Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@ela61 a napises mi tvoje c.u?
@lenkalienkava
Buď dnes alebo zajtra 🙂
Ahojte jaj no my sme sa zase neskoro zobudili a vcera uz boli v kostikoch tetovacky. Takze teraz zhaname magnetky na doplnenie ak by tu bola maminka ktora by pripadne aj predala poobed odfotim ktore mame. dakujem velmi pekne
Nepotrebuje niekto príšerky č. 9,15,19,24,29? píšte do IP 🙂
@extra Pravý nápis POK PYRA,tú lupu s chrobákom,čiernu mačku alebo ten sarkofág.Viem,som nenáročná.. 🙂 Len my sme začínajúci zberatelia a vééľmi ma to štve,že sme to nestihli dozbierať...sa malý z toho vytešoval keď sme to dávali na chladničku a teraz je to skôr o mne-chcem mať celý obrazeeec.. 😢 🙂
..okrem lupy mám všetky 3, ak máš záujem pošli adresu do IP🙂
Chýbajú nám magnetky Kostíkov - Magický hrad:22- znak K, 23- Kostlivec Kosťák, 25-duch Buba
magnetky Kostíkov - Kostíci na cestách: Austria.
Na výmenu máme:
magnetky Kostíkov - Vesmír : Slnko, Zem a 27- Mimozemšťan3(pomarančový).
Magnetky - Kostíci na cestách: Brazil, Turkey, Canada, Norway, South Africa,
Magnetky - Záhadný prales : 2-Krčiažnik, 14- Pralesnička azúrová, 15- Pyramída3/4, 19- Žofka v pralese, 25- Jaguár, 27- Pra( krokodíl 1/2 .
magnetky Kostíkov- Poklad pyramíd(Egypt): 1-Ďatlová palma, 3- nápis -Kos, 6- Sfinga, 10- Scarabeus, 13- ibis, 14- Fenek, 15- Královna Nefertiti ,16- Egyptská mačka, 18- hieroglify,19- ibišek, 20- Žofka, 21- kráľov. Loď, 22- Nílsky ostriež,27- nápis POK, 28- nápis –LAD, 29- hroch, 30- rieka Níl
V prípade že máte záujem o výmenu/ kúpu budem sa tešiť na odpoveď : anna.pokrivcakova@gmail.com , prajem pekný deň Anna( anihani) 🙂
Ponukam z Egypta: tava, 2x hieroglyfy, korytnacka, z Pralesa: chameleon, biele motyle, avarakovia, jaguar, vtackar, z kostikov na cestach: Japan, Canada, Kenya, Brazil, Peru, Morocco, Malaysia, South Africa, Saudi Arabia, magnetku hrad Devin z horaliek 🙂
Baby zhanam posledných 8 kusov-na foto škrtnute...ak mate ponuknite....joj sklamali ma ze uz to skoncilo a nestihli sme dozbierat 😒
Mame na vymenu za tie, ktore nam chybaju... poslem aj postou alebo osobne BA-Ruzinov 🙂

@lenkalienkava
Prišla 🙂
Zajtra odošlem 🙂