Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
ahojte, hľadám magnetku do zbierky TUKAN, PRA, LES, TAPÍR - 1. časť. Môžem aj vymeniť, suseda nám darovala - orangután, kakaovník, záh, biele motýle a ešte mám navyše piraňu. ďakujem.
Ponukam na vymenu alebo predaj magnetky kostikov (15c/ks + postovne)
mne chybaju tieto:
zahadny prales - chlapec so sietkou, napis "tici", dievcatko s farebnymi motylmi
zahradka - č.4, 5, 8, 9, 13,14, 16.
stary vesmir (suhvezdia) - Beran, Delfin, Jednorozec
psia abeceda - Doga, Stavac, Trpaslici spic, Buldog
hlavne mesta -Dublin (Irsko), Kahira (Egypt), Lhasa (Tibet), Londyn (Velka Britania), Mexico city (Mexiko), Peking (Cina), Rim (Taliansko)
Príšerky - 1, 5, 7, 9, 10, 11, 18, 19, 21, 22, 26, 28, 30.
Ahojte.Kupim kostikou vesmir č.17 a30.Dakujem 🙂
Vesmir ponukam :raketoplan ,Uran, Kometa, špiralova galaxia ,satelit ,Saturn ,modry mimozemštan, žlty mimozemštan
Kostici štaty ponukam:Great Britain ,India ,Thailand 🙂
Pekný večer, chcem poprosiť či má niekto Magnetky - Kostíkov a pomohol by ná mich dozbierať ?
Chýbajú nám magnetky Kostíkov - Vesmír : 2- Mimozemšťan/taká machuľka/, 3-nadpis Vesmír-prvá časť, , 18- Bara, 26- mimozemšťan.
Magnetky - Kostíci na cestách: Ireland, Maroko, Peru, Arzentha, Egypt, Japan.
Magnetky - Magický hrad: 5-mucha Strašletka, 10- netopiery, 22- znak K, 23- Kostlivec Kosťák, 25-duch Buba, 26-kostlivec Smraďak, 27-kostlivec Smraďak.
Na výmenu máme:
magnetky Kostíkov - Vesmír :Slnko, Zem.
Magnetky - Kostíci na cestách: Brazil, Slovakia, Turkey, Canada, Thailand, Norway, South Africa,
Magnetky - Magický hrad:: 7- Svetluška Kostlička, 24- bubák Burác, 29- Muchotrávky, 30- Žofka ako duch.
Magnetky - Záhadný prales : Pralesnička azúrová
Ak by sa niekto našiel čo by nám chcel/ chcela pomôcť dokompletizovať zbierku ,dohodneme sa .Vopred Ďakujem. Odpoveď prosím na : p.anna@inmail.sk
Ahojte chybaju nam posledne magnetky z pralesa a to koralovec, tukan, napis kostici - druha cast nema niekto?
ahojte, kamoska zhanaju magnetky suhvezdia beran, zahadny prales - c. 23. mame na vymenu. dakujem. napiste do ip.
@sith Pridavam lepsiu fotku .. ktore to chcete na vymenu? Dakujem
Ahojte, chcela by som sa podakovat vsetkym, ktori nam pomohli dozbierat VESMIR a ZAHADNY PRALES Dakujeme 🙂
Tieto magnetky mame navyse, uprednostnujem vymenu
@poklembovi prosim vas mate este magnetku prvy clovek vo vesmire chyba mi tato posledna dakujem
@daniela_1_ z vesmiru uz nemam magnetky, iba zahadny prales

ešte stále zháňan posledné kusy 🙂 Pirátsky poklad č. 9,18