icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

olganr
7. jún 2013

@daria77 ahojky mas prosim ta kompas ten ako jediný nam chyba vdaka

olganr
7. jún 2013

PROSIIIIIIM VAS KTO MA MAGNETKU KOMPASU POSLEDNA NAM CHYBA🙂 DAKUUUUUJEM

olganr
7. jún 2013

@daria77 prosim ta zatoku perlorodky nemas nahodou?dakujem

daria77
7. jún 2013

@olganr kompas,magnetku pira berie tá maminka a poprosila ma,či je zatiaľ odložím aj tú zátoku perlorodky....rada by som ti pomohla,ale nemám 😒

doska
9. jún 2013

ahoj baby, dostala som link na tuto diskusku a tesim sa, hoci vidim, ze je starsieho data - ale snazim sa pozbierat kostikovsky piratsky poklad, mame toto - vid foto...jednu mame na vymenu tie tri male hviezdice nabodku ... nemate niekto nahodou???

luliu
9. jún 2013

@doska ahoj, mam 2 magnetky co ti chybaju. Cast pokladnice a rybu co patri napravo pod tie zlte

doska
9. jún 2013

@luliu prave som zistila ze truhlicku mam aj ja, neviem kde ju zapotrosil ze nie je na foto....inak je v pravom dolnom rohu...a vieme sa nejako dohodnut ze by si mi poslala? 🙂

luliu
9. jún 2013

@doska za postovne ti ju poslem 😉

olganr
10. jún 2013

@doska ahojky skus pozriet moje co mam este na vymenu ci sa ti hodia vid foto vyssie mam este asi 5 magnetiek

olganr
10. jún 2013

@doska pozerala som co ma presne a hodi sa ti len jenda kostra korytnacky 2magetka zo spody z prava

doska
10. jún 2013

@dorotee jeej...a tie co mas na vymenu este mas? mne tiez nejake chybaju ale nemam na vymenu 😖
@olganr jaaaaj vidiiiis tak tuuu kostricku by som brala 😉

doska
10. jún 2013

@dorotee jaj a vlastne aj tu rybu oskara by som .... za postovne ak mas?

olganr
10. jún 2013

@doska dobre moze byt ale rybku oskara ja nemam na vymenu

doska
10. jún 2013

@olganr tak som asi zle napisala 🙂

olganr
10. jún 2013

@doska nemas nahodou zvieratka co sa sklady mlada a mama tam nam chybaju 2magnetky

olganr
10. jún 2013

@adinka2727 ahojky prosim ta mas este tu magnetku zatoka perlorodky? dakujem

olganr
10. jún 2013

@katarinka123456 ahojky mas prosim ta este magnetku zatoka perlorodky? dakujem

doska
10. jún 2013

@olganr nie nie nemam nic ine okrem tychto piratov.... 😒

tiburon1
10. jún 2013
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@cetera Ahoj,asi neskoro ale skúsim.Máš ešte na výmenu magnetky pirátsky poklad?
Konkrétne sa jedná o č 5 tie 4 ryby.Mám na výmenu zo záhradky číslo 8 čo ti trebalo.

olganr
10. jún 2013

@doska ok ak za postovne sa mozme dohodnut

dorotee
10. jún 2013

@doska ano, este mam vsetky. Napis ktore potrebujes.

tiburon1
10. jún 2013
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Potrebujem ešte 2 magnetky z pirátskeho pokladu ak by niekto mal na výmenu.Jedná sa o číslo 5 - tie posledné ryby v prvom riadku a 16 - kompas,prvá magnetka v poslednom riadku.Na výmenu mám ešte toto:

doska
10. jún 2013

@dorotee tu rybku-oskar a tu kostricku co drzi klucik....

dorotee
10. jún 2013

@doska a poklad uz mas?

doska
10. jún 2013

@dorotee tu cast ke je ovorena truhlica mam je to celkom dole v pravo, ta vedla mi chyba...a dve nad nou...este aj koniec napisu...a este dve....

doska
10. jún 2013

@bemifa ahoj mas este nejake piratske navyse? niektore co som videla na foto by sa mi hodili...tak sa pytam 🙂

bemifa
10. jún 2013

@doska ved som ti pisala ze 5 🙂

doska
10. jún 2013

@bemifa tak ja uz v tom mam aky chaos teraz 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cetera
10. jún 2013

@tiburon1 uz vyssie v prispevkoch som oisala ze uz nemam sni jednu magnetku, ☹

tiburon1
10. jún 2013

@cetera No nečítal som všetko,nevadí.