Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@lenkalienkava
AK Ti ešte stále chýbajú mám pre Teba->múmiu,fenek a klad amid/2polovica od slova poklad pyramíd 🙂
ak niekomu chybaju magnetky z Egypta, mam tavu, macku,chramovu hrobku, korytnacka, hieroglyfy-2x 🙂
@silesias bohužiaľ už nič nemám :(
@lenkalienkava dobrý deň!z pralesu aj ešte niečo zbierate?My by sme potrebovali len tú hrobku z egyptu od vás..sme tiež z Nitry..🙂
Ponukam Egypt: chram, tava, korytnacka, 2x hieroglyfy, Prales: jaguar, biele motyle, avarakovia a chameleon, staty 🙂
@ela61 ahoj no už mi chýba len tá mumia,daruješ mi ju či predávaš?dakujem
@sefka6661 dobrý den nie už mi nič nechýba,tak Vám ju možem dať cez IP sa dohodneme.
@sefka6661 ja mám navyšše len to druhé foto a momentálne sa,ale nenachádzam v NR
@lenkalienkava
Pošlem za poštovné 🙂
Ak máš záujem,poprosím Ip 🙂
@lenkalienkava viete čo,tak zatiaľ som dohodnutá s jednou pani,že mi vymení tú chrámovú hrobku,tak nemusíte. 😉 ďakujem
Ahojte,potrebujem este kostikov prales 19,23,28 nemate nahodou niekto?dakujem
Ak ste na FB, pridajte sa k nám do skupiny. Len pre Slovákov 🙂
https://www.facebook.com/groups/907611875953663...
Ahojte potrebovala by som z Egypta č. 27 to je prva cast napisu POK PYR, č. 29 hroch, č. 30 to potrebujem 2krat. Kupim, popripade vymenim. Ďakujem
@ela61 ahoj prišla Ti moja IP?

Zhanam kostikov Prales: c.1, 2,3,4,6,7,8,13,15,18,19,21,22,25,26,27,29,30, ponukam na vymenu Egypt c.9,12,16,18-2x,20, hrad Devin z horaliek, lesni strazcovia c. 19, staty: Saudi Arabia, South Africa, Malaysia, Morocco, Peru, Brazil, Kenya,Canada, Japan, tucniakov c. 17,18,20,23, Billa Dobrodruzny ocean a Billa Pravek, alebo kupim za 0,10/ks, dakujem 🙂