icon

Kovačič dostal výpoveď z Markízy nečakane

28. jún 2024

Kovačič už v Markíze viac nepracuje: Tak som teda dostal výpoveď
Nečakane. Hovorí sa, že máme demokraciu a každý sa môže vyjadriť, len žiaľ naposledy.

duunlo
28. jún 2024

@markusrasford prosim ta ty v akej sfere pracujes? A bezne ty pocuvas nariadenia tvojho zamestnavatela (sefa) alebo on pocuva teba? To by ma zaujimalo…

markusrasford
28. jún 2024

@liv1 netrep. To ja som napísal ze Kováčik porušil zákon? Určite nie. A tvoja spolu komentujuca to tvrdí. Nedávaj tu keby ...to tak nefunguje. Keď niekto niečo ukradol a bolo mu preukázané ze porušil zákon není o com sa baviť. No ja mam inú logiku ako ty. Prepáč mi to o porušení zákona tu píšu iný. Bez stoho aby mu bolo preukázané ze niečo porušil

markusrasford
28. jún 2024

@duunlo prečo sa odbori zastali svojho kolegu?

zuzana364
28. jún 2024

@annm81 ,tak hlavne som sledovala tie diskusie.Nebudem tu teraz davat linky na ne.A moderator nema podsuvat svoj subjektivny nazor na politiku.To si moze robit na svojej socialnej sieti.Ma to moderovat objektivne a divak si sam ma urobit nazor.A Markiza je sukromna televizia a to,vo urobil pocas ziveho vysielania,tak to bolo hrube porusenie.To si zamestnanec nemoze dovolit.

markusrasford
28. jún 2024

@duunlo TV Markíza ma odbori. Tie odbori sa zastali svojho kolegu a tvrdia ze vedenie Markizi porušilo zákon pri výpovedi. Všetky vaše subjektívne postrehy adresujte im.

markusrasford
28. jún 2024

@duunlo není dôležité v akej sfére pracujem.ja. Bavíme sa tu o moderátorovi Markizi nie o mne.

duunlo
28. jún 2024

@markusrasford doteraz tam ani ziadne odbori nemali, preco sa ho zastali, asi preto, ze maju rovnake nazory ako on. To, ze sa ho zastali a ci maju pravdu moze posudit az sud, ci vypoved mala zakonne dovody alebo nemala. Ked nemala, dostane odskodne, vyplatia mu uslu mzdu a budu ho musiet znova zamestnat. Ale pri ich kapacite pravnikov si myslim, ze si ani neskrtne, ved sa bavime o najbohatsej financnej skupine.

markusrasford
28. jún 2024

@duunlo no a už je rozhodnuté. Bolo to rýchle a bezbolestne.

mapa
28. jún 2024

@lianka123
@lienka.7
@liv1
@jaroe
@zuzana364 este velmi pekne a jemne sa s tymi skorumpovanymi mafianmi rozpraval Kovacic. Tuto je ukazka toho, ako sa ma rozpravat s neschopnymi, hlupymi a argumentcne slabymi populistami, ktory kradnu na slovensku demokraciu a moje dane a odvody.

https://www.youtube.com/watch?v=O0W6sJmTxco

Zaujimave, ze v CR tohto moderatora za jeho kvalitnu pracu nikto z tv nevyhadzuje.

markusrasford
28. jún 2024

@duunlo nemali odbori? Ty to odkiaľ vieš?

liv1
28. jún 2024

@markusrasford ty sa s kym bavis? Ake netrep. Ved ty tvrdis, ze sud nerozhodol. Tak logicky z toho co tvrdis vyplyva, ze nikto kto porusi zakon kym sud nerozhodne, nemoze byt potrestany, tym padom prepusteny. Nabuduce skus slusnejsie

markusrasford
28. jún 2024

@liv1 skus si to prečítať ešte raz a netrep.

markusrasford
28. jún 2024

@liv1 skym sa bavím? S veľkou nulou

lienka.7
28. jún 2024

@markusrasford no oproti tebe je aj ta 0 hviezdou 👌

markusrasford
28. jún 2024

@lienka.7 ano je veľká....

annm81
28. jún 2024

@lienka.7 Ktorý zákon a ako konkrétne ho porušil? Lebo tu napr. máme Zákon č. 311/2001 Z. z., kde sa píše:
9) Zamestnávateľ môže dať členovi príslušného odborového orgánu, členovi zamestnaneckej rady alebo zamestnaneckému dôverníkovi výpoveď alebo s nimi okamžite skončiť pracovný pomer len s predchádzajúcim súhlasom týchto zástupcov zamestnancov

annm81
28. jún 2024

@zuzana364 Nebudeš tu dávať linky... aké príznačné. Proste táraš a nemáš nič, čím by si svoje tvrdenie vedela doložiť.

Zjavne si nepochopila, čo to znamená byť objektivny. Nie, neznamená to, že nemá mať názor. A zjavne tiež netušíš, čo to je publicistika, lebo inak by si netárala, že nemôže prezentovať svoj názor.

zuzana364
28. jún 2024

@annm81 ,ok...Tvoj nazor.Ja Ti ho neberiem a respektujem,ze mas iny ako ja...😉

annm81
28. jún 2024

@mapa Ľudia na Slovensku sú často občiansky absolútne zaostalí - neporovnateľné s ČR... taká naša mentalita nevoľníka, ktorá nám bráni pochopiť, že politik vo funkcii je v službe občana a ako taký má byť kontrolovaný a konfrontovaný s akoukoľvek nejasnostou súvisiacou s výkonom mandátu. A práve novinári sí tí, ktorí majú v popise práce kontrolovať a kritizovať politikov.

zuzana364
28. jún 2024

@annm81,ale vyprosim si ten Tvoj agresivny slovnik...Napisat niekomu,ze tara,ked ma iny nazor je take inteligentne...Predstav si,ze blba nie som...Mam aj akademicky titul...

markusrasford
28. jún 2024

@annm81 prečo by nedávala? Ma nato plne právo

markusrasford
28. jún 2024

@annm81 môžeme napísať podľa teba je objektívny napríklad Fico

annm81
28. jún 2024

@zuzana364 Super, gratulujem k akademickému titulu. Čo to má spoločné s tým, že tu podávaš tvrdenia, ktoré nemáš čím podložiť, ergo táraš? Zjavne vás na tej škole neučili úplne základy...

@markusrasford iste, každý má plné právo pisať nepodložené hlúposti.

markusrasford
28. jún 2024

@annm81 podľa teba samozrejme

zuzana364
28. jún 2024

@annm81 ,nejdem sa tu natahovat s nejakou liberalnou fanatickou.Liberali su znami tym,ze neakceptuju iny nazor,len ten svoj a v diskusiach su agresivni...Idem robit radsej nejaku zmysluplnejsiu pracu.By by

annm81
28. jún 2024

@markusrasford Čo podľa mňa? Ťažko rozumieť, keď neformuluješ myšlienky v celých vetách.

@zuzana364 Antiliberáli sú zas povestní tým, že nechápu, že akceptacia iného názoru nie je pritakanie nezmyslom nezaloženým na jedinom fakte.

lienka.7
28. jún 2024

@annm81 hlavne, že ty si pojedla vsetku múdrosť sveta, ze?
Okrem ZP sú aj iné zákony a keď nevieš aké, tak si vygoogli alebo si k tomu nájdi články a rozhovory a nemudruj tu ako najväčšia odborníčka 👌
Mimo to, ja sa ako nevolnik na SK necítim, ale zaujímavé že ty áno, hoci tu ani nežijes👌 to je ale zase také slovenské, mudrovat do všetkého, vsak?

annm81
28. jún 2024

@lienka.7 Iste, sú aj iné zakony. Ja som ti citovala ten konkrétny, na ktorý sa odvolávam. Zato ty sa odvolávaš na nejaké porušenie nejakého zákona, ale nie si schopná napísať aké porušenie akého zákona.

lienka.7
Autor odpoveď zmazal
autor
28. jún 2024

@lianka123 ty si si pomýlila pojmy právne a protiprávne jednanie na ktoré je bol on ako moderátor nezávislej relácie povinný upozorniť!

Založ si súkromný MK, kde môžeš šíriť tieto dristy.