icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

evahorina
•
27. dec 2013

@pipinulkaa máme iba orangutana a leva

tiburon1
•
27. dec 2013
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ahojte,potreboval by som tieto magnetky : Los , Bizon , Lev , Klokan
Na výmenu mám tieto : Žralok , Tučniak , Medveď , Condor , Korytnačka , Jeleň , Krokodíl , Ťava , Jaguar , Orangutan , Panda , Tuleň , Tiger , Bocian , Slon
Najlepšie ak by niekto mal všetky 4 čo potrebujem.
Po jednej sa to neoplatí vymieňať. 😉 Ďakujem

mirkanaty
•
30. dec 2013

@tiburon1 Dobry den,ja by som mala losa a bizona..aky by ste mali zaujem,my by sme potrebovali jaguara a orangutana. Dakujem

janulkka
•
2. jan 2014

ahojte ja už nepotrebujem tieto magnetky: aligátor, medveď, polárny medveď, ťava, korytnačka, žralok, tuleň, jaguar, slon,bocian,bizon, zajac,tiger.. ak chcete ozvite sa cez IP..... papa

janulkka
•
2. jan 2014

@magg424 ahojko, mám všetky čo potrebuješ, okrem koaly.. ak máš záujem za 0,50centov (pošta+obálka) ti pošlem..

nik.a
•
2. jan 2014

@janulkka ahoj, my zbierame zvieratká a chýba nám len 5 tiger, ťava, korytnačka, orol a orangutan ja som z TT mohli by sme sa stretnúť? Nika

dixi19
•
2. jan 2014

@janulkka
Ahoj, chcem sa spytat, či máš ešte tie zvieratká. Ja by som potrebovala aligátora, hnedého medveďa, žraloka, bocian, zajac

janulkka
•
2. jan 2014

@dixi19 ahojko, áno mám 🙂 cez IP podrobnosti

dixi19
•
2. jan 2014

@tiburon1
Ahoj, ja mám losa a klokana a potrebovala by som Kondora, jelena a koalu. Ak by si mala záujem, rada vymením ;)

kmkke
•
2. jan 2014

Mám 2x žraloka, vymením za bociana, líšku, tigra, leva, aligátora alebo kenguru, prípadne darujem za poštovné 🙂

dixi19
•
2. jan 2014

@magg424
Ahoj, mas ešte lisku, nam chyba.

evahorina
•
2. jan 2014

@liliandax nemáš náhodou aj tie ktoré nám chýbajú z pirátskeho pokladu? potrebujem tri hviezdy a nápis "klad".

liliandax
•
3. jan 2014

@dixi19 ahoj, ja mam

tiburon1
•
3. jan 2014
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@dixi19 Ahoj,no potrebujem už len 2 a to lev a klokan.Losa už mám.Takže ak budeš mať aj leva tak rád vymením,ale jednu sa mi neoplatí vymienať.

dixi19
•
3. jan 2014

@liliandax
ahoj a vedeli by sme sa nejak dohodnut na zaslani. Ja mam na výmenu len losa, tučniakov a a klokana 🙂

nik.a
•
3. jan 2014

@katica06 ahoj, máme kosatku a my by sme potrebovali orangutana výmena za poštovné by sa dala?NIka

nik.a
•
3. jan 2014

Trnava 🙂 máme na výmenu kosatku, ľadového medveďa a aligátora
potrebujem orangutana a kondora

bianca15
•
3. jan 2014

ahoj, potrebujem condora, tigra, kenguru a bizona, aj odkúpim, na výmenu mame len líšku a aligátora. ďakujem

dixi19
•
4. jan 2014

@kmkke
Ahoj, dala by sa za poštovné poslať Líška a lev?

dixi19
•
4. jan 2014

@nik.a
Ahoj dala by sa poslať za poštovné kosatka?
Ďakujem Zuzana

kmkke
•
4. jan 2014

@dixi19 Ja mam zraloka, to ostatne zhanam 🙂

mima7
•
4. jan 2014

Ahojte, nam chyba uz iba posledna magnetka z mapy zvieratiek, potrebujeme lavy horny roh, predpokladam, ze to bude los, ale nie som si ista.
Na vymenu mam koalu, tucniakov, ladoveho medveda, bociana, tavu a bizona. Mate niekto ?

dixi19
•
4. jan 2014

Možem vymeniť losa za koalu...

didi28
•
4. jan 2014

Ahojte babu, pripajam sa do debaty,potrebovala bz som 3 magnetky: jaguar, tiger a tavu.Mam na vymenu aligator, zajac,bocian,orangutan,kengura,zralok..dakujem za odpovede

mirkanaty
•
4. jan 2014

@didi28 ahoj,mam tigra a tavu a potrebovala by som kenguru a orangutana..dakujem

didi28
•
4. jan 2014

@mirkanaty to je super,mohla by som ti to poslat postou a ty mne naotocku,co ty na to ?alebo mas nejaky iny napad?

mirkanaty
•
4. jan 2014

jasnacka,takto to bude super 🙂 adresa do ip 🙂

mirkanaty
•
4. jan 2014

Ahojte, mame na vymenu lisku a tucniaky a potrebujeme este kosatku, tulena, deer. dakujem

didi28
•
4. jan 2014

ahojte baby, potrebujem poslednu magnetku jaguar...prosim ak niekto ma ozvite sa...mam na vymenu aligator, zajac,bocian,,zralok..dakujem

didi28
•
4. jan 2014

@pipinulkaa ahojky, mas este na vymenu moganetku jaguara ? kupim alebo vymenim, mam na vymenu aligatora, zraloka,bociana a zajaca.dakujem