icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

poklembovi
17. mar 2015

ešte stále zháňan posledné kusy 🙂 Pirátsky poklad č. 9,18

poklembovi
17. mar 2015

a posledný kus zo Záhadného pralesa, niečo máme aj na výmenu

aries90
17. mar 2015

@zuzy20 Mohla by som poprosit zo záhadného pralesu magnetky- 1. rad druha (je tam kusok loga kostikov), orchideu, kolibrika aj tapira? Tieto styri, prosim, ak ich este mas napis mi do spravy cislo uctu, dakujem pekne!

aries90
17. mar 2015

@chjulia magnetky aj predas? ci len vymenis, lebo by som od teba kupila tie dve kde je slovicko prales, aj tu hned vedla kde je kostik so zdvihnutými rukami a piranu a krciaznika, prosim napis mi spravu, ak by si ich predala, dakujem pekne

vlny871
17. mar 2015

ahojte, hľadám magnetku do zbierky TUKAN, PRA, LES, TAPÍR - 1. časť. Môžem aj vymeniť, suseda nám darovala - orangután, kakaovník, záh, biele motýle a ešte mám navyše piraňu. ďakujem.

vodnik25
18. mar 2015

Ponukam na vymenu alebo predaj magnetky kostikov (15c/ks + postovne)
mne chybaju tieto:
zahadny prales - chlapec so sietkou, napis "tici", dievcatko s farebnymi motylmi
zahradka - č.4, 5, 8, 9, 13,14, 16.
stary vesmir (suhvezdia) - Beran, Delfin, Jednorozec
psia abeceda - Doga, Stavac, Trpaslici spic, Buldog
hlavne mesta -Dublin (Irsko), Kahira (Egypt), Lhasa (Tibet), Londyn (Velka Britania), Mexico city (Mexiko), Peking (Cina), Rim (Taliansko)
Príšerky - 1, 5, 7, 9, 10, 11, 18, 19, 21, 22, 26, 28, 30.

chjulia
18. mar 2015

Ahojte, zhanam magnetku z pralesa - tapir 2. cast - posledna magnetka, my mame navyse tieto:

kalepat
20. mar 2015

Ahojte.Kupim kostikou vesmir č.17 a30.Dakujem 🙂

tobiaslubko
20. mar 2015

Vesmir ponukam :raketoplan ,Uran, Kometa, špiralova galaxia ,satelit ,Saturn ,modry mimozemštan, žlty mimozemštan
Kostici štaty ponukam:Great Britain ,India ,Thailand 🙂

anihani
20. mar 2015

Pekný večer, chcem poprosiť či má niekto Magnetky - Kostíkov a pomohol by ná mich dozbierať ?
Chýbajú nám magnetky Kostíkov - Vesmír : 2- Mimozemšťan/taká machuľka/, 3-nadpis Vesmír-prvá časť, , 18- Bara, 26- mimozemšťan.
Magnetky - Kostíci na cestách: Ireland, Maroko, Peru, Arzentha, Egypt, Japan.
Magnetky - Magický hrad: 5-mucha Strašletka, 10- netopiery, 22- znak K, 23- Kostlivec Kosťák, 25-duch Buba, 26-kostlivec Smraďak, 27-kostlivec Smraďak.
Na výmenu máme:
magnetky Kostíkov - Vesmír :Slnko, Zem.
Magnetky - Kostíci na cestách: Brazil, Slovakia, Turkey, Canada, Thailand, Norway, South Africa,
Magnetky - Magický hrad:: 7- Svetluška Kostlička, 24- bubák Burác, 29- Muchotrávky, 30- Žofka ako duch.
Magnetky - Záhadný prales : Pralesnička azúrová
Ak by sa niekto našiel čo by nám chcel/ chcela pomôcť dokompletizovať zbierku ,dohodneme sa .Vopred Ďakujem. Odpoveď prosím na : p.anna@inmail.sk

mojmacik
21. mar 2015

mame naviac

sisi79
23. mar 2015

Ahojte chybaju nam posledne magnetky z pralesa a to koralovec, tukan, napis kostici - druha cast nema niekto?

chjulia
23. mar 2015

Aktualne mame navyse

nebicko43
24. mar 2015

ahojte, kamoska zhanaju magnetky suhvezdia beran, zahadny prales - c. 23. mame na vymenu. dakujem. napiste do ip.

daniela_1_
24. mar 2015

Potrebujem posledne 3 z vesmiru na vimenu mam tie na 2 fotke dakujem

daniela_1_
24. mar 2015

@sith Pridavam lepsiu fotku .. ktore to chcete na vymenu? Dakujem

jankaroy
24. mar 2015

Ahojte, chcela by som sa podakovat vsetkym, ktori nam pomohli dozbierat VESMIR a ZAHADNY PRALES Dakujeme 🙂

jankaroy
24. mar 2015

Rozhodli sme sa dozbierat MAGICKY HRAD. Nepreskrtnute nam chybaju

jankaroy
24. mar 2015

Tieto magnetky mame navyse, uprednostnujem vymenu

jankaroy
24. mar 2015
snnam
25. mar 2015

Ahojte. Chyba nam uz iba orchidea zo zahadneho pralesu. Na fotkach mame navyse.

aries90
25. mar 2015

@snnam dnes by som ti pozrela orchideu v obchode, lebo navyse nemam, ja by som od teba mohla poprosit zo záhadného pralesa v prvom riadku 4. (motyle a kostik je na nej) a v druhom riadku 3. (kostik-dievca) a 4. koralovec, tieto 3, dohodneme sa cez IP? 🙂

7mimmi
26. mar 2015

toto máme navyše 🙂

jankaroy
26. mar 2015

@7mimmi mam zaujem z magickeho hradu o strasletku, smradaka, mlaskaca a strigu na metle.

jankaroy
27. mar 2015

Aktualne na vymenu mame tieto magnetky

mojmacik
27. mar 2015

aktualizujem toto mame navyse

kvietokniki
27. mar 2015

Ahojte vymením alebo kúpim chýbajúce ( prvá a druhá fotka)
naviac mám na tretej fotke

snnam
28. mar 2015

Ahojte tak dnes prisiel synator od babky zasa s nejakymi starymi magnetkami tak aktualizujem

daniela_1_
29. mar 2015

@poklembovi prosim vas mate este magnetku prvy clovek vo vesmire chyba mi tato posledna dakujem

poklembovi
29. mar 2015

@daniela_1_ z vesmiru uz nemam magnetky, iba zahadny prales