icon

Krádež v Tescu

bubo103
17. jún 2023

Zdravím, s kamarátkou riešime problém. Jej mama bola na nákupe v tescu ,nakupovala so scenerom a pri pokladni jej ukázalo ,že jej idú prescenovat nákup no ona tam mala tovar ktorý nenablokovala,tak ze sa zobrala a šla na normálnu kasu a scener nechala pod pokladňou zaplatila nákup a šla preč ale SBS ju zastavila ,zkontrolovala nákup (už bolo všetko ok) no teraz sa obáva,že ta SBS šla na kasu a vytlačila kópiu a ostal tam ten scener ,že či si aj z toho nevytlacili lístok dako a porovnali . Teraz sa kamarátka obáva ci to nemôžu nejako neskôr riešiť, pripadne si uložili číslo clubcard a podla toho ju potom budú vyšetrovať. Môže sa to oneskorene riešiť? Ja som ju upokojovala, že to by museli hneď na mieste riesit ale nie som si istá. Ďakujem

Strana
z2
simca06022011
17. jún 2023

@petulda333 pipa iba označený tovar.. nie hocičo..

simca06022011
17. jún 2023

Autorka nie dodatocne riešiť nebudu nič.

jardzi
3. nov 2023

@bubo103 ak zabudne naskenovať da sa ešte ručne doložiť na kasu a zaplatiť alebo na informaciach... To že zaplatila na inej kase sa tiež da ...
Nemôžu ju nijak postihnuť lebo neprešla pokladničnou zónou bez platenia tovaru
Iba keď bude použivať scanner tak bude ako podozriva osoba sprv kontrolovaná ale iba predavačkou kým jej status nepominie 😅
Ak by ju sbs zastavil za pokl. zonou a bola by dokazana vina mohol by volať políciu (30€ blok.pokuta a zaznam) alebo si je len zapíše do knihy zásahov a dostane pokarhanie 👌

Strana
z2