Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte jaj no my sme sa zase neskoro zobudili a vcera uz boli v kostikoch tetovacky. Takze teraz zhaname magnetky na doplnenie ak by tu bola maminka ktora by pripadne aj predala poobed odfotim ktore mame. dakujem velmi pekne
@extra Pravý nápis POK PYRA,tú lupu s chrobákom,čiernu mačku alebo ten sarkofág.Viem,som nenáročná.. 🙂 Len my sme začínajúci zberatelia a vééľmi ma to štve,že sme to nestihli dozbierať...sa malý z toho vytešoval keď sme to dávali na chladničku a teraz je to skôr o mne-chcem mať celý obrazeeec.. 😢 🙂
Chýbajú nám magnetky Kostíkov - Magický hrad:22- znak K, 23- Kostlivec Kosťák, 25-duch Buba
magnetky Kostíkov - Kostíci na cestách: Austria.
Na výmenu máme:
magnetky Kostíkov - Vesmír : Slnko, Zem a 27- Mimozemšťan3(pomarančový).
Magnetky - Kostíci na cestách: Brazil, Turkey, Canada, Norway, South Africa,
Magnetky - Záhadný prales : 2-Krčiažnik, 14- Pralesnička azúrová, 15- Pyramída3/4, 19- Žofka v pralese, 25- Jaguár, 27- Pra( krokodíl 1/2 .
magnetky Kostíkov- Poklad pyramíd(Egypt): 1-Ďatlová palma, 3- nápis -Kos, 6- Sfinga, 10- Scarabeus, 13- ibis, 14- Fenek, 15- Královna Nefertiti ,16- Egyptská mačka, 18- hieroglify,19- ibišek, 20- Žofka, 21- kráľov. Loď, 22- Nílsky ostriež,27- nápis POK, 28- nápis –LAD, 29- hroch, 30- rieka Níl
V prípade že máte záujem o výmenu/ kúpu budem sa tešiť na odpoveď : anna.pokrivcakova@gmail.com , prajem pekný deň Anna( anihani) 🙂
Ponukam z Egypta: tava, 2x hieroglyfy, korytnacka, z Pralesa: chameleon, biele motyle, avarakovia, jaguar, vtackar, z kostikov na cestach: Japan, Canada, Kenya, Brazil, Peru, Morocco, Malaysia, South Africa, Saudi Arabia, magnetku hrad Devin z horaliek 🙂
Baby zhanam posledných 8 kusov-na foto škrtnute...ak mate ponuknite....joj sklamali ma ze uz to skoncilo a nestihli sme dozbierat 😒
Mame na vymenu za tie, ktore nam chybaju... poslem aj postou alebo osobne BA-Ruzinov 🙂

@lenkalienkava
Prišla 🙂
Zajtra odošlem 🙂