Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte,potreboval by som tieto magnetky : Los , Bizon , Lev , Klokan
Na výmenu mám tieto : Žralok , Tučniak , Medveď , Condor , Korytnačka , Jeleň , Krokodíl , Ťava , Jaguar , Orangutan , Panda , Tuleň , Tiger , Bocian , Slon
Najlepšie ak by niekto mal všetky 4 čo potrebujem.
Po jednej sa to neoplatí vymieňať. 😉 Ďakujem
ahojte ja už nepotrebujem tieto magnetky: aligátor, medveď, polárny medveď, ťava, korytnačka, žralok, tuleň, jaguar, slon,bocian,bizon, zajac,tiger.. ak chcete ozvite sa cez IP..... papa
Mám 2x žraloka, vymením za bociana, líšku, tigra, leva, aligátora alebo kenguru, prípadne darujem za poštovné 🙂
@dixi19 Ahoj,no potrebujem už len 2 a to lev a klokan.Losa už mám.Takže ak budeš mať aj leva tak rád vymením,ale jednu sa mi neoplatí vymienať.
Trnava 🙂 máme na výmenu kosatku, ľadového medveďa a aligátora
potrebujem orangutana a kondora
ahoj, potrebujem condora, tigra, kenguru a bizona, aj odkúpim, na výmenu mame len líšku a aligátora. ďakujem
Ahojte, nam chyba uz iba posledna magnetka z mapy zvieratiek, potrebujeme lavy horny roh, predpokladam, ze to bude los, ale nie som si ista.
Na vymenu mam koalu, tucniakov, ladoveho medveda, bociana, tavu a bizona. Mate niekto ?
Možem vymeniť losa za koalu...
Ahojte babu, pripajam sa do debaty,potrebovala bz som 3 magnetky: jaguar, tiger a tavu.Mam na vymenu aligator, zajac,bocian,orangutan,kengura,zralok..dakujem za odpovede
jasnacka,takto to bude super 🙂 adresa do ip 🙂
Ahojte, mame na vymenu lisku a tucniaky a potrebujeme este kosatku, tulena, deer. dakujem
ahojte baby, potrebujem poslednu magnetku jaguar...prosim ak niekto ma ozvite sa...mam na vymenu aligator, zajac,bocian,,zralok..dakujem
@pipinulkaa ahojky, mas este na vymenu moganetku jaguara ? kupim alebo vymenim, mam na vymenu aligatora, zraloka,bociana a zajaca.dakujem

@pipinulkaa máme iba orangutana a leva