Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@petraas ahojko, sľúbila som, že keď budem mať celý pirátsky ostrov, tak ti posuniem moje zvyšné magnetky..tak ešte ich chceš? myslíš, že sa ti ich podarí vyzbierať?? tieto všetky ti môžem poslať.... okrem kostry piráta... a niektoré mám aj dvojmo..... tak sa ozvi 🙂 dúfam, že ti pomôžem
@olganr sorry moja chyba vyzeralo to jak žaba,to som naponáhlo ale to je asi jašterica.V podstate č.7 zo série z ľava do prava
@olganr nie sú to tieto.Iba jedna tie ryby a tá druhá mala byť ten had a časť lebky č.7
@olganr Ok,aj ja dnes pošlem.
@katarinka123456 mas prosim este tie magnetky navyse? dve by som potrebovala.
@adinka2727 mas prosim este magnetku s lebkou a napisom pira ? dakujem
BABY UZ NEMAM ZIADNE MAGNETKY KOSTIKOV! AK NAHODOU ESTE NA NEJAKE NATRAFIM OZVEM SA!
Ale mozem vam poradit ze hore su este oznacene nalepkou piratsky poklad,tam su magnetky este a vacsinou v TESCU ich este maju ale v tych ostatnych nie lentilkovych, aspon u nas to tak je. B
@dorotee Ano mam ,ktore presne potrebujes?
Ahojte,natrafila som na túto diskusiu náhodou 🙂 ,tiež malý zbieral tieto magnetky,jeden obrázok-puzzle má poskladaný a do druhého mu chýba 6 magnetiek...ale druhý už doskladať nechceme,takže máme tie magnetky voľné...
@katarinka123456 potrebujeme krabika a zatoka perlorodky. Potom nam budu chybat uz len dve a to kompas vlavo celkom dole a magnetku s napisom pira. dakujem

@tiburon1 rybu ti poslem tie mam a2ks a tu druhu zabu to je ktora lebo zabu nevidim 🙂