icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

olganr
•
29. máj 2013

@olganr a nam sa hodia od teba 3ks oskar korzar a ta musla zbierate aj ine magnetky z kosticov lebo mame toho plnu chladnicku

olganr
•
29. máj 2013

@janulkka a nam sa hodia od teba 3ks oskar korzar a ta musla zbierate aj ine magnetky z kosticov lebo mame toho plnu chladnicku

janulkka
•
29. máj 2013

@olganr ok, nezabudni na mňa... potom cez IP... dohodneme podrobnosti 🙂 pa

olganr
•
29. máj 2013

ok vecer ked pridem to nafotim
@janulkka

janulkka
•
29. máj 2013

@bemifa ahojko, prosím ťa , za poštovné + obálku nepošleš tie tri kostri na ostrove? už mi bude chýbať len tá jedna magnetka z ostrova ? HM???

bemifa
•
29. máj 2013
cetera
•
29. máj 2013

@olganr mam uz len tieto

cetera
•
29. máj 2013

@olganr zo zahradky nemas nahodou 10,12?

jsrv82
•
29. máj 2013
jsrv82
•
29. máj 2013

@jsrv82 Mam o nu zaujem,ak je este volna.

jsrv82
•
29. máj 2013

@janulkka Ano,mam o nu zaujem,ak ju este mate.

olganr
•
29. máj 2013

@cetera tak tieto mame aj my zahradku sme darovali kamoske co ju zbiera ale pozrem u nej co ma navyse

janulkka
•
30. máj 2013

@bemifa ajojko... takže už mi netreba.. ale ďakujem za ochotu 🙂

janulkka
•
30. máj 2013

@kvetkak .. nepotrebuješ niečo z týchto??

janulkka
•
30. máj 2013

@alicek36 .. nepotrebuješ nejakú z týchto???

kvetkak
•
30. máj 2013

@janulkka ahoj nemáme 1,4,7 a doma mám na ýmenu náyov pir, potom lebku a hviezdy 6. to už máš mám ich radšej pofotiť? Ďakujem

olganr
•
30. máj 2013

Chcem vas poprosit mam niekto magnetky do obrazku ???? dakujem

olganr
•
30. máj 2013

toto mame na vymenu

alicek36
•
31. máj 2013

@janulkka
Ahoj, skôr som si nenašla čas, potrebujeme 1,4, ostatné máme ak máš budem rada ak my pošleš. Na výmenu nemám no ak ťa niečo zaujme z mojich inzerátov zadarmo na Bazoši tak si vyber niečo a ja ti to odošlem bazoš alenaheiser@centrum.sk tak si ma vyhľadaj Alena Heiser, Krakovská 16, Košice 04011

tiburon1
•
2. jún 2013
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Zháňam magnetky z pirátskeho pokladu čísla 1,2,5,6,7,15,16,17,18 z ľava do prava
Ponúkam na výmenu tieto,alebo ak by niekto mal všetky naraz tak kúpim.

olganr
•
2. jún 2013

@tiburon1 ahojky ja mam nieake pozri na vymnu mam zaujem o konecne slovo ,,KLAD s tymi rybami, pozri konverzaciu popripade dam foto sem co mam na vymenu

olganr
•
2. jún 2013

@cetera akojky chcem sa spytat maš este tu magnetku svetových stran z piradskejo pokladu ??ddakujem mala by som o nu zaujem

cetera
•
2. jún 2013

@olganr zajtra ju posielam uz jednej pani,tak uz nie ☹

bemifa
•
2. jún 2013

@tiburon1 mam 2, 6,15,17 za zajaca, kravu, cvcu a zlateho retrivera ok

tiburon1
•
3. jún 2013
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@olganr Ahoj,beriem.Máš 3 ktoré potrebujem.Jednu ti pošlem na výmenu ale iné nemám čo vymeniť z pokladu.Ale zvyšné 2 poprípade kúpim.Napíš mi.Mám záujem o tie prvé 3 z tvojho obrázku na výmenu,konkrétne kostru piráta,žabu a ryby

olganr
•
3. jún 2013

@tiburon1 už mam len toto

olganr
•
3. jún 2013

@tiburon1 ked tak dobre pozeram tak 2ti mozem poslat co ti chybaju ostatne som už pomenila

janulkka
•
3. jún 2013

@tiburon1 ... nepotrebuješ niečo z tohto???

tiburon1
•
3. jún 2013

@olganr Ok,takže tie dve beriem.To je žabu a tie ryby.Napíš ako sa dohodneme.Jednu ti pošlem ten klad s rybami a za druhú čo chceš?Ale tie dve mi určite rezervuj.

tiburon1
•
3. jún 2013

@janulkka ahoj,áno potrebujem 1-ku tú kostru piráta.Ale nemám ti za čo vymeniť.Pozri čo mám na výmenu ale polovica už je sľúbená.Tak neviem ako sa dohodneme.Alebo za poštovné