Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte.PROSIIIIIM NEMA TU NIEKTO MAGNETKU Z VESMIRU CISLO 1- MERKUR????VELMI BY SOM JU POTREBOVALA LEBO NAM BUDE CHYBAT UZ IBA TA POSLEDNA. AJ ODKUPIM.DAKUJEM.PEKNY VECER.
magnetky z fotky mam na vymenu alebo predaj (15c/ks) + postovne.
mne chybaju tieto:
zahadny prales - chlapec so sietkou
zahradka - č.4, 5, 7, 8, 9, 13,14, 16.
stary vesmir (suhvezdia) - Beran, Delfin, Jednorozec
psia abeceda - Doga, Stavac, Trpaslici spic, Buldog
hlavne mesta - Amsterdam (Holandsko), Bratislava (Slovensko), Dublin (Irsko), Kahira (Egypt), Lhasa (Tibet), Londyn (Velka Britania), Mexico city (Mexiko), Peking (Cina), Rim (Taliansko)
Ahojte, kupim magnetky pralesu. 5,7,12,15,16,22,23,24,25,27,28. Na vymenu mam len magnety z magickeho hradu. Dakujem
Ahojte, zhanam posledne 2 magnetky z pralesa - orchidea a tapir- 2. cast. Nematie niekto? Kupim alebo vymenim. My mame navyse tieto:
prosííím, pomôžte nám doplniť posledné chýbajúce magnetky (vymením príp. kúpim)
navyše - https://www.modrykonik.sk/market/ine-detske/dfc...
Zhanam piratsky poklad od kostici aj vesmir popripade kupim.
Nám ešte stále chýba posledná magnetka z magického hradu. č.21 - taká červená smrtka vo dverách hradu. Nemáte niekto prosím ??? vymením alebo aj kúpim.
Vesmir mame: raketoplan uran/ neptun špiralova galaxia modry ET žlty mimozemštan kometa satelit saturn
kostici štaty:India Thailand Great Britain -2ks
Výmena za animal kingdom 🙂

Zháňam magnetky kostíkov záhradky okrem tých na obrázku. Chýbajú mi č. 4, 5, (7), 8, 9, 13, 14, 16. Vymením za nové magnetky záhadného pralesa alebo kúpim.