icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

pipinulkaa
5. jan 2014

@mirkanaty orangutana tucniaka mam 🙂 lisku nie asi somtu cez mobil prehodim sa a poyriem to

anig
5. jan 2014

@pipinulkaa jasné 🙂 napíšem ti IP 🙂

tina14283
5. jan 2014

@pipinulkaa billa nalepky som kupovala za 0.10 za kus plus postovne, ale potom tu pisali ze za magnetky 0.30 tak ako povies.

pipinulkaa
5. jan 2014

No nalepky aj ja predavam a kupujem za 0.10
Magnetky som este nemenila ale pisali zeny vrj magnetky idu po 0.30

tina14283
5. jan 2014

@pipinulkaa tak ja si od teba kupim toho medveda hnedeho, posles mi prosim udaje do IP ?

karolinka117
5. jan 2014

@bianca15 Ahoj, môžem ti kľudne poslať za poštovné magnetky, kt. ti chýbajú, ak sa ti ešte nikto neozval 🙂

karolinka117
5. jan 2014

Ahojte, môžem ešte poslať za poštovné aj magnetky príšerky č. 16, 20, 22, 18 - my nezbierame. A z mapy zvieratiek nám chýba orangutan a deer a ostatné skoro všetko máme na výmenu. Ďakujem. 😉

mirkanaty
5. jan 2014

@karolinka117 Ahoj,my mame navyse orangutana a potrebovali by sme kosatku,ak by sa u vas nasla...dakujem

karolinka117
5. jan 2014

@mirkanaty Ahoj, už mám orangutana, ale môžem kľudne poslať kosatku za poštovné 🙂

katusa289
5. jan 2014

ahojte, kúpim 0,5€/ks bizona,pandu,klokana,tulena,korytnacku,ťavu,lišku,medveďa hnedého.kto môže ponúknite.lubbosko@gmail.com

mobottka
5. jan 2014

Ahojte, má niekto prosím z mapy zvieratiek SLON a ŽRALOK? Vymením. mám navyše: kosatka, jaguár, panda, ľadový medveď, tučniak,koala, zajac a to posledné neviem, čo je: Moose.
Môj e.mail: mobottka@gmail.com. Ďakujem

A vie niekto, ako má vyzerať ten nový obrázok "Magický hrad"? Na stránke danone je núplný - nechápem prečo. Ďakujem pekne

mima7
5. jan 2014

@anig Ahoj, napis mi do IP adresu, poslem ti ich ako darcek 🙂

zuzana909
6. jan 2014
zuzana909
6. jan 2014

@karolinka117 magnetku deer mám ak by si chcela tak pošlem za 0,50 (poštovné+obálka)

karolinka117
6. jan 2014

@zuzana909 Ďakujem, už som zohnala 🙂

liliandax
6. jan 2014

@dixi19 ahoj, ak potrebujes este nejake magnetky, napis ake, poslem za postovne

liliandax
6. jan 2014

@evahorina
ahoj, ja mam z piratskeho pokladu len tie, ktore SU PRESKRTNUTE

dixi19
6. jan 2014

@katusa289
Ahoj ja mám len klokana. Ak máš zaujem pošlem za poštovné.

dixi19
6. jan 2014

@liliandax
Ďakujem, uz mame všetko ;)

adri266
6. jan 2014

z mapy zvierat mam jelena, leva, kralika, kondora a velrybu. Vymenim za starsie magnetky z Kostikov alebo za nalepky Animal Kingdom

Mam aj magnetky Berlin, Mexiko, Moskva a bocian. Su vsak poskrabane, nie mojou vinou, tak sme dostali . Tie ponukam zdarma k nakupu ci vymene.

Priserky ponukam 3, 6, 12, 13x2, 23, 28, Vymenim za starsie magnetky z Kostikov alebo za nalepky Animal Kingdom

evahorina
6. jan 2014

@pipinulkaa z piratskeho ostrova potrebujem hviezdu a napis "klad" . za koľko ich predáš?

evahorina
6. jan 2014

@liliandax tie už mám, ďakujem

coni84
6. jan 2014

ahojte.potrebujem este klokana,tulena a tavu..na vymenu mame condor,bizon,kosatka,orangutan,zralok,tiger,bocian,lev,jaguar,aligator,panda a slon 🙂

zdenkahn
6. jan 2014

ahojte,
ja potrebujem tavu,korytnacku,lisku,orangutana
na vymenu mam -bocian,jelen,kosatka
ak mate ,magnetky z piratskeho pokladu,potrbuje as i 7 kusov 🙂 🙂

pipinulkaa
6. jan 2014

@evahorina 30centov kus 🙂

pipinulkaa
6. jan 2014

@liliandax pozri moje mam tam fotku ktore mam ja na predaj 🙂

liliandax
6. jan 2014

@zdenkahn vyssie mam obrazok, kde su magnetky z piratskeho pokladu, ktore mam ja, ja ich nepotrebujem

@pipinulkaa ahoj, ja ich nepotrebujem - nezbierame ich

zdenkahn
6. jan 2014

@liliandax
ahoj,mala by som zaujem o viacero magnetiek z piratskeho pokladu.Co ti este zostalo:?

zdenkahn
6. jan 2014

@liliandax
potrebujem tieto:1.rad-prva,tretia(atsky pok)
2.rad-piata (pirana)
3.rad-prva(krab),stvrta(postavicky)
4-rad-stvrta

pexinka
6. jan 2014

z kostíkov mám na výmenu:
- pirátsky poklad: tie zakrížikované
- zvieratká: mačka (2x), teliatko, kozliatko, kôň, oslík, jahniatko
- z miest: Rím (Taliansko)
- záhradka: 12, 13
- príšerky: 8
- cestná premávka: obytná zóna, kruhový objazd, jednosmerná premávka, železničné priecestie so závorami, cestička pre chodcov