Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@pexinka Ok,tak nič.
Mám na predaj všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks .Predávam aj na ks. Kus je po 0,50 €
Mám na predaj všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .Predávam aj na ks. Kus je po 0,50 €
Darujem magnetky - Mapa zvierat - 3x zralok, ladovy medved a slon - ostali navyse 🙂
@pipinulkaa ahoj,potrebovala by som od teba magnetku múmie a pre teba mám magnetky :rytier na hrade a čarodejnicu vykúkajúcu spoza stroma ( je vedľa pavúka )
@daria77 ahoj vies mi to odfotit? a poslat? alebo vies co vecer dam sem na status aktualizaciu ktore mam lebo mam na vyse aj ja nove na vymenu - tak ta oznacim oki?
@pipinulkaa ahoj,aby to bolo zrozumitelnejšie,prikladám foto 🙂
chýbajú nám 2 magnetky,tie,ktoré chýbajú na obrázku
@pipinulkaa a navyše máme tieto magnetky
@daria77 tak chyba mi ta bosorka ci co to je, ta rybka dole a este ten komin z hradu. ja ti poslem co mam ja oki? ale az vecer zatial mi rezervuj tieto tri dakujem. 🙂
@pipinulkaa
ahoj, mám oskara z toho hradu čo je vpravo hore pod tým rohovým a vymenila by som ho za to strašidlo úplne vpravo s tou bielou plachtou.
@adinka2727 ahoj o chvilku pridam fotky, mam navyse asi stych co potrebujes
@adinka2727 no pozri co by si potrebovala a napis IP 🙂
ahojte baby,darujem magnetky y mapy zvierat : slon,delfin, tava, sob, tulen, zralok, bocian, krokodil...dakujem...
zháňam tri posledné magnetky z magického hradu..magnetku Magi, magnetku Zlouna (modrý drak okolo veže), magnetku Zubouna (vysiaci pavúčik). mám na výmenu asi 10 magnetiek..pokiaľ by niekto mal z mapy zvierat (pre nás poslednú) chýbajúcu magnetku Moose (úplne vľavo hore,), poteší nás..🙂
@pipinulkaa za toho Zlouna z hradu by som ti mohol niečo iné dať, napr. tie dve chýbajúce pod Magi..
@didi28 sob by ma zaujímal🙂
@adinka2727 mam pre teba magnetku slovo poklad, ak mas zaujem.

ahojte, aktualizujem: chybaju nam tie ktore chybaju na obrazku 1, a navyse mame tie ktore su na obrazku 2.