Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@lilismoulinka Nie,nie ja potrebujem z mapy zvierat.Tie čo máš nepoznám,to boli asi dávno,ale dík.
Ahojte..potrebujeme uz len 2 magnetky : tuleňa a klokana
Na výmenu máme tieto : jaguár, aligátor, panda, lev, bocian, žralok, kosatka, bizón, kondor, slon..
Ak by mal niekto obe magnetky veľmi by sme sa potešili 😀 prípadne aj odkúpim,ale len obidve naraz 😉
dobry den. este vymienate prosim magnetky. ja asi nemam ziadne na vymenu ale chyba mi este hnedy medved. nemate prosim ho este?
Ahojte, chýba mi ešte magnetka kengura, poprosím o kontakt na výmenu, alebo odkúpenie za 0,5€. Ďakujem
Ahojte..potrebujeme uz len 2 magnetky : tuleňa a klokana
Na výmenu máme tieto : jaguár, aligátor, panda, lev, bocian, žralok, kosatka, bizón, kondor, slon..
Ak by mal niekto obe magnetky veľmi by sme sa potešili 🙂 prípadne aj odkúpim,ale len obidve naraz 😀
Ahojte, potrebujeme už iba leva a za neho vieme ponúknuť: aligátora, bieleho medveďa, kondora a tigra. Vopred ďakujeme!
Všetkým, čo sa ozvali ďakujeme! 🙂 , vyzerá to, že budeme mať čoskoro komplet, čiže už nehľadáme nič, ale ak potrebujete niečo z prebytkov (viď. foto vyššie), napíšte do IP.
@coni84 Ahoj no leva potrebujem ale aj klokana a jednu sa mi neoplatí vymieňať.Ak by si mala obidve tak kľudne
Ahojte, prosim nenasli by sa u niekoho magnetky: zralok, klokan, lev a polarny medved? ak by ste chceli vymenit tak mame navyse: koala, liska, orangutan, jaguar a tavu 2x
dakujem velmi pekne

na predaj alebo vymenu za starsie Kostikove magnetky
tie mesta su popisane, ale take sme dostali, pridam zdarma