Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@alicek36 a vies ake obrazky ti chybaju? Mam v tom chaos, ja potrebujem uz len hada ten je druhy v druhom riadku tam je taky had ale ty ho nemas tiez, mas nejake ine magnetky? Dala som dokopy nejake starsie a mame toho dost z tych co boli tam nejake zahradky, take nemas na vymenu? takze nieco mam z tych co nemas, ale teraz som vonku ked dojdem domov sfotim co mam a poslem ti foto
ja chodim v obchodoch jak traposka, otvaram kostikov a kukam ake tam su, moj muz furt na mna huci nech berem ake je, ale ved nebudem kupovat co uz mam? Obcas musim prejst celu paletu kym najdem co nemam a teraz ked uz len jednu mi treba to bude hucat....🙂
ahoj chýba nám v prvom riadku magnet 1,2,5 v druhom riadku 1,2,5 v treťom riadku 1,5 iné magnetky nemám začali sme až teraz papkať tieto jogurty.
@adinka2727 ešte potrebujete? mám koritnačku s prelepeným okom (medzi rybky a poklad).. ja by som zase potrebovala od vás rohovú magnetku s rybkami
@katarinka123456 ja ju mám 🙂
@adinka2727 mam pre teba spodne dve, nemas nieco zo zahradky?
@janulkka ahoj mam o tu magnetku zaujem,mam aj ja na vymenu ak nieco chyba aj z ineho druhu
vymenim z nasich za zviertka dvojice

tieto magnetky mám naviac na výmenu