icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

pipinulkaa
•
5. jan 2014

@mirkanaty orangutana tucniaka mam 🙂 lisku nie asi somtu cez mobil prehodim sa a poyriem to

anig
•
5. jan 2014

@pipinulkaa jasné 🙂 napíšem ti IP 🙂

tina14283
•
5. jan 2014

@pipinulkaa billa nalepky som kupovala za 0.10 za kus plus postovne, ale potom tu pisali ze za magnetky 0.30 tak ako povies.

pipinulkaa
•
5. jan 2014

No nalepky aj ja predavam a kupujem za 0.10
Magnetky som este nemenila ale pisali zeny vrj magnetky idu po 0.30

tina14283
•
5. jan 2014

@pipinulkaa tak ja si od teba kupim toho medveda hnedeho, posles mi prosim udaje do IP ?

karolinka117
•
5. jan 2014

@bianca15 Ahoj, môžem ti kľudne poslať za poštovné magnetky, kt. ti chýbajú, ak sa ti ešte nikto neozval 🙂

karolinka117
•
5. jan 2014

Ahojte, môžem ešte poslať za poštovné aj magnetky príšerky č. 16, 20, 22, 18 - my nezbierame. A z mapy zvieratiek nám chýba orangutan a deer a ostatné skoro všetko máme na výmenu. Ďakujem. 😉

mirkanaty
•
5. jan 2014

@karolinka117 Ahoj,my mame navyse orangutana a potrebovali by sme kosatku,ak by sa u vas nasla...dakujem

karolinka117
•
5. jan 2014

@mirkanaty Ahoj, už mám orangutana, ale môžem kľudne poslať kosatku za poštovné 🙂

katusa289
•
5. jan 2014

ahojte, kúpim 0,5€/ks bizona,pandu,klokana,tulena,korytnacku,ťavu,lišku,medveďa hnedého.kto môže ponúknite.lubbosko@gmail.com

mobottka
•
5. jan 2014

Ahojte, má niekto prosím z mapy zvieratiek SLON a ŽRALOK? Vymením. mám navyše: kosatka, jaguár, panda, ľadový medveď, tučniak,koala, zajac a to posledné neviem, čo je: Moose.
Môj e.mail: mobottka@gmail.com. Ďakujem

A vie niekto, ako má vyzerať ten nový obrázok "Magický hrad"? Na stránke danone je núplný - nechápem prečo. Ďakujem pekne

mima7
•
5. jan 2014

@anig Ahoj, napis mi do IP adresu, poslem ti ich ako darcek 🙂

zuzana909
•
6. jan 2014
zuzana909
•
6. jan 2014

@karolinka117 magnetku deer mám ak by si chcela tak pošlem za 0,50 (poštovné+obálka)

karolinka117
•
6. jan 2014

@zuzana909 Ďakujem, už som zohnala 🙂

liliandax
•
6. jan 2014

@dixi19 ahoj, ak potrebujes este nejake magnetky, napis ake, poslem za postovne

liliandax
•
6. jan 2014

@evahorina
ahoj, ja mam z piratskeho pokladu len tie, ktore SU PRESKRTNUTE

dixi19
•
6. jan 2014

@katusa289
Ahoj ja mám len klokana. Ak máš zaujem pošlem za poštovné.

dixi19
•
6. jan 2014

@liliandax
Ďakujem, uz mame všetko ;)

adri266
•
6. jan 2014

z mapy zvierat mam jelena, leva, kralika, kondora a velrybu. Vymenim za starsie magnetky z Kostikov alebo za nalepky Animal Kingdom

Mam aj magnetky Berlin, Mexiko, Moskva a bocian. Su vsak poskrabane, nie mojou vinou, tak sme dostali . Tie ponukam zdarma k nakupu ci vymene.

Priserky ponukam 3, 6, 12, 13x2, 23, 28, Vymenim za starsie magnetky z Kostikov alebo za nalepky Animal Kingdom

evahorina
•
6. jan 2014

@pipinulkaa z piratskeho ostrova potrebujem hviezdu a napis "klad" . za koľko ich predáš?

evahorina
•
6. jan 2014

@liliandax tie už mám, ďakujem

coni84
•
6. jan 2014

ahojte.potrebujem este klokana,tulena a tavu..na vymenu mame condor,bizon,kosatka,orangutan,zralok,tiger,bocian,lev,jaguar,aligator,panda a slon 🙂

zdenkahn
•
6. jan 2014

ahojte,
ja potrebujem tavu,korytnacku,lisku,orangutana
na vymenu mam -bocian,jelen,kosatka
ak mate ,magnetky z piratskeho pokladu,potrbuje as i 7 kusov 🙂 🙂

pipinulkaa
•
6. jan 2014

@evahorina 30centov kus 🙂

pipinulkaa
•
6. jan 2014

@liliandax pozri moje mam tam fotku ktore mam ja na predaj 🙂

liliandax
•
6. jan 2014

@zdenkahn vyssie mam obrazok, kde su magnetky z piratskeho pokladu, ktore mam ja, ja ich nepotrebujem

@pipinulkaa ahoj, ja ich nepotrebujem - nezbierame ich

zdenkahn
•
6. jan 2014

@liliandax
ahoj,mala by som zaujem o viacero magnetiek z piratskeho pokladu.Co ti este zostalo:?

zdenkahn
•
6. jan 2014

@liliandax
potrebujem tieto:1.rad-prva,tretia(atsky pok)
2.rad-piata (pirana)
3.rad-prva(krab),stvrta(postavicky)
4-rad-stvrta

pexinka
•
6. jan 2014

z kostíkov mám na výmenu:
- pirátsky poklad: tie zakrížikované
- zvieratká: mačka (2x), teliatko, kozliatko, kôň, oslík, jahniatko
- z miest: Rím (Taliansko)
- záhradka: 12, 13
- príšerky: 8
- cestná premávka: obytná zóna, kruhový objazd, jednosmerná premávka, železničné priecestie so závorami, cestička pre chodcov