Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Predám celú sadu magnetiek Podklad pyramíd Egypt. Ak máte záujem napíšte mi do SS.
Potrebujem magnetku Egypt c.6- 2 krát.nemá niekto navyše?
@dekazuzana napísala som ti IP
@tobiaslubko
@iuc baby nezufajte ja som posielala 1.triedou a list prisiel po 10 dnoch ...a nebola som jedina...tej istej mamine prislo takto viac zasielok
Pekný podvečer, chceli by som poprosiť či náhodou nemá niekto magnetky:
Z Pokladu pyramíd/Egypt : 3- napis Kos, a 20- Žofka.
Z Kostíkov na cestách : Austria.
Z Magického hradu 22-znak K, 23-Kosťák, 25- duch Buba.
Ak by sa niekto našiel čo by nám pomohol dozbierať Kostíkov veľmi by sme sa potešili.Vopred Ďakujeme.
Máme nejaké magnetky aj na výmenu .
Prosím odpoveď na : p.anna@inmail.sk
@snehulka17
Mám 7,15 a zobrala by som Kos a Tici 🙂
@dekazuzana
Mám č.6 ale len jeden ks 🙂
@snehulka17 napísala som ti SS
ahojte nema niekto z mapa zvierat :Deer a Lion? dakujem 🙂
ahojte,potrebovala by som kostikov egypt-druhu polovicu nazvu poklad pyramid,ma niekto,z ostatnych mam dost navyse,ak by niekto potreboval
Ponukam na vymenu magnetky kostikov zo starej serie: Neptun, Druzica, Prechod pre cyklistov, Zeleznicne priecestie so zavorami, hladam magnetky hlavne mesta Londyn, Bratislava, Dublin, Lhasa, Rim 🙂
chcela by som odkazat vsetkym maminam ktore maju problem s postou, ze aj ja som doteraz nemala problem ale tiez mi prisla posta po 10 dnoch a druha po 14 dnoch a pritom to maminy posielali 1.triedou.tak neviem co sa deje na tych postach... 😒 😉
Ahojte,mam navyše magnetkyn POKLAD PYRAMID tieto čisla:1,2,3,4,5,9,10,11,12,14,15,16,17,18,22,23,24,25,26,27,28,29,30.
Poslem za poštovné 0,50€.IP
ahoj, kamoska zhana starsie magnetky suhvezdia BERAN, pyramidy c.12 a 24. my mame na vymenu. napis mi do ip. dakujem. 🙂
Ahojte kamoske chybaju z egypta magnetky tieto mumia11.chramova hrobka12.korytnacka20.sarkofag23
Ahojte zháňam Mapa zvierat ---------DEER--------- nemáte niekto? mam na výmenu z Egypta

Ahojte chýbajú nám magnetky hradov od Sedity - Červený kameň a Hrad Beckov. Na výmenu máme Oravský hrad, Hrad Devín, Starý zámok.Ak máte, napíšte mi SS. Ďakujem 🙂