Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Dobrý deň na výmenu mám tieto magnetky z Kostíkov:
magnetky Kostíkov - Vesmír :9-Slnko, 14-Zem a 27- Mimozemšťan3(pomarančový).
Magnetky - Kostíci na cestách: Brazil, Turkey, Canada, Norway, South Africa,
Magnetky - Záhadný prales : 2-Krčiažnik, 14- Pralesnička azúrová, 15- Pyramída3/4, 19- Žofka v pralese,25- Jaguár, 27- krokodíl 1/2 .
magnetky Kostíkov- Poklad pyramíd (Egypt): 1- Ďatlová palma, 8- hieroglify, 21- kráľovská loď, 28-napis(druhá časť), 29- Hroch.
Chýbajú nám magnetky Kostíkov - Magický hrad:22- znak K, 23- Kostlivec Kosťák, 25-duch Buba
magnetky Kostíkov - Kostíci na cestách: Austria.
magnetrky- Záhadný prales: 20- tarantula,
magnetky Kostíkov- Poklad pyramíd(Egypt): , 3- nápis -Kos, 6-Sfinga, 20- Žofka, 22- Nílsky okúň, .
Prajem pekný deň.V prípade že máte záujem o výmenu budem sa tešiť na odpoveď p.anna@inmail.sk Ďakujem Anna
@kvietokniki ahoj,potrebujeme mir, prvy clovek vo vesmire,kengura, seal, bara, ta korytycka ci co to je,bertik
Predám magnetky kostíkov cena 0,10, tesco kartičky napíšte ktoré potrebuje mám ich veľmi veľa 0,05 (viac ako 5 ks 0,03 za ks). Magnetky kostíkov vymením za naj rekordy (Nepál a USA most).Magnetky na poslednej fotke sú len za poštovné najradšej pošlem všetky spolu z tejto fotky (majú poškodenia ). Píšte IP ďakujem
Niekto na vymenu magnetiek Egypt z Ruzinova?
ahojte mam na vymenu:Egypt-4,9,10,15,16,17,18
Prales:5,15,21,24,
Mapa zvierat:penguin,condor,jaguar,panda
štaty:Great Britain,India,Thailan
ZHAŇAM.........mapa zvierat:Deer,Lion a nejake z magickeho hradu ake potrebuje @iuc kedže tie čo som jej poslala pošta stratila ☹
Pekný večer, zháňam pre vnúčika posledné magnetky z Kostíkov Záhadný prales: 20- tarantula/vtáčnik najväčší.
Z Kostíkov na cestách : Austria.
Z Magického hradu 22-znak K, 23-Kosťák, 25- duch Buba.
Z Pokladu pyramíd/Egypt : 3- napis Kos, a 20- Žofka.
Ak by sa niekto našiel čo by nám pomohol dozbierať Kostíkov veľmi by sme sa potešili.
Máme aj na výmenu . 🙂
Prosím odpoveď na : p.anna@inmail.sk
Zamením za nálepky Animal Kingdom
@mamkaamka , @lauraaaaaa listy mi od Vás prišli s magnetkami, ďakujem za výmenu a doplnenie zbierky.
@tobiaslubko od Vás mi ani po týždni zatiaľ list neprišiel... možno ešte príde budúci týždeň
od troch stale cakam, moje uz mate! zatial cakam a ak nepridu ani na buduci tyzden tak vas zverejnim!
@iuc to už je strašne dlho pochybujem že ešte pridu to sa mi ešte nestalo ☹ 1 zasielka čo sa stratila dohodneme sa cez Ip nejako to doriešime

@lauraaaaaa mam pripravene