icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

adri266
•
12. jan 2014

na predaj alebo vymenu za starsie Kostikove magnetky
tie mesta su popisane, ale take sme dostali, pridam zdarma

lilismoulinka
•
12. jan 2014

@tiburon1 ak je to tento tak ho mam v ponuke 🙂

lilismoulinka
•
12. jan 2014

mám v ponuke magnetky , kukni foto 🙂 🙂 🙂

tiburon1
•
12. jan 2014
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@lilismoulinka Nie,nie ja potrebujem z mapy zvierat.Tie čo máš nepoznám,to boli asi dávno,ale dík.

lilismoulinka
•
12. jan 2014

ok

zuzmarun
•
12. jan 2014

@didi28 Dakujem velmi pekne za ochotu a zaujem 🙂))...ale uz som sa s jednou mamickou dohodla, ta mi posle vsetky chybajuce...Tak uz aj ja budem mat komplet 🙂 Dakujem este raz 🙂 Vsetko dobre prajem...

coni84
•
13. jan 2014

Ahojte..potrebujeme uz len 2 magnetky : tuleňa a klokana
Na výmenu máme tieto : jaguár, aligátor, panda, lev, bocian, žralok, kosatka, bizón, kondor, slon..
Ak by mal niekto obe magnetky veľmi by sme sa potešili 😀 prípadne aj odkúpim,ale len obidve naraz 😉

berus222
•
13. jan 2014

@katarina_kovasicova mam tieto, moze byt?

1junky1
•
13. jan 2014

dobry den. este vymienate prosim magnetky. ja asi nemam ziadne na vymenu ale chyba mi este hnedy medved. nemate prosim ho este?

katusa289
•
13. jan 2014

Ahojte, chýba mi ešte magnetka kengura, poprosím o kontakt na výmenu, alebo odkúpenie za 0,5€. Ďakujem

melilili
•
14. jan 2014

Predám komplentne 24 ks magmetiek - mapa zvierat

katusa289
•
14. jan 2014

aká je cena?

katusa289
•
14. jan 2014

@melilili ahoj aká je cena?

pipinulkaa
•
14. jan 2014

aktualizujem baby - na vymenu alebo predaj 0,50 kus 🙂 my zbierame uz len nove - magicky hrad

pipinulkaa
•
14. jan 2014

@1junky1 ahoj ja mam medveda hnedeho

papaver
•
14. jan 2014

Ahojte.
Z mapy zvierat nam chybaju len 3. V hornom rade 1., 3. a posledna. To su asi Los, Zajac a Medved. Vid. prve foto. To kompletizujeme, neposielame. Ak mate chybajuce, velmi potesite.
Na druhej fotke su vsetko zvysne. Poslem z nich ktore chcete.
Na vymenu alebo za znamku v obalke.

katusa289
•
15. jan 2014

@papaver Ahoj, mám záujem o kenguru, viem poslať z chýbajúcich magnetiek medveda, asi mám aj zajaca a asi aj losa.

coni84
•
15. jan 2014

Ahojte..potrebujeme uz len 2 magnetky : tuleňa a klokana
Na výmenu máme tieto : jaguár, aligátor, panda, lev, bocian, žralok, kosatka, bizón, kondor, slon..
Ak by mal niekto obe magnetky veľmi by sme sa potešili 🙂 prípadne aj odkúpim,ale len obidve naraz 😀

78akinom
•
15. jan 2014

Ahojte, potrebujeme už iba leva a za neho vieme ponúknuť: aligátora, bieleho medveďa, kondora a tigra. Vopred ďakujeme!

coni84
•
15. jan 2014

@tiburon1 ahoj,ak by si ešte mal záujem mala by som pre teba leva za tuleňa 🙂

janta6716
•
15. jan 2014

tieto mame naviac ak mate zaujem

janta6716
•
15. jan 2014

@1junky1 ja mam 3medvedeov

janta6716
•
15. jan 2014

@papaver ahoj mam vsetky tri co ti chybaju

coni84
•
15. jan 2014

@janta6716 ahoj mala by som zaujem o tulena ak je to este mozne

papaver
•
15. jan 2014

Všetkým, čo sa ozvali ďakujeme! 🙂 , vyzerá to, že budeme mať čoskoro komplet, čiže už nehľadáme nič, ale ak potrebujete niečo z prebytkov (viď. foto vyššie), napíšte do IP.

tiburon1
•
15. jan 2014
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@coni84 Ahoj no leva potrebujem ale aj klokana a jednu sa mi neoplatí vymieňať.Ak by si mala obidve tak kľudne

coni84
•
16. jan 2014

@tiburon1 no obe bohuzial nemam...

niara1
•
16. jan 2014

@daria77 ahoj, zohnala si uz medveda hnedého?

ajka82
•
16. jan 2014

Ahojte, prosim nenasli by sa u niekoho magnetky: zralok, klokan, lev a polarny medved? ak by ste chceli vymenit tak mame navyse: koala, liska, orangutan, jaguar a tavu 2x
dakujem velmi pekne

selen13
•
16. jan 2014

@katusa289 ahoj, mas este zraloka, lad. medveda, deer a concorda? Aj tieto mi chybaju 🙂