Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
psia abeceda -
maminy, vie mi niekto objasnit ako je to s magnetkami psia abeceda? mam tri rozne tvary ci velkosti, ale vsetko je to z psej abecedy. dva typy su stvorce, ale jeden je vacsi a druhy mensi a potom ten typ, ktory je zagulateny a pismenko je vystupene. ako to ze su tri verzie toho isteho ???? som zmatena
a potom este aj kostikove magnetky hlavne mesta. mam tiez dve velkosti stvorcoveho tvaru - vacsi a mensi stvorec
@vodnik25 Skus popozerat tu http://kostici.webnode.cz/fotogalerie/magnetky/ tie gulate boli steniatka, a je aj rozdiel ci su kupovane v CR alebo u nas, niekedy to mali v inom formate a aj nazvy ceske:/
@vodnik25 tie vacsie stvorce mas ceske, ze?🙂
@tomaskovamaminka
aha, moze byt
@tomaskovamaminka
ja som nevedela, ze su aj steniatka aj psia abeceda zvlast. tak to bude ono
a tie ceske magnetky som kupovala cez slovenske inzeraty, takze som nevedela, ze to kupovali v cechach
dakujem za objasnenie
Zhanam z planet Druzicu a Halleyovu kometu. Ma niekto?
Mam : priserky 3,16, 28.
magicky hrad : 3, 26
staty : India
@tomaskovamaminka dakujem,fu bistu az tolko som necakala.
@tomaskovamaminka takúto?
@sunflower201280 Ano to je ona, je sice ceska, ale to neva🙂 Mate ju naviac? Co potrebujete vy? Mozete do IP🙂
prosim nemáte kartičky z tesca - 51,66 vymením za iné kartičky alebo nejaké magnetky kostíci napíšte čo potrebujete a ja skusim niečo nájsť čo by sa vám hodilo, dakujem
Po dlhom zostavení a vytvorení našej zbierky nám este chýba: Hlavne mestá: Rusko,Velká Británia,Spojene Emiráty.
Dopravne značky: Prikázany smer č.2 , Prechod pre cyklistov č.11, cesta pre ciklistov č.12, stop č.13, zákaz odbočenia v lavo č.14, zákaz vjazdu č.15, asi pozor deti č.17 Hrad: 4,13,18,23,30.
Pár -matka a jej mládatko:sučka,svina,hus a husatko,koza,sliepka a kuriatko,kobyla,teliatko.záhradka:4,12.
príšerky:1,2,3,5,7,8,9,10,13,14,16,17,18,20,21,22,23,25,27,28,29,30.
Pirát.poklad:1,5,7,8,10,16,18,20.
Planety:merkur,zem ,mars,jupiter,mesiac,halleyho kometa,druzica
Zhanam z planet Druzicu a Halleyovu kometu. Ma niekto?
Mam : priserky 3,16, 28.
magicky hrad : 3, 26
staty : India
Baby, nemá nikektorá skúsenosť s výmenou alebo kúpou od didy28?
zhanam: mapy zvierat: LION (lev)
mam na vymenu:
zvierata: zaba, dikobraz
cirkus: 3,4
zahrada: 7,13
vyroba jogurt.: 4,15
magic.hrad: 9,16,21
mapy zvierat: polar bear, deer, orca, shark
kontinenty: South Africa, Greece, Egypt, Malaysia, Morocco, Australia, Canada, Kenya, Slovakia, Spain
prosim do IP
Ahojte,kto má nazvyš tieto magnetky Česko - 2x ,Germany,Ireland,Morocco - 2x,Italy,Egypt - 2x,Kenya - 2x,Usa,Canada,Thailand,India,Turkey,Slovakia,Peru,Norway,China,Greece,Malaysia,Netherlands,Great Britain
Na výmenu ponúkam príšerky alebo disney kartičky.Ďakujem
Ahojte, z kostikov NA CESTACH
nam chybaju este: Netherlands, Peru, Austria, South Africa, Russia, Czech Republic, Spain, Turkey a Thailand..
navyse mame: Kenya, Morocco, Australia, Slovakia, Brazil, Italy, Norway a Canada..
Ahojte,kto má nazvyš tieto magnetky Česko - 2x ,Germany,Ireland,Morocco - 2x,Italy,Egypt,Kenya,Usa,Canada,Thailand,India,Turkey,Slovakia,Peru,Norway,China,Greece,Malaysia,Netherlands,Great Britain
Na výmenu ponúkam príšerky alebo disney kartičky.Ďakujem
Ahojte,
z kostikov NA CESTACH
nam chybaju este: Netherlands, Peru, Austria, South Africa, Russia, Czech Republic, Spain, Turkey a Thailand..
navyse mame: Kenya, Morocco, Australia, Slovakia, Brazil, Italy, Norway a Canada..
z Magickeho hradu mame navyse: 1, 5, 9, 24 a 26..
ahojte.. z kostíkov magnetky NA CESTÁCH potrebuje už len- Norway, Ireland, Morocco, Egypt , Kenya, Thailand, Turkey .....
Na výmenu mám strašne veľa ostatných štátov.... 🙂

Nam stale chyba z vesmiru mliecna draha:( Nenajde sa u niekoho ? Prosim:( Pytajte sa co chyba vam, vselico sa u nas najde.