Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@petkamamicka ahoj, ešte ju mám volnú, vymením za čiarový kod z výrobku nivea, harmony, walmark alebo predám za 0,15€+pošta
Ahojte, mam zvysne magnetky: VES, Slnko, Raketoplan, Lietajuci tanier, Spiralova galaxia, Merkur, Korytnacka.
Vymenim za Billa nalepky do albumu Svet neuveritelnych rekordov - 24, 42, 92, 94, 96, 112, 141. Pripadne darujem za postovne. Lenka
vymenim magnetky z vesmiru:2,19 za Bila nalepky dobrodruzny ocean.
@star050 Ahoj, VES este mam, rada poslem, ale magnetky mam vsetky, zhanam uz len par nalepiek do albumu Svet neuveritelnych rekordov - 24, 42, 92, 94, 96, 112, 141. Nemate nieco z toho? Ak nie, tak vam za postovne poslem tu magnetku, pripadne nepotrebujete este nieco? Nech to uz stoji za to postovne 😉
@dekazuzana Dobry den, nemela byste jeste nahodou na prodej/vymenu mimozemstana (c. 29) ze sbirky Kostici - Vesmir? Diky!
potrebujem bertíka- kozmonauta, venušu, zem, príšerku a dobyvatela mesiaca -kozmonauta
Zdravim,
ponukam nasledovne magnetky (na fotke) na vymenu.
Z kompletnej zbierky mi chyba 5 kusov:
1 - Merkur, 11 - Saturn, 17 - Aja, 26 - Mimozemstan a 29 - Mimozemstan. Cislovanie mam na zaklade http://www.masbirka.cz/kolekce/321-kostici-puzz....
Vdaka za ponuky.
potrebujem bertíka- kozmonauta, zem, príšerku a na výmenu mám v ponuke tieto na obrázku 😉
Ahojte,zháňam ešte 1 magnetku - rekordy Južná Amerika - AMAZONKA .Na výmenu ponúkam Vesmír ,Štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Prípadne kúpim..Ďakujem
Ahojte, ja by som potrebovala z vesmiru magnetky: mir, venusu a dobitie mesiaca.
Na vymenu mam merkur,jupiter, meteorid, zem, slnko, a koncovy obrazok vpravo dole. Dakujem
@kosicepp ahoj potrebovala by som tu fialovu kometu a tu potvorku s velkými ocami co mas uplne v pravo dole.. dohodneme sa..
Ahojte, všetkým čo mi písali posledných pár dní............... už nemám žiadne magnetky vesmír, všetky som rozdala.
Ahojte, zhanam dve magnetky - VESMIR , a to Sputnik 1957 a Mars, pripadne kupim, dakujem
@33jaja ahoj vymením satelit za korytnačku a kozmonauta prvý v ľavo dole.
@kosicepp ahoj satelit nemám ale mala by som zzáujem o sputnika
@kosicepp a ešte venušu a bertíka,aj zaplatím.

@33jaja ahoj potrebovala by som fialovu kometu a tu priserku co mas v druhom riadku prvu na prvej fotke zelenu s velkými ocami ja mam merkur, uran, čiernu dieru a bertíka