icon

Korektné správanie na bazáre

mamazabka
22. feb 2013

Ahojte, dovod preco vytvaram tuto diskusiu je lebo by som chcela vediet ci vas tiez vytaca ked mamicky prejavia zaujem o nejaku vec z vasho bazariku a po vasej odpovedi sa uz ziadnej reakcie nedockate. Neviem ci som divna, ale ja osobne by som ocakaval aj negativnu odpoved so slovami napr. Dakujem, ale v tom pripade nemam zaujem, alebo nieco podobne.Mne osobne to dost vadi a vam?

Strana
z2
adri266
8. mar 2013

@mamazabka no mne sa stalo nieco take. Predavam tricko za 4 E, vo velmi dobrom stave.
Ozvala sa mi zaujemkyna:

XY Dobrý večer,vedeli by sme sa dohodnúť na cene 3,50eura s obyčajnou poštou?dakujem

Ja - Včera o 17:07
prepacte, zlavu davam pri nakupe viacerych veci. Vdaka za pochopenie. Adriana

XY - Včera o 18:14
a ani cena s obyčajnou poštou by nemohla byť?hneď by som to vzala...

Ja - Včera o 21:33
nehnevajte sa, ale nie. Uz mam ineho zaujemcu. Adriana

XY - Dnes o 10:19
No dobre teda,tak ale záuej stále mám,lebo potrebujem dva takéto tričká,jedno už mám.tak teda stačí obyčajne za 4,50eura?ďakujem

Ja - Dnes o 12:48
mrzi ma to, predala som tricko druhej zaujemkyni. Pekny den. Adriana /predala som ho dnes rano, druha kupujuca hned previedla peniaze na ucet/

XY - Dnes o 13:43 Nová správa
ste fakt milá,to vám Ďakujem

Co na to povedat. 😖

mamazabka
autor
10. mar 2013

@adri266 k tomu sa veru vela neda povedat. Tiez to zodpoveda tomu nekorektnemu spravaniu ktore sa zial na koniku stava. Je mi len luto ze som moc zosobnila uvod temy, lebo do korektneho spravania patri aj taka prihoda ako sa stala tebe, alebo ked niekto ponuka tovar ako znackovy a pritom aj u cinana kupis znackovejsie, taktiez ked zavadzaju predavajuce o stave tovaru ale taktiez ked kupujuce nevyzdvihnu tovar na dobierku atd. urcite je toho vela a dufam ze si aspon niektore mamicky uvedomia ze robia zle meno len sebe a ze druhym mamickam sposobuju obcas aj poriadne starosti.

zivika
13. mar 2013

ale korektne by sa fakt mohli spravat aj niektore predavajuce... 4. marca som napisala, ze by som mala zaujem o danu vecicku a doteraz ziadna odpoved 🙄 a to ma dotycna cez 200 inzeratov a podmienky predaja vypisane pomaly na A4, tvari sa pomaly ako obchod a komunikacia nulova...chapem, keby sa nedostala k pc, ale ma veselo popisane kratke spravy, aj je aktivna, takze neviem, kde je chyba 😨

susynqa
27. jan 2014

Mne sa momentálne stalo, že som mala záujem vec KÚPIŤ, napísala som či je to teda voľné, že mám záujem, odpoveď mi prišla že áno, tak som odpísala že mám záujem ,spýtala som sa na cenu poštovného že koľko teda vlastne a nech mi pošle číslo účtu . Prešlo niekoľko dní a odpoveď nikde ale inzerát znovu bol aktualizovaný . Tak to má aký zmysel ? však som to chcela seriózne kúpiť. Hlavne že má hodnotenia ako ochotná mamička ...

aksniteb
27. jan 2014

Chcem sa spýtať, koľko dní čakáte na prevod peňazí? Pred týždňom mi písala záujemkyňa, že posiela a dodnes nič... odvtedy mám na vec ďalších záujemcov

Strana
z2