icon

Konečne sa otepľuje: Príde pravé leto?

Včera o 20:40

Konecne bude teplucko, leto ako sa patri. Vsetci sa furt len stazuju, ake horucavy tu mame a ja sa pytam, kde? Ved je zima, toto nie je leto. Okrem toho, vonku bude pekne teplucko a vsade inde zima, metro, elektricka, obchody, nakupne centra, detske kutiky, restauracie, hotely, praca, vsade taka klimatizacia, ze bez svetra alebo bundy sa neda vydrzat.🥶 tam sa mozu vsetci, ktorym je horuco, schladit.

Strana
z2
moonlight1210
Dnes o 07:13
@anonym_578f8d

@moonlight1210 s neprijemnymi ludmi som sa stretla iba na Slovensku a v USA asi to ozaj bude mentalitou

@anonym_578f8d opat naspat k teme - Stredomorie ako priklad toho, ze nemame na Slovensku frflat na horucavy, lebo v Stredomori su na to po tisicky generacii zvyknuti to tak mat v podstate cely rok, je priklad uplne mimo.

anonym_578f8d
Dnes o 07:14
@moonlight1210

@anonym_578f8d opat naspat k teme - Stredomorie ako priklad toho, ze nemame na Slovensku frflat na horucavy, lebo v Stredomori su na to po tisicky generacii zvyknuti to tak mat v podstate cely rok, je priklad uplne mimo.

@moonlight1210 boze tak frfli pre mna za mna, zas daka zena v menopauze co jej vsetko vadi.

anonym_3e4483
Dnes o 07:18
@anonym_578f8d

Zila som v Stredomori kde 42st boli bezne, ludia normalne fungovali nehundrali a nie nebolo to pri mori aj ked ta krajina more mala ale nebyvali sme v bezprostrednej blizkosti. Polnohospodari tam zacinali o piatej poobede pracovat ( na margo toho aby ma tu niekto presviedcal ze tam sa nic nepestuje). Teraz byvam na Liptove manzel ma upozornoval ze bude horuci den bolo max 26st aj to 3h popri tom mraky, na balkone sa vecer sediet nedalo lebo zima, okno otvorit sa nedalo lebo zima. Niekedy v juli sa v pohode dalo sediet von. Teraz cez den slnko zahreje a hned sa ochladi, v zahranici sme na terase sedeli aj do polnoci, zavcasu rano o piatej ked sme ranajkovali. Najviac sa mi pacila mentalita ludi, ze sa nestazovali, proste zili si svoj bezny zivot, normalne vsetko fungovalo. Slovaci sa iba stazuju

@anonym_578f8d kasli na liptov a pod na juh slovenska, ked ti je tam taka zima a chyba ti teplo..

chlebikova
Dnes o 07:22

Ja nechapem, tak cast moze frflat, ze im chybaju letne vecery a ze je vsade klima a kde je leto. Ale ked niekto napise, ze fakt mu vadia horucavy a ze v slovenskom podnebnom pasme by take horucavy nemali byt, tak uz dostavaju nalepky neprijemneho narodu, co sa stale stazuje a frfle a urcite je v menopauze. Wau, fakt si do vlastnej huby nevidime ani jeden ocividne 😂

anonym_15d898
Dnes o 07:22

Nech už leto odíde, toto ani nie je leto, to je horúca liaheň životu nebezpečná. Nech už je jeseň, zima.

moonlight1210
Dnes o 07:26
@anonym_578f8d

@moonlight1210 boze tak frfli pre mna za mna, zas daka zena v menopauze co jej vsetko vadi.

@anonym_578f8d Neosocuj zbytocne, ponizujes iba seba.

Dala si iba hlupy nedomysleny priklad, to je vsetko.

anonym_cb92c4
Dnes o 07:35
@anonym_578f8d

@anonym_578f8d a ty si v tom Stredomorí veľa vľúdnosti a príjemnosti neodpozorovala, že? že žena v menopauze... či ty nemusíš byť príjemná, stačí, keď všetci okolo teba budú milí a príjemní?😂

niki35
Dnes o 07:48

@anonym_autor myslím že môžem povedať za nás čo sme teraz v tomto období tehotné, že sa veru netešíme 😀 ja som bola taká šťastná že klesli teploty 🙏 ale aj keby som nebola tehotná tak tie horúčavy skoro 40stupnove nie sú na na Slovensku normálne.

zuzubb007
Dnes o 07:58

Do 30 stupňov v pohode, ale vezmi si, že ľudia aj pracujú, a niektorí majú reálne 40 stupňov dnu čo ti je zle po pol hodine v práci, takže záleží od okolností všetko, pokým neplážujem nepotrebujem viac ako 27 stupnov to by bolo ideálne, ale toto 40 nieje normálne

niki35
Dnes o 08:07
@zuzubb007

Do 30 stupňov v pohode, ale vezmi si, že ľudia aj pracujú, a niektorí majú reálne 40 stupňov dnu čo ti je zle po pol hodine v práci, takže záleží od okolností všetko, pokým neplážujem nepotrebujem viac ako 27 stupnov to by bolo ideálne, ale toto 40 nieje normálne

@zuzubb007 mne je ľúto aj ľudí v nemocniciach v tých horúčavách 🙏

anonym_e55067
Dnes o 08:11

Ja mam pocit akoby uz bol koniec augusta ☹
Rano chladne. Hmla ☹ orech čo máme na dvore už zhadzuje listy ☹

doux
Dnes o 09:00
@niki35

@zuzubb007 mne je ľúto aj ľudí v nemocniciach v tých horúčavách 🙏

@anonym_e55067 dnes som šla napríklad o 7:30 pešo do mesta. mala som tričko s krátkym rukávom a 3/4 legíny. pravdupovediac, bolo mi chladno. teraz, pred obedom, som sa vrátila a konečne pociťujem trochu tepla 😀 Až teraz to slniečko vyhrialo, hoci svieti u nás od rána (žiadna hmla dnes).
@niki35 áno, v nemocniciach je určite masaker. Treba sa poďakovať vieme komu. Neriešia sa dôležité veci ako je klimatizácia nemocníc, ale všakovaké oslavy, na ktorých sa pravidelne zúčastňujú vládni činitelia a ich priatelia.

Hoci ja osobne sa teším, že idú super teplé dni, chápem, že mnohí ľudia to majú náročné, či pacienti, personál v spomínanej nemocnici, ale i v iných zamestnaniach, kde zamestnanci nemajú klimatizáciu, pretože určite také existujú.. Na druhú stranu, pôjde možno o nejaké 4, možno 5 dní a zase to pôjde dolu a obávam sa, že týmto tohtoročné leto aj skončí.

anonym74
Dnes o 10:47
@anonym_578f8d

Zila som v Stredomori kde 42st boli bezne, ludia normalne fungovali nehundrali a nie nebolo to pri mori aj ked ta krajina more mala ale nebyvali sme v bezprostrednej blizkosti. Polnohospodari tam zacinali o piatej poobede pracovat ( na margo toho aby ma tu niekto presviedcal ze tam sa nic nepestuje). Teraz byvam na Liptove manzel ma upozornoval ze bude horuci den bolo max 26st aj to 3h popri tom mraky, na balkone sa vecer sediet nedalo lebo zima, okno otvorit sa nedalo lebo zima. Niekedy v juli sa v pohode dalo sediet von. Teraz cez den slnko zahreje a hned sa ochladi, v zahranici sme na terase sedeli aj do polnoci, zavcasu rano o piatej ked sme ranajkovali. Najviac sa mi pacila mentalita ludi, ze sa nestazovali, proste zili si svoj bezny zivot, normalne vsetko fungovalo. Slovaci sa iba stazuju

@anonym_578f8d a ty takisto ze na Liptove je zima 🙈

anonym_214bda
Dnes o 11:00
@anonym_5273fa

@anonym_autor 38-41 stupnov nie je pekne teplucko, moze to byt zivot a zdravie ohrozujuca teplota pre mnohych ludi. Priroda trpi, zvierata trpia, je rekordne sucho, Dunaj sa da prejst pomaly bosou nohou. Normalne letne teploty su tak do 30, to sa nikto nemoze stazovat, ze mu je zima. Ak mas rada 40+, chod do Dubaja. U nas to normalne nie je.

@anonym_5273fa autorka je jasnym dokazom, ake skody moze teplo na ludoch napachat 🙂

tinaa1
Dnes o 13:43
@anonym_5273fa

@anonym_autor 38-41 stupnov nie je pekne teplucko, moze to byt zivot a zdravie ohrozujuca teplota pre mnohych ludi. Priroda trpi, zvierata trpia, je rekordne sucho, Dunaj sa da prejst pomaly bosou nohou. Normalne letne teploty su tak do 30, to sa nikto nemoze stazovat, ze mu je zima. Ak mas rada 40+, chod do Dubaja. U nas to normalne nie je.

@anonym_5273fa

anonym_674338
Dnes o 17:49

Že pekne teplucko, toto nie je leto ale hic pre nás.. V robote je na skapanie od tepla, doma sa tiež nedá vydržať, cez noc nespime lebo 30 stupňov vnútri a vonku 42 tak sme len zalezeny v tieni.
Od pondelka mám dovolenku tešila som sa že pôjdeme niekam s deťmi a ukazuje vyše 40 tak asi budeme len doma zalezeny a čakať kedy bude normálne počasie.

Strana
z2