icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

bemifa
•
9. jún 2015

@lauraaaaaa mam pripravene

kvietokniki
•
9. jún 2015

Predám magnetky kostíkov cena 0,10, tesco kartičky napíšte ktoré potrebuje mám ich veľmi veľa 0,05 (viac ako 5 ks 0,03 za ks). Magnetky kostíkov vymením za naj rekordy (Nepál a USA most). píšte do IP

anihani
•
9. jún 2015

Dobrý deň na výmenu mám tieto magnetky z Kostíkov:
magnetky Kostíkov - Vesmír :9-Slnko, 14-Zem a 27- Mimozemšťan3(pomarančový).
Magnetky - Kostíci na cestách: Brazil, Turkey, Canada, Norway, South Africa,
Magnetky - Záhadný prales : 2-Krčiažnik, 14- Pralesnička azúrová, 15- Pyramída3/4, 19- Žofka v pralese,25- Jaguár, 27- krokodíl 1/2 .
magnetky Kostíkov- Poklad pyramíd (Egypt): 1- Ďatlová palma, 8- hieroglify, 21- kráľovská loď, 28-napis(druhá časť), 29- Hroch.
Chýbajú nám magnetky Kostíkov - Magický hrad:22- znak K, 23- Kostlivec Kosťák, 25-duch Buba
magnetky Kostíkov - Kostíci na cestách: Austria.
magnetrky- Záhadný prales: 20- tarantula,
magnetky Kostíkov- Poklad pyramíd(Egypt): , 3- nápis -Kos, 6-Sfinga, 20- Žofka, 22- Nílsky okúň, .
Prajem pekný deň.V prípade že máte záujem o výmenu budem sa tešiť na odpoveď p.anna@inmail.sk Ďakujem Anna

bemifa
•
9. jún 2015

@kvietokniki ahoj,potrebujeme mir, prvy clovek vo vesmire,kengura, seal, bara, ta korytycka ci co to je,bertik

bemifa
•
9. jún 2015

potrebujeme:

bemifa
•
9. jún 2015

na výmenu mame:

iuc
•
9. jún 2015

Aktualizácia:
Vymením alebo predám
Zelená fajka - mám navyše
Červený krížik - zháňam
Aj osobne Bratislava II

bemifa
•
10. jún 2015

@iuc zabudla si oznacit co mas odomna 🙂 😉 🙂

niza
•
10. jún 2015

potrebujem c.16
mam dajake aj na vymenu z pralesa,egypta a statov

kvietokniki
•
10. jún 2015

Predám magnetky kostíkov cena 0,10, tesco kartičky napíšte ktoré potrebuje mám ich veľmi veľa 0,05 (viac ako 5 ks 0,03 za ks). Magnetky kostíkov vymením za naj rekordy (Nepál a USA most).Magnetky na poslednej fotke sú len za poštovné najradšej pošlem všetky spolu z tejto fotky (majú poškodenia ). Píšte IP ďakujem

ela61
•
10. jún 2015

@niza
Este je to aktualne?
Mala by som mať č.16

ela61
•
10. jún 2015

@niza
Juj prepác ak myslíš č.16 z pralesa tak nemáme ☹

katiqa
•
10. jún 2015

Niekto na vymenu magnetiek Egypt z Ruzinova?

tobiaslubko
•
10. jún 2015

ahojte mam na vymenu:Egypt-4,9,10,15,16,17,18
Prales:5,15,21,24,
Mapa zvierat:penguin,condor,jaguar,panda
štaty:Great Britain,India,Thailan

ZHAŇAM.........mapa zvierat:Deer,Lion a nejake z magickeho hradu ake potrebuje @iuc kedže tie čo som jej poslala pošta stratila ☹

iuc
•
10. jún 2015

@zdenuska1 , @pexinka , @snnam, @pelikan8 ďakujem za doplnenie chýbajúcich magnetiek, listy mi od Vás prišli. Veľké ďakujem!!!

anihani
•
10. jún 2015

Pekný večer, zháňam pre vnúčika posledné magnetky z Kostíkov Záhadný prales: 20- tarantula/vtáčnik najväčší.
Z Kostíkov na cestách : Austria.
Z Magického hradu 22-znak K, 23-Kosťák, 25- duch Buba.
Z Pokladu pyramíd/Egypt : 3- napis Kos, a 20- Žofka.
Ak by sa niekto našiel čo by nám pomohol dozbierať Kostíkov veľmi by sme sa potešili.
Máme aj na výmenu . 🙂
Prosím odpoveď na : p.anna@inmail.sk

geenna
•
11. jún 2015

Mame dozbierane toto mi ostalo ak mate zaujem piste ip

niza
•
11. jún 2015

@geenna prosim vas to co je osvietene je aka magnetka? :🙂

katiqa
•
11. jún 2015

@geenna napisala som Vam IP 🙂

geenna
•
11. jún 2015

@niza orangutan

rosue
•
12. jún 2015

tieto magnetky nam ostali, predam ich po 0.15 e / ks , ostatne v IP. chyba nam magnetka do mag.hradu BUBA , vymenim za nu.piste mi do IP.

elilucka
•
12. jún 2015

Zamením za nálepky Animal Kingdom

elilucka
•
12. jún 2015

Vymením za nálepky Animal Kingdom

iuc
•
12. jún 2015

@mamkaamka , @lauraaaaaa listy mi od Vás prišli s magnetkami, ďakujem za výmenu a doplnenie zbierky.
@tobiaslubko od Vás mi ani po týždni zatiaľ list neprišiel... možno ešte príde budúci týždeň

mamkaamka
•
12. jún 2015

@iuc tiez dakujeme. Uz sme skompletizovali obrazok na chladnicke. Deti sa vytesuju 😀

bemifa
•
12. jún 2015

od troch stale cakam, moje uz mate! zatial cakam a ak nepridu ani na buduci tyzden tak vas zverejnim!

extra
•
12. jún 2015

@bemifa máte záujem o tie magnetky z kostíkov a tučniakov?neodpovedáte mi na ip.

tobiaslubko
•
13. jún 2015

@iuc to už je strašne dlho pochybujem že ešte pridu to sa mi ešte nestalo ☹ 1 zasielka čo sa stratila dohodneme sa cez Ip nejako to doriešime

sisi79
•
15. jún 2015

mam navyse

bemifa
•
15. jún 2015

@sisi79 ahoj, potrebujeme koalu ty ake?