Je bezpečné kupovať kondómy v obchode?
Ahojte prosím vás je pravda že sú ľudia ktorí si vezmú špendlík do obchodu a prepichujú tam krabicky s kondómami a majú z toho srandu?
Áno v roku 1983 až cca 89 bývala kolegyňa robila také 📌🤦♀️. Čiže je tu plno nechcených deti ❤️❤️ z lásky
Naša bývalá suseda, ročník cca 1972, presne toto kedysi rozprávala, že počas trvania praxe zo srandy prepichovali špendlíkmi kondómy.
Mne sa tak stalo v DMke: kupovala som voskove pasy Veet, a jeden v krabicke chybal 🥲
Ja odporúčam nesexovať a máš po probléme😊
Ja keď som chodievala na strednú t.j.20 rokov dozadu, tak na našej škole zrazu veľa dievčat nečakane ostali tehotné. V každej triede aj 2-4. Dokonca aj v tom meste na Základnej škole boli deviatačky tehotné. Nakoniec zistili,že to robila predavačka v drogérii, ktorá nemohla mať deti. Vlastne, po niekoľkých potratoch, narodilo sa jej jedno dievčatko, ktoré sa dosť predčasne narodilo. To dievčatko jej zomrelo v spánku,keď malo okolo dvoch rokov. Nikto nepochopil konanie tej predavačky... Bolo podané na ňu trestné oznámenie.
Však sú kondómy aj v krabičkách
No, práve som zistila, že žijem v svätej bubline, takéto veci by mi v živote nenapadli urobiť a ani by som si nepomyslela, že takí ľudia existujú 😬🥹 pomoc
@tomcimka hrozné!
@alenka1986 to mas dobre ze len 1 chybal. 🙂 ja som raz tak kupila prazdnu krabicku 🤣🙈
Celkom som sa pobavila. A robia to preto aby celý svet otehotnel 🤣
Ja som si tak na jeseň kúpila v tescu taký rozjasňujúci krém s viť.C od garnier - je to tuba zabalená v papierovej krabičke. Doma som zistila, že je prázdny. Niekto si ho vytlačil do svojho kelímka alebo rovno vymenil za svoj vypoužívaný. 😮
@vanilkavan takto jedna moja znama kúpila tiež prázdny krém ale jej to vyreklamovali že asi vo výrobe došiel v plničke a zabalil sa prázdny kelímok , Ale ona to kúpila v krabičke a v celofane ešte tak jej to prešlo
@marsmykkok toto sme robili aj my 😂😂😂
@ivik4 ináč asi nato už predavačky prišli, lebo mne sa už viackrát stalo keď som kupovala farbu, že mi pri kase pokladnička otvorila krabičku.
Inak ja nekupujem ale ma napadlo že pubertiaci to môžu robit
mala si uz niekedy v ruke balicek kondomov? nehanbi sa, pozri si niekedy durex - balene v ochrannej folií ako su cigarety, potom papierova krabicka, vnutri pribalovy letak ako na liekoch a potom kondom v hrubom obale…do tohto urobit dierku, ktoru si nikto nevsimne ked to kupuje…
mojmu muzovi sa to pred rokmi rokucimi stalo, ze nasiel poskodeny balicek. nastastie bol vopred pouceny ze si ma vzdy skontrolovat balicek s kondomom a toto kontroluje dodnes
Dobre som sa pobavila 🙄🤯😅. Aká diskusia sa ešte dá založiť na MK??? Ako toto vôbec niekomu napadne? Ak nechceš otehotnieť, riaď sa sebou a chráň sa. Nespoliehaj sa "na neho". 🥴🫣😉

@lenka.25 pracujem v Kauflande. Nedávna príhoda dôchodca vzal vajíčka lacnejšie a drahšie a vymieňal ich v krabičke 🤫 robia to často a bežne .to isté rôzna kozmetika ako spomínané pasty .holiace strojčeky v krabičkách a pod .🫣