Kópia pokladničného bloku a reklamácia - Lidl
Ahojte, potrebujeme reklamovať tavnú pištoľ v Lidli a nemáme originál blocek iba jeho kópiu. V tescu nás pri jednom nákupe informovali nech si okopirujeme bloček keďže záruka je 2 roky aby v prípade jeho vyblednutia sa dal reklamovať tovar... Dnes nám ale.odmietli reklamovať v Lidli lebo vraj musíme mať originál... Príde mi to ako hlúposť, veď vieme dokázať že to bolo kupované od nich a je to v záruke... Viete nám poradiť ?
treba original, ked som nieco vracala a potrebovala som este blok k inym veciam na nom tak si oni urobili kopiu a original mi vratili
@miriam_s nam vraveli, ked sme kupovali gril, ze si mame prefotit blocek lebo ze moze vyblednut.. keby sme potrebovali reklamovat takze by ti to mali zobrat.
Nie je obchod ako obchod....to čo platí v Tescu, nemusí platiť v Lidli....ja čo viem v Lidli aspom u nás chcú vždy originál....
@miriam_s u nas stacila kopia.. Ked kupujem nieco drahsie, tak si to pre istotu okopirujem vzdycky a ked je problem, vybavujem reklamaciu s kopiou, lebo tie blocky su skoro vzdy vyblednute :( zatial som nemala ziaden problem

@miriam_s podľa mňa treba originál, kópia nestaci