Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
ahojte, mam starsie magnetky, vymenim za seriu POKLAD PYRAMID : potrebujem 4,6,20,29 , na vymenu 15,19,22,26
prales : 2,7
vesmir : 3,6
mliekaren : 4(2x),10
priserky : 3,16,28
staty : Thailand, India
morske ryby : B, K, M, O, S, Ú, Z, Ž
Piste IP.
@nisa7 Ahoj ...mala by som skarabeusa c.10 mohla by som poslat a na vymenu a doplatok by som zobrala...napisem co nam chyba 🙂 3,4,5,6,7,11,12,13,16,24,,30 ....bola by som velmi vdacna...my kostikov nekupujeme(resp. len v akciiii),lebo nas je viaaaac a je to dost fin.narocne,tak potom dozbieravame .marcela
skodaaa
@lauraaaaaa dobry den my by sme pre vas mali len tukana cisli 1 z pralesa a z egypta mame len nilskeho ostrieza naviac pitrebovalu by sme aktualne 4 od vas z vesmiru
@sith Dobry den, mate este z vesmiru prosim vas Saturn, spiralovu galaxiu, mimozemstana a ciernu dieru? Dakujem za info.
@sith Teraz neviem, ktory obrazok je aktualny, z posledneho by sme potrebovali Bertika, Sputnik, Jupiter,a cislo 2 (netusim co to je 🙂)
@kvietok333 ta rucicka je tam supeer 🙂 🙂 🙂
@bemifa v poslednej chvilu ju tam dal nas najmensi magnetkozberatel 🙂
@kvietok333 je to zlatunke
mame na vymenu magnetky Prales 15, 23, 25
Vesmir - Slnko
Krajiny sveta Canada, Argentina
Egypt, 3, 21, 23, 29
A potrebujeme Egypt 6, 7, 13, 16, 19, 25, 27
Krajiny sveta Netherlands, Marocco, Ireland, Egypt, Malaysia, Australia, Saudi Arabia, Turkey, Thailand, Slovakia, China, Brazil
@dudkak mam hieroglify 🙂

@kvietok333 Teraz som si vsimla vašu reakciu,je este záujem?ak nie pochopím