povedať aj s dodržaním nejakej úrovne, bez osobných útokov na jeho prácu aj bez vulgárnych slov.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
mondolina
7. nov 2024

@thunderdome
dobre móój
💋

sevrin
7. nov 2024

@thunderdome ako vieš, že ti hovoria pravdu?

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
7. nov 2024

@thunderdome AFD je velmi kruta strana

katka700
7. nov 2024

@thunderdome nechcem ti kaziť ilúzie, ale z toho čo povedia na infovojne je pravda asi tak 10-15 percent, s radosťou zavádzajú ľudí podobne ako štandardné mainstreamove média - v žurnalistike a médiách už dávno nejde o kvalitu ale o kvantitu, chrlia stovky správ a článkov denne, nekriticky preberajú agentúrne správy i pofiderne zdroje bez akejkoľvek snahy overiť ci je to naozaj aspoň trochu pravda, komentáre a súkromné názory jednotlivcov sú vydávané za overené informácie.

andreafa
7. nov 2024

@thunderdome S kým ma Trump zatočiť? S prisťahovalcami? Že ťa hanba nefacká! Degeš

eva8
7. nov 2024

@thunderdome Ficovci su lavica, AFD pravica. Prelinaju sa v retorike, v postojoch k migrantom a green deal-u, v manipulacii, tvrdosti, sposoboch, agresivite S mocou im rastla (Ficovi) a rastie (AFD) chut. Fico hladi aj na chorych a socialne slabsicg, AFD nimi pohrda. Ta len s nimi zatoci 😉

eva8
7. nov 2024

@andreafa ja som gadžo, teši ma

sevrin
7. nov 2024

@thunderdome odpovedaj na moju otázku a bez tých alibistických kecov.

stanulienkat
7. nov 2024

@thunderdome octovat...hlavne treba vela octovat. To pomaha.

annm81
7. nov 2024

@thunderdome Pravdu? Počul si už o tom, koho každého pristihli (áno, aj slovenských "novinárov"), ako berie z Ruska úplatky za šírenie propagandy? Počul si o trollích farmách? Zachytil si, ako otvorene tieto plátky klamali, kým im došlo, že to musia robiť trocha elegantnejšje? Ak ti vadia liberálne média, tak si nájdi seriózny konzervatívny zdroj, na Slovensku napr. Postoj, ktorý sa odpočiatku profiluje ako konzervatívny kresťanský denník. Alebo si v liberálnych novinách čítaj len spravodajstvo, nie publicistiku, ak ti tak veľmi vadí opačný názor. Ja ako liberál bežne čítam (/počúvam) publicistiku na Postoji, lebo chápem rozdiel medzi ňou a spravodajstvom a nemám problém prečítať si iný názor (často s nimi nesúhlasím). Ale fakty musia ostať faktami!

stanulienkat
7. nov 2024

Ináč ako to majú teraz dezoláti?? Musíte mat v tých prázdnych makovičkách strašný chaos. Doteraz bol západ a hlavne Amerika fuj fuj fuj zapredaný Soros, zlá Amerika, hnusný západ, progresívjúci ....😂a teraz sa tešia Americkym volbam, akoby malo maslo zlacniet (opak bude pravdou), všetci su happy z Ameriky a už sú zrazu kamaráti s US. To musí byť riadny guláš v tých hlávkach pomotaných.😂😂

annm81
7. nov 2024

@eva8 Ficovci dávno nie sú ľavica a už vôbec nie sociálna demokracia. Veď sa otvorene hlásia ku konzervativizmu a k "narodným hodnotám"!

stanulienkat
7. nov 2024

@annm81 a pritom vyuzivaju vsetky vyhody liberalneho, progresivneho zapadneho vydobytku😂

andreafa
7. nov 2024
thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
andreafa
7. nov 2024

@thunderdome ty si troll ako vyšitý :D