Korona a venčenie psa

sunnymi
28. feb 2021

Ahojte maminy. Chcela by som vedieť vás názor, poradiť. Svokra ma koronu, dnes je to 6ty deň. Priebeh teploty do 38 a mierny kasel. Ide o to, ze ma psa, ktoreho je treba vencit. Doteraz ho chodila vencit manželova sestra. Kedze boli v kontakte, ochoreli aj oni, zatiaľ bezpriznakovo. Moj manžel sa rozhodol, že chce pomoct a chodiť ho vencit. Ja mám však velke obavy, že to donesie domov. Ako by ste sa zachovali na mojom mieste?

simsalabim
28. feb 2021

@sunnymi psa by som vzala k sebe domov. Odovzdat ho moze aj medzi dverami.

hipuska
28. feb 2021

@sunnymi no, asi nemá na výber. Či?

pribinak
28. feb 2021

Zobrať psa k Vám. Tým minimalizujete kontakt

sunnymi
autor
28. feb 2021

Zobrať ho k nám, to mám v zálohe. Manželova sestra stále zatiaľ chodí vencit, aj keď je nakazena. (Oni to dosť zlahcuju všetci.) Majú rodinny dom, ale nenavrhli žeby ho vzali a muž je v tomto smere ticho. Chce pomôcť silou mocou prave s vencenim.

marsmykkok
28. feb 2021

@sunnymi zase zobrať si dospelého cudzieho psa, čo môže mať svoje maniere, bude smútiť za svojou paničkou, to nie je len tak, nie je to plyšová hračka alebo nejaká vec, prvé dni môžu byť krušné. Treba aj na toto myslieť. Nech si zoberie respirátor, rukavice, kúpi svoju vôdzku a chodí venčiť s minimálnym kontaktom s nimi.

mogaa
1. mar 2021

@sunnymi manželovej sestre treba povedať že sa sprísňujú a zintenzívnujú kontroly pri pozitívnych + všetkých členov domácnosti...ale ak chce pokutu 1600 eur nech venčí.....