icon

Kontroly v nákupných centrách

16. dec 2021

Ženy ako prebieha kontrola v nákupných centrách?Pred obchodom kontrolujú každého?ukazuje sa v mobile QR kód či si to dávajú do svojej čítačky?Som očkovana len prvou dávkou a potrebovala by som ísť niečo kúpiť zistia to?🙂kontrolujú k tomu aj občiansky?veď mi može kamarátka poslať jej QR kód nie?

autor
17. dec 2021

@belllinka ďakujem Ti za radu.Ani sa nebudem očkovať, lebo som dostala trombozu a mám výnimku..Si múdra ako rádio.Chcela som mame vybrať zlaté náušnice nebudem posielať nikoho cudzieho.Uzite si nákupy.Je to fraška zatvorené,otvorene kvôli Vianociam po Vianociach zatvorené, štátu ide hovno o Vaše zdravie a bezpečnosť ide o peniaze, biznis, ekonomiku

babika112
18. dec 2021

@belllinka takým odborníčkam ako ty, prajem aby im po 6 vakcíne skolabovala prehnane stimulovaná imunita...len potom uvidíš aká "sranda bude" neporadíš si s nádchou

akbara77
18. dec 2021

@minutka a kto voli vládu?

autor
18. dec 2021

@babika112 je na tom niečo pravdy.Ja nie som proti očko veď som sa dala...telo stále bojuje

akbara77
18. dec 2021

@katus226 bola si očkovaná? Nosila si v práci respirátor? Ak ano,určite ťa nenarazi, tak tu netrep hoaxy. Žiadna vlada, ani mafián Fico a usmievavý Pellegrini ta neochrani pred kovidom.Ale zodpovedne správanie a očkovanie.Tak už to konečne pochopte!!!a nehľadajte vinníkov inde ale v sebe! Čo ste vy urobili preto ,aby tu nebola ta situácia aká je???Na toto si odpovedzte!

mamula20
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
18. dec 2021

@babika112 maj nazor aky chces, ale nepraj zle druhym..,

katus226
18. dec 2021

@akbara77 ake hoaxy? 🤦 Pisem vlastnu skúsenosť. A píšem aj, ze nam ohrozil 1,5r dcerku, nie mna. Ale ty znies jak typicky covid fasista, tak co sa cudujem.

akbara77
18. dec 2021

@katus226 vyprosim si spojenie fašista s mojim nickom!Zrejme si tak tupá, že.nevies,co to slovo znamená. Keď chceš ochrániť dcéru, tak.sa.v prvom rade ,chráň ty! A daj sa zaočkovať a precitaj si dejepis pre 8.rocnik

katus226
18. dec 2021

@akbara77 paneboze stale bude omielat to iste dokola 🤦 to uz je ozaj trápne s tym očkovaním, teba za to isto platia 🤑 ked mas taku potrebu vnucovat inym silou-mocou svoj nazor

tom_i
18. dec 2021

@katus226 vidíš a môjho manžela by skoro prepustili, dcéra v sobotu pozitívna AG test, v nedeľu potvrdenie PCR test pozitívna, muž plne očkovany volá vedúcemu že zostáva v karanténe, skoro ho zožral, tak povedal že pokaslava, v piatok potvrdený PCR pozitívny, koľko ľudí by nakazil? Ako v práci tak klientov? Táto debilna vláda dala ockovanym pocit slobody a tak to vyzerá. Veď môj muž sa sám dobrovoľne vzdal financií. Na druhej strane ako by dopadol keby chodí do práce a on robí vonku? Kto by bol na vine? Takto sme sa dopovali vitamínmi, čajmi od začiatku. Ja sa nečudujem že ľudia končia v nemocnici. Proste ľudia by mali vypnúť debilné tv ako markíza, joj, RTVS a začať používať sedliacky rozum.

nenne27
18. dec 2021

@mamula20 lenze ty nemas istotu ako tvoje telo prijme ten virus.ja poznam 90 rocnu babku s diagnozami, co ho prezila.a poznam aj zdraveho 40rocneho sportovca, co ho z covidu kleplo.a to ze niekto prekona covid so soplikmi stale nevies co sa v tom tele deje potom.kolegyna mala covid ako lahku crevnu virozu, ale zhorsil sa jej zrak o 2 dioptrie.tak ako vakcina moze s telom urobit necakane vevi, tak isto to moze urobit aj covid.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
laurita285
Odpoveď bola odstránená
nenne27
18. dec 2021

@laurita285 lebo som truba😁😁

akbara77
19. dec 2021

@katus226 áno, platí ma Soros z Ameriky.

sticker
mamula20
Odpoveď bola odstránená
ndrag
19. dec 2021

@mamula20 sa mi paci ako si odhalila svetove sprisahanie, ale stale dokazes pisat "fajzer" 😍

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
Autor odpoveď zmazal
aristka
19. dec 2021

Mňa by celkom zaujmalo , či si vôbec neočkovane predavačķy môžu nakúpit v obchode v ktorom robia ...asi skôr nie lebo pri ich vlastnom nákupe hrozí nákaza covid.Inak by ma zaujmalo dokedy slovač si toto necha .Ono neockovanec vie nakupit aj online ,ale stale sa nechape jedno ,ak ockovanec ochorie je v rovnakej riti ako neočkovanec tj.nedovola k dr.a aj nahodou ano , odporuci mu paracetamol.Apropo ockovanci , nie je zahadou ,ze na sk máme uplne ibe čisla ako cesi čo sa tyka hospitl.ocko a neocko .Češi maju iny genofond alebo co ,kedze je to tam pomaly pol na pol a my na sk vraj len neocko.Záhada ....no , len neviem prečo sa šuska o tom na upv a vraj zaocko , o tom po podanych protilatkach a vraj dvojockovanci idu radom....to sa šuška mimo ofic.dát ....čo si slovač este nechá zo sebou robit touto sektou čo nam vladne ,hm.

maciatkolulu
19. dec 2021

@akbara77 jejda ty si ale debilna tiež.... A riadne. Co majú neockovani občania s deťmi v škole? Keby očkovaní dodržiavali základné pravidlá a s príznakmi si zvesela nebehali hore dole a testovali sa, zadarmo a všetci a aj deti, predpokladám, že tiež si decká testujes aspoň 4x týždenne a minimálne 2x pcr, lebo aj deti nad ľudí, očkovanych myslím, môžu roznasat kadejaké zvieratká,tak sa školy nezatvaraju, takže predtým ako napíšeš primitívny príspevok rozmýšľa, kto vlastne môže za zatváranie škôl

lula313
19. dec 2021

@mamula20 veď vakcina nechráni pred nakazenim, ale pred zlým priebehom. Ako sú aj negativne účinky vakcíny, u nás pravdepodobne vyboostrovala imunitu jednemu členovi rodiny a zabila metastazu v kosti, ktoru mu ti uzasni a ospevovani lekari zabudli ožiariť počas rádioterapie a nebolo ju možné už zopakovat. Hormonálna liečba mu prestala účinkovať, pred letom mu začal veľmi stupat parameter(chodil na krv súkromne každé tri týždne a pomaly sa lúčil so zivotom) a po vakcinach parameter začali klesať a z 0,6 má teraz 0,1 a dostal darcek k Vianociam so záverom, že je pravdepodobne vyliečený. Je vedec, nie je to ziaden baník bez vzdelania, študuje si všetky odborne články, vyskumy a je to v jeho prípade zazrak a okrem vakcíny nedostal ziadnu liecbu, takze predpokladá, že mala u neho takto pozitivny vplyv na jeho uzdravenie.

akbara77
19. dec 2021

@mamula20 je zbytočné hádzať perly sviniam.

akbara77
19. dec 2021

@maciatkolulu 50% ľudí je neockovamych, samozrejme majú deti...to.maju spoločne...svätá prostoto. Ucte si ich teda doma budú ešte sprostejsie ako ich nezaockovani rodicia, lebo tí síce do školy aj chodili, ale tuším úplne zbytočne.

katka1389
19. dec 2021

Niekde kontroluju dve deichmann napriklad .....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
19. dec 2021

Preboha prestaňte sa tu hádať, veď to sa nedá čítať, v každej téme, otázke len samé hádky a urážky. Že vás to baví, choďte radšej na vzduch!