icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

evahorina
19. dec 2013

@bemifa máte ešte magnetky z pirátskeho pokladu?

coni84
20. dec 2013

Ahojte. Ja potrebujem posledné tri magnetky mapy sveta : ťava,klokan,tuleň
Na výmenu máme : bizón,kondor,jaguár,kosatka,bocian,slon,lev,tiger,orangutan,žralok a panda

peta_k
20. dec 2013

Ahojte, ťavu a klokana niekto na vymenu nemate? mozem ponuknut na vymenu zraloka, tulena, kosatku, medveda hnedeho, medveda ladoveho, losa, srnca ci daniela, lisku a zajaca, niektore mam aj viac ks...

peta_k
20. dec 2013

@peta_k a koalu este mam

myzma
20. dec 2013

@peta_k ahoj, my mame klokana naviac, ale nie je v 100% stave, ak by si mala zaujem, ozvi sa, mate dost takych, ktore potrebujeme....

myzma
20. dec 2013

@coni84 ahoj, my mame klokana naviac, ale nie je v 100% stave, ak by si mala zaujem, ozvi sa, mate dost takych, ktore potrebujeme...

peta_k
20. dec 2013

@myzma dakujem a chcela by som v 100% stave... ak nieco potrebujes z tych nasich, poslem

myzma
20. dec 2013

@peta_k si super, dakujem, napisem do ip 🙂 my ich mame vsetky pokope a tie duplicitne si teda tiez prejdu detskymi ruckami

coni84
20. dec 2013

@myzma ahoj,radšej by som takého aspoň v 99% stave 🙂

bianca15
21. dec 2013

Ahojte, zbierame so synom magnetky zvieratká /terajšia séria/, aj vymeníme, aj odkúpime. Ďakujem

petabela
21. dec 2013

Zbieram magnetky zvieratiek z kostikov a chybaju nam uz len bizon, bocian, tiger a pandy. Navyse mam len kosatku. Ma niekto napredaj?

petabela
21. dec 2013

@coni84 ahoj, nepredas mi bizona, bociana, tigra a pandu? Za akych podmienok?

katica06
21. dec 2013

ahoj, pounúkam na výmenu magnetky z kostíkov slona, žraloka, tigra, zajaca,pandu, ťavu, bociana, ladového medveda, orangutana, koalu a tučniaka. Potrebujeme hnedého medveda,jaguara, korytnačku , kosatku.

petabela
21. dec 2013

@katica06 ahoj, kosatku mam, vymenim za bociana, tigra a pandu by som kupila. Co povies?

papalinka7
22. dec 2013

ahojte potrebovali by sme magnetku Leva a na vymenu mame hnedeho medveda.
@coni84 vsimla som si ze mas leva, mas len na vymenu?

papalinka7
22. dec 2013

a este nam chyba z Monsterov cislo 20 ak by niekto mal.. dakujem

coni84
22. dec 2013

@papalinka7 ahoj mam len na vymenu,aj by som predala,ale po jednom kuse sa to velmi neoplati 🙂

mirkanaty
23. dec 2013

Ahojte,my mame na vymenu bizona,tigra,tucniaka,tavu,lisku a losa.. Potrebujeme kosatku,tulena, orangutana, kenguru,hnedeho medveda..dakujem

pipinulkaa
23. dec 2013

ahoj aj my mame na vymenu magnetky lenze nie su ani ocislovane tak ani neviem ake potrebujeme ☹((((

pipinulkaa
23. dec 2013

na vymenu mame: bizon, tiger, slon, orangutan, medved, jaguar, jelen a delfin 🙂

ana_mt
23. dec 2013

mam na vymenu kostici mapa zvieratiek a mam aligatora,jaguara-2x,bociana,jelena,bizona,tavu,tulena,tigra-3x,klokana,orangutana,zajaca,zraloka-2x,slona, a potrebujem uz len lisku,bizona,leva,tucniaka,kosatku,a koalu nesledujem to tu tak poprosim na email ana_mt@pokec.sk vdaka

petabela
25. dec 2013

Uz mi chyba iba bocian, vymenim za kosatku, kto ma zaujem?

piacere
26. dec 2013

Ahojte, potrebujeme bociana, losa a leva. Na výmenu máme: tiger, ťava, klokan, tuleň, kosatka, zajac, medveď hnedý, orangutan, jaguár, tiger, žralok. Prosím IP 🙂 Ďakujem.

tiburon1
26. dec 2013
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ahojte,potreboval by som tieto magnetky : Los , Bizon , Lev , Klokan
Na výmenu mám tieto : Žralok , Tučniak , Medveď , Condor , Korytnačka , Jeleň , Krokodíl , Ťava , Jaguar , Orangutan , Panda , Tuleň , Tiger , Bocian , Slon
Najlepšie ak by niekto mal všetky 4 čo potrebujem.
Po jednej sa to neoplatí vymieňať

pipinulkaa
26. dec 2013

na vymenu mame: bizon, tiger, slon, orangutan, medved, jaguar, jelen a delfin

pipinulkaa
26. dec 2013

@evahorina my máme

evahorina
26. dec 2013

@pipinulkaa super!!! chýbajú nám obe horné rohy, diel na ktorom je nápis "klad", na ktorom je lebka a tri hviezdy.

pipinulkaa
27. dec 2013

@evahorina idem sa pozriet oki? dam vediet 🙂

pipinulkaa
27. dec 2013

@evahorina a tieto nove zvierata vy nahodou nemate nejake navyse?

magg424
27. dec 2013

Ahojte zbierame zvieratka, chceli by sme vymenit
Potrebujeme: zajac, slon, medved hnedy, zraľok a koala
Ponukame: pandu, korytnacku 2 ks, bocian, tava, liska 2 ks, lev, los2ks