Koník náš každodenný - vtipné príspevky.
Tie ženy ktoré tu často trávia čas, rada si prečítam čo vás tu najviac rozosmialo, pobúrilo, najlepšie témy bez ktorých by koník ani nebol koníkom 😁
Moje každodenné čo čítam:
Je to duch/ Vidíte tam čiarku?
Čo dnes variť na obed?
Je toto kiahna?
Čo je toto za vyrážku?
Aké bio eko raw dávate svojim xy mesačným deťom
Poraďte čo spraviť keď manžel....
Ako odnaučiť od kojenia trojročné dieťa 😂
Toto sú moje každodenné, ktoré sa veľmi často opakujú, ale však je to stránka o deťoch, mamičkách.
Nad tými smiešnymi rozmýšľam, ale rada vypočujem najskôr tie vaše, najmä mamičky ktoré sú tu zaregistrované už dlhšiu dobu 😁
Touto témou nechcem NIKOHO URAZIŤ ani sa ho dotknúť. Veď aj ja som sem veľakrát písala a pýtala sa občas aj blbosť no vždy baby poradili 😊
Prajem pekný deň a pekné a dúfam že aj zábavné čítanie 😁😘
@ptmt1011 inak, ty sa tu strašne rozčuľujes a nadrapujes v tejto diskusii. Všetky to tu berieme s humorom a ty hneď na začiatku diskusie - na čo ste teda tu, keď vám všetko vadí? Potom si to asi ešte 2x zopakovala v odpovediach iným ľuďom, len inak naformulovane. Potom sa tu strhla debata o kojomafii, ktorú mnohé z nás nemáme rady - lebo zvelicuju, vymýšľajú, navazaju sa do ostatných a patent na rozum je materské mlieko u nich - v tom si sa asi nasla, lebo si sa už začala trhať ako šváb na nitke a všetko si to vzťahovať na seba.
Potom si tu začala útočiť, najprv nepriamo v iných komentoch na @evittam, že ako vždy, keď ona začne prispievať, tak sa zmaze téma, potom si sa s ňou začala dohadovať o blbostiach a teraz sa urážaš na to, keď ti iná diskutujúca povie, že vedieť ci dieťa potrebuje pas patrí k všeobecnému prehľadu.
Prepáč, ale z toho, na čom sa tu my ostatné dobre bavíme pri pukancoch robíš ty tragédiu a hádku a jedujes sa, že ťa tu niekto označuje za menej rozumovo zdatnu.
Asi si veľmi nepostrehla, že celá táto diskusia sa nesie v ironickom duchu, čo bol aj jej účel a že sa tu rozoberá, čo kto považuje za najväčšie perly koňa. Nebolo účelom vyvolať hádku, iba sa spoločne zasmiať, aj tým spôsobom, že reagujeme na príspevky tých, s ktorými názormi sa stotožňujeme a je to celé korenené iróniou a sarkazmom.
Vieš prečo sem chodíme, keď nám všetko vadí? Lebo niektoré ženy tu majú dostatok vlastného rozumu a dosť široký všeobecný prehľad, takže sa nemusia pýtať na triviálnosti, ktoré si vedia zistiť samé, pripadne na medicínske záležitosti, na ktoré odpovedá lekár; no chodia sem, lebo táto komunita je normálne, že živý bulvár. Človek sa nasmeje do popuku a ujde mu čas, keď je napríklad dlhodobo PN a nemôže nič iné veľmi robiť. A keďže sa tu združujú naozaj ženy všetkých vekových, sociálnych a vzdelanostných kategórii, tak ľudia s trochu analyticko - syntetickým myslením si vedia spraviť obraz o tom, ako vyzerá priemerná populácia žien na Slovensku. (takýmto myslením disponujú prirodzene muži, ale je aj veľa žien, ktorych mozog funguje ako štatistický úrad) - a práve preto, že je to tu naozaj v priemere združenie sliepok, je to tak zábavné a vtipné. Ja napríklad nesledujem celebrity, nezaujíma ma ich život na oblaciku, ani kto koho s kým podvádza. Ani ma nezaujímajú hádky tých darmozracov v parlamente - ale rada čítam tento "bulvár o obyčajných ľuďoch". Veľakrát sa tu nájdu ľudia, ktorým treba fakt poradiť a pomôcť. Ale ešte častejšie sa tu vyskytujú príspevky hodne nobelovej ceny za blbosť a tie mám ja osobne najradšej - lebo sa zabavím. A najkrajšie je, keď sa spustí bitka. A hoci niektoré majú logické argumenty, tak tie, ktorých ega sa tie prvé dotkli začnú vyťahovať frazicky ako : "ty nevieš nič o mojom živote!!!" "ja som s tebou husi nepásla" "kto si ty, že ma odsudzujes" "na internete ste všetky múdre" "ako sa opovažuješ hovoriť niečo o mojej inteligencii?!?!?!?!?“ a topkovy klinec do rakvy :"kedy sme si potykali?!?!?" Ozaj ako na slepacich zápasoch 🤣🤣 tak preto sem mnohé chodíme. Aj keď nám tu teda všetko vadí 🙈🙈🙈
@elementissa aj ja sa na konik chodim odreagovat,zasmiat,ked viem poradim,velakrat najdem super info ohladom veci ore dieta na zaklade skusenosti inych len nemam rada vyslovene duchaplne otazky ktore tu niektore pridavaju pricom je to info,ktore sa da zistit za par minut cez google alebo je to postavene na hlavu typu moze kakavko 3mesacne dieta
@demonka5 👌🙏🙏🙏aspoň niekto to chápe 🙏
@elementissa 👏👏👏👏👏
tak nejak😂😂😂😂😂a stale nechapem, preco je tulko najvacsi a nema velku hlav🤔👏🤔🤔🤔
@elementissa 👍
@ptmt1011 A kde kto teba posudzoval?! Konkrétne. Akoze naozaj nic v zlom ale "trafena hus zagagala". Inak sa to napísať ani nedá. Bavili sme sa v teoretickej rovine, nikto nikoho neoznačil. A ty si prispela ako ta to uraza....No my za to nemozeme ze ta urazilo co tebe nepatrilo. Fakt suhlas s
@elementissa
@elementissa ale ved si dsjte sj s evitou novy nazov demi kojofilia alebo HAKfilia ale podstata je taka ze zasa jak vstupila do diskusie ewita uz je obsah diskusie uplne iny ako jej nazov,cize mozny dovod zamknutia temy,kedze zasa sa tobraz evite podarilo pisat odveci a od temy.
@ktochytavzite Ty si zaloz vlastnu diskusiu ako ohovárať slusnych ludi. Kym si nezačala rypat a ohovárať tak tu nikto nemal ziadny problém. Ze ta to baví. A uz ked ti tak lezim v žalúdku by si aspon mohla správne vediet moj nick. A este raz-ked chces ohovárať tak sa nehanbi.😉
@ptmt1011 🙈🙈🙈🙈🙈🙈tak potom si vôbec nepochopila túto diskusiu, prepac... Lebo to presne bolo o "vyťahovani starých tém", resp. na čom sa najlepšie bavíme, pripadne co nas poburilo... Asi ťa to teda urazalo od začiatku, celá táto diskusia... Tak si si mala vypnúť upozornenia a riešiť iné veci. Ozaj si nepochopia zmysel tejto debaty a ešte si sa aj začala urážať. Jasne, ze už ťa potom ľudia pooznacovali.
@ptmt1011 Si zabavna. Ale musis mat asi nudny zivot ked sa nevies normalne povzniest a zabavit-o tom totižto tato diskusia je od zaciatku len ty si ju vzala v niecom osobne. No to je uz tvoj problem. A ano-vies, to je také porekadlo-ked sa niekto ozve aj ked sa ho to ze vraj netyka.😀😉
Ohovárat zacala prvá a jediná
@ktochytavzite . Tiež je velmi vtipná.
@ptmt1011 och ty moralistka 👌 prosím ťa, keď ťa tak strašne uráža celá táto diskusia a tak hrozne ťa to jeduje, že sa tu vyťahujú témy, na ktorých sa ľudia smejú (mozno si sa v nich nasla), tak zo seba prosiiim 🙏🙏🙏🙏 aspoň nerob obeť. Nikto ťa nenútil sa zapájať ako ani nikoho z nás ostatných. Len my ostatné sme prispeli "k veci" - teda vyjadrili sme sa k téme, čo nás najviac na konovi baví čítať a co boli za nás najväčšie haluze. Ty si najprv začala pasívno-agresívne reči, že kto nás to teda núti čítať, keď nám všetko vadí a potom si si to začala vzťahovať na seba. Ozaj sa v tejto diskusii správaš ako tá pomyselna "trafená hus" (a nie, nie je to urážka, ale ľudove prirovnanie a to je tiež súčasť všeobecného rozhladu). Takže sa neofucuj, ale prišla si sa urážať do nesprávnej diskusie
@ktochytavzite inak, neviem odkiaľ si ty zobrala tu HAKfiliu 🤷♀️🙈 teda, keď už má oznacujes - neviem kedy v tomto živote a v tomto univerze som sa vyjadrila, že by som bola zastankyna antikoncepcie. NIKDY. A vždy na to upozorňujem aj v mojich mnohých príspevkoch v témach, kde sa ženy dohaduju ohľadne počatia a umelého oplodnenia, že jedným z dôvodov, prečo má tak veľa žien problém otehotnieť je, že roky rokuce užívajú HAK.
A nevsimla som si, že by kdekoľvek v tejto diskusii @evittam spomenula niečo o antikoncepcii a o tom, ako ju podporuje. My sme sa tu bavili na kojomafii - a hoci sa ti to nepáči, tak vždy sa na nej baviť aj budem. Nejako ma také ženy nevytacaju, skôr sa bavím - ako na každej inej sekte. A to, že ty a kolegyňa sa tu urážate, tak to je problém do inej témy, lebo táto téma bola výsostne o tom - co nas na konovi najviac baví, na čom sa zasmejeme alebo nad čím krutime hlavou. Ú nás je to konkrétne toto, u teba je to možno HAK a klimatické zmeny a poškodzovanie prírody o com by som tu tiež vedela písať hodiny. Ale nie, na tom sa nesmejem. To mi je úprimne ľúto a až zle od žalúdka, aké je ľudstvo blbé a ako sa správa k všetkému ostatnému živému. Ale nespadá to do kategórie tém, ktoré sa riešia na MK, tak to snáď nebudem vyťahovať. A táto téma bola vytvorená na zabavenie sa, nie na spustenie zasa vlny pohorsenia. Možno aj preto tu nikto nerozoberal HAK ani potraty
Kokos toto citat je zaujimavejsi zabavny program ako to co davaju v telke :D
@elementissa toto sa vzdy takto zvrhne, pride par nepochopenych a uz to je v prdeli. A ano, evitam ma mozno svojsku povahu, ale v konecnom dosledku nie je zla. A podla mna mnohym vadi, ze p9vie na rovinu, co si mysli. Ale musim sa jej zastat, vzdy poradi tym, ktori potrebuju a to, ze ja si s nou nerozumiem, neznamena, ze sa mi niektore jej nazory nepacia. Pacia a velakrat s nou suhlasim.
@ptmt1011 ale prosim ta, si horsia ako moja dcera v puberte. Skus brat veci s nadhladom. A hlavne, svet sa netoci okolo teba. V zivote sa treba aj smiat. Inac, vies ako sa hovori, trafena hus zagaga. Takze zrejme si precitlivena a dokazes sa urazat a vztahovat na seba vsetko. Svet nie je len cierny, je aj biely, sivy, farebny. A kto sa nevie zasmiat sam na sebe, nuz, dopln si sama....
@elementissa Ale hlavne, že ja som ta co som mimo diskusiu. 😀😉
Hrozné ako sa tu vie niekto hádať nad hlupostami.
A taká fajn téma to mohla byť, keby tu zopár zúčastnených pochopilo pointu a nezačalo sa tu opúšťať 🙄
@dopolbokaodrata No ved toto. 😉
@evittam keď boli tie témy najhoršie rande alebo perly rodičov, tam bola pohoda a každý sa zasmial, ale to asi preto, že tie témy zrovna< nenašli 😂😂😂
@dopolbokaodrata Hlavne ze vedia presne o tych ktore boli vymazane a len kvoli mne.🤣🤣🤣🤣

@kittykat22 hej hej a potom sa este na koniku dozvies, ze to ze tvoje dieta byva chore je vlastne tvoja chyba, lebo si malo budovala imunitu.. 🤷