icon

Koník náš každodenný - vtipné príspevky.

bobula46
24. júl 2019

Tie ženy ktoré tu často trávia čas, rada si prečítam čo vás tu najviac rozosmialo, pobúrilo, najlepšie témy bez ktorých by koník ani nebol koníkom 😁
Moje každodenné čo čítam:
Je to duch/ Vidíte tam čiarku?
Čo dnes variť na obed?
Je toto kiahna?
Čo je toto za vyrážku?
Aké bio eko raw dávate svojim xy mesačným deťom
Poraďte čo spraviť keď manžel....
Ako odnaučiť od kojenia trojročné dieťa 😂
Toto sú moje každodenné, ktoré sa veľmi často opakujú, ale však je to stránka o deťoch, mamičkách.
Nad tými smiešnymi rozmýšľam, ale rada vypočujem najskôr tie vaše, najmä mamičky ktoré sú tu zaregistrované už dlhšiu dobu 😁
Touto témou nechcem NIKOHO URAZIŤ ani sa ho dotknúť. Veď aj ja som sem veľakrát písala a pýtala sa občas aj blbosť no vždy baby poradili 😊

Prajem pekný deň a pekné a dúfam že aj zábavné čítanie 😁😘

simona92101
24. júl 2019

@barbellka o tej mame sa tu vtedy rozputala asi najvacsia debata co som doteraz citala,mne az usta ostali otvorene,ked som citala vyjadrenia tej matky,za cenu zivota svojej dcery chcela vnuca...az mi bolo do placu a zaroven som mala chut jej jednu tresnut..

barbellka
24. júl 2019

A este co mi je vtipne, ked je 5 hodinova diskusia o tom ako nema cas si ani umyt vlasy :D

barbellka
24. júl 2019

@simona92101 hej to aj mne bolo luto strasne tej dcery, chuda chora so svojimi problemami a nepodporena vlastnymi rodicmi

belllinka
24. júl 2019

Pre mna bola top tema “Zivot u svokrovcov - svokra je mrcha”, to bola fakt zabava citat. Chcela by som vediet, kde je zakladatelka temy teraz 🙂

belllinka
24. júl 2019

@zooeynka daj pls link, rada si precitam 🙂

dopolbokaodrata
24. júl 2019

@belllinka aano tu som chcela spomenúť, ta bola mega, prvá, ktorú som tu na koni čítala pred 3 rokmi 😂 babe ké sa nepáčilo, že žije u svokry v prasivom dome a mama jej nakupila nábytok, a ani ho neprepise na nu

pininka1
24. júl 2019

@barbellka presne toto, mi nehľadáme riešenia, ale okamžite radikálne, už včera bolo neskoro. Pri tom má vždy napadne spolužiačka, ktora sa hneď rozviedla po prvom probléme, to už mali dve deti, potom mala rôznych partnerov, a nakoniec povedela že zlatý jej muž, že by sa už nikdy nerozhodla tak prchko a hlavne po porade iných "kamarátok".

bobula46
autor
24. júl 2019

@pininka1
@simona92101 ja si myslím že čas sa vždy nájde 😀 ja sa snažím synovi maximálne venovať, domácnosť je tiež celá na mne keďže manžel je v práci od rána do večera, akurát cez víkendy pomáha doma (teraz ešte aj svokrovci prerábajú dom takže pomáha tam) a teda domácnosť musí byť v top stave (práve som si spomenula na ďalšie smiešne príhody) pretože manžel neznáša akúkoľvek špinu, bordel alebo niečo také. Dokonca nesedim celý deň na internete ale chodím so synom na bicykel, s kočíkom, ku rodičom, svokrovcom, krstnej, s kamarátkami...
Doma ešte aj vyšívam, šijem, korálkujem, v sobotu chodím aspoň na štyri hodiny do práce čo som mala predtým než sa syn narodil. Aktívny život a veru aj stíham koňa čítať 😁

judar
24. júl 2019

Pre mňa boli top detaelne nafotené pluvance...čoby pluvance...chrachle plné bohvie akého kaviarneho sajrajtu zo zuba.. som myslela že sa poblijem

alexandra2468
24. júl 2019

Ja sa priznám, že niekedy sa bojím, že mi klesne IQ z toho, že tu trávim čas :D
Lebo teraz keď som PN a pomedzi to ako chodím na záchod grcať celý deň a nevládzem nič, tak bohužiaľ netrávim čas intelektuálne zaujímavejšimi vecami, ale naopak čítaním príspevkov na MK :D je to hrozné :D

alexandra2468
24. júl 2019

@judar prebohaaaa to si pamatam. Este tam bolo nieco v style ze:
Raz som to vyplula do pohara aby som to mohla odfotit, a aj ked je pohar dokladne umyty, stale sa to v nom tvori. Ale niekedy si dam do neho sumienku a dokazem to uz vypit :D

bobula46
autor
24. júl 2019

@alexandra2468 presne aj ja tak hovorím. Síce ja som sa zaregistrovala az pár mesiacov po tom ako sa narodil syn ale povedala som si že nie materská dovolenka vymýva mozog ale príspevky z modrého koňa 😀 (samozrejme nájdu sa aj múdre články, rady ale teda musím veľa filtrovať)

barbellka
24. júl 2019

@pininka1 veru pravda, je to smutne bo niekedy tu tie zeny sa spravaju ako nedotknutelne oni mozu vsetko a chlapi nic. Co sa mi tiez nezda spravne. Vztah ma byt o rovnovahe, co moze jeden, moze aj druhy.

@alexandra2468 ja som sa tiez sem prihlasila cez PNku v marci aj ked ucet som mala dlhsie kvoli bazaru. No namotala som sa tak na tie hlody, ze kazdu cestu vlakom do a z prace citam kona :D a tiez po mesiaci PN a pravidelneho citania som sa citila ako keby mam IQ tohoto konika hore....:D

simona92101
24. júl 2019

@bobula46 ved citat oto pokoj,ale ze ma niekto vobec chut takto memorovat kto kedy pred mesiacom daco prispel do diskusie,ved to je na hlavu uz.

pininka1
24. júl 2019

@barbellka presne tak, ženy su nedotknuteľné a chlapi sú hnusni, strašni, všetko robia zle.

barbellka
24. júl 2019

No este ma tak napadli otazky typu "boli ma brucho, som tehotna?",
celkovo temy o kojeni, strave, plienkach su vzdy velmi zaujimave nakolko niektore mamicky su jak fanaticky, hada sa to vzajomne a neakceptuje.
Dalej su mile zienky co napisu temu, neocakavaju nesuhladne reakcie a urazia sa a po hodine kedy prasknu od nervov temu radsej vymazu.

veronika3184
24. júl 2019

Alebo ta sestra co hladala partnerku pre svojho brata lebo endokrinologicka povedala ze potrebuje partnerku a sex... Tie hlody co potila, ale potom tu temu admini vymazali chvalabohu.

jana_eyre_2
24. júl 2019

ja tu travim vzdy cas ked uspavam maleho, velakrat sa zasmejem, ale bohuzial si uz nepamatam na com. .

vlastne pamatam si jednu temu uz to bolo davno - zena sa rozculila, ze jej muz dietatu neocistil mrkvu predtym ako ju pokrajal na tanier 😂😂 a zeny sa tu zacali predbiehat ktora napise horsiu diagnozu, co z toho moze dostat 😂😂..

skor ma mrzia temy ktore odhaluju ake vedia byt zeny bez empatie k druhym ludom a cudzim detom.. takych tem je tu dost..

h_petra
24. júl 2019

Za mňa je zatiaľ highlight tohto fóra otázka, či v šiestom týždni tehotenstva môže ísť ako hosť na svadbu 😁

pininka1
24. júl 2019

@jana_eyre_2 presne tak, takých tém je tu strašne veľa a je to smutné ake sú k sebe zeny.

dopolbokaodrata
24. júl 2019

@jana_eyre_2 ona sa rozčuľovala, že mu ju dal surovú a neuvaril ju, to že ju neočistil ju netrápilo 😂😂😂 ale všetky diskutujúce si to všimli 😁😁

A na mafgo tej pamäte, ja za to nemôžem, že si všetko pamätám, niekto si pamätá a niekto nie a nie je to vec, za ktorú by sa mali ostatní niekomu posmievať

adrianaleeee
24. júl 2019

@sapetka 😂😂😂😂 plačeeeem

h_petra
24. júl 2019

A vlastne z kategórie "ty vole to je sila" bola téma, kde hneď v úvode svietila fotografia ho*na. Dotyčnú zaujímali nejaké otázky týkajúce sa jej trávaviacich ťažkostí.
Veľmi sa jej dotklo, keď sa jej dalo najavo, že vyfotiť exkrementy a hodiť ich hneď do popisu tému nie je úplne najlepší nápad.

dopolbokaodrata
24. júl 2019

Ešte sa tu občas vyskytnú fotky nahých deti vo vani, pripadne po kúpeli (naposledy to bolo cca 5rocne dievčatko ležiace, fotenie od pol pása), niektoré mamičky už zdravý rozum načisto opustil,

jana_eyre_2
24. júl 2019

@dopolbokaodrata jaaj, ja si to pamatam tak matne, bol tam aj obrazok inkriminovanej mrkvy, tak som myslela ze islo len o neocistenie 😂

to je super ze mas taku dobru pamat, ja sa obcas bojim ze zabudnem aj vlastne meno a som aj dost roztrzita preto.. este sa mi za to nikto myslim neposmieval, len pre mna je to neprijeme..

veronika3184
24. júl 2019

Akebo ta baba co si pchala kym bol priatel na wc z poziteho kondomu prstami ejakulat aby otehotnela, potom jej ktosi napisal ze lepsie striekackou, tak sa chytila toho,... Uz si presne vsetky jej temy nepamatam. :D

tosomja
24. júl 2019

@h_petra alebo mamička "testovacka" pracich prostriedkov, ako nevypralo kako 😁

judar
24. júl 2019

@veronika3184 boze 😂😂😂😂

veronika3184
24. júl 2019

@judar mala vela tych tem zalozenych, mozno si niekto este na dajaky jej hlod spomenie a zasmejeme sa

veronika3184
24. júl 2019

Tiez ma pobavila tema o najhorsich rande, tam som sa tiez narehotala ako kon :D