Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
mam na vymenu magnetky neskor poslem foto
máme na výmenu magnetky: Merkúr, raketoplán, pravý dolný roh (nejaká príšerka), spodný rad - oranžová príšerka 2x,
potrebujeme: urán, venuša, mars, bertík, kométa, bára, dobytie mesiaca, zelená príšerka s veľkými očami
@michaelavan ahoj kupila by som od teba magnetky satur a pismena MIR, ak ich este mas, dakujem
@svirkam mám Bertíka a my by sme potrebovali z vašich tú prvú príšerku a raketu z roku 2015, tú druhú prípadne aj odkúpim ak by ste predali
@dudulka81 dobrý mám aj mars aj uran/neptun a potrebovali by sme baru, saturn, raketu roka, špirálovú galaxiu, ostatné prípadne aj odkúpim ak by ste predali, dakujem
@tilly24 Ahoj, mám iba Mir
@zdenka79bb poprosila by som teda uran neptun a odlozene mam pre teba baru, saturn, raketu roka, (zostal mi VES, lun. vozitko, dobytie mesiaca, merkus, jupiter, raketoplan, liet. tanier,meteorid, satelit, prvy clovek...,mimozemstan, nejaky chameleon, ci co to je 🙂, napis a co este mas zaujem 🙂
@dudulka81 ďakujem píšem IP
@michaelavan ahoj, dakujem skusim zohnat od niekoho, kto ma toho viac,
@zdenka79bb
Dakujem, bertika mozete posunut niekomu inemu, lebo som mala stastie a nasla maminku, ktora mi posle obe chybajuce, takze uz nepotrebujem... teda verim, ze stastne ku nam dorazia. Ale nemam problem Vam za postovne poslat tie magnetky. napiste mi ip
@svirkam Ďakujem, tiež ich vezmem od druhej maminky ktorá má obidve, takže tiež verím že dorazia 🙂 ešte raz vďaka za ochotu
@dekazuzana tam by mala byť taká zelená príšerka s vypleštenými očami 🙂 tak tú máme navyše a my by sme potrebovali špirálovú galaxiu, vymeníme? Zdenka
@zdenka79bb ahoj mozme vymenit,ak by ti pasovali este nejake napis.
Ahojte,zháňam ešte rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír č.2,5,17,25,28,30 štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Ďakujem
Dobrý večer.
Mala by som záujem o kúpu magnetiek z jogurtov kostíci ´´Vesmír´´.
Potrebujem čísla 9, 21, 28 a 30.
😵

@dudulka81 este je to aktualne ktore z vesmiru mas?