Kradnutie v obchodoch
Počula som ze opäť je zákon kedy nejaký bezdomovec alebo podobne môže kradnúť do aleluja. Nemá to z čoho zaplatiť ako to ze v tejto dobe je to možné? Potom sa všade povaluju ozrati ľudia a znepríjemňujú ľuďom nakupovanie. Ako by ste to riešili? Verejno prospešné práce kedy môžu udeliť človeku ktorý kradne pravidelne? Zachytky už neexistujú vyzna sa v tom niekto? Ďakujem
@viestta ako to je v iných európskych štátoch únie? Nebrali inšpiráciu tam? Teda neprikazala to únia?
@chobotnica777 či im to neprikazala únia? To hádam ani nemôžeš mysliet vážne...
Nie, únia nič neprikazala.
Ozaj, kde si bola doteraz?
Že ani netušís, čo sa ns Slovensku vďaka mafii, ktorú tu mnohí žiaľ zvolili, deje?
Kradnúť sa môže do 700€ tá suma sa zarátava
Teda prvý krát dajme tomu 100+200+100+200+100
Proste aj keby ukradne hocikolko krát do 700€ dovtedy to bude priestupok s pokutou
Po 700€ trestný čin a odsedieť si 4 mesiace
A tie bezpečnostné somariny sú na smiech to vieš snáď každý že je to zbytočne a reálne sa veľa ľudí čuduje aký ľudia kradnú
A koľko predavači 🙄
Sbs si prilepsuju zas tým že dovolia kradnúť keďže nízke výplaty
Čudujete sa že je takéto na Slovensku ?
@bbwwoman to plati ze po 700 eur je trestný čin? A 4 mesiace?
@chobotnica777 pôjdem sa pozrieť do nejakej malej belgickej dediny a nebude to absolútne iné ako v nasej malej slovenskej dedine, lebo mam pre teba novinku, ludia všade aj na tom "skazenom" západe sú úplne rovnakí ako my, to len hlupe konspiracie sa snažia tvrdiť niečo co nie je a neexistuje.
@777januska777 chod a uvidis sami teplomer atd
Že ani netušís, čo sa ns Slovensku vďaka mafii, ktorú tu mnohí žiaľ zvolili, deje?
@beronsche pýtam sa ci v iných statoch eu nie sú také podmienky ako u nás co sa tyka tohto trestného zakona
@beronsche eu nám prikazuje co mame robiť pomaly co nie keby to vadilo eu tento zákon tak určite to vrátia spat
@beronsche eu nám prikazuje co mame robiť pomaly co nie keby to vadilo eu tento zákon tak určite to vrátia spat
@chobotnica777 prepáč, ale si úplne mimo..
Dokonca verím, že si jedna z tých voličov, ktorý prepadli konspiraciam a bludom, vďaka ktorým sa táto krajina ruti do záhuby.
@chobotnica777 prepáč, ale si úplne mimo..
Dokonca verím, že si jedna z tých voličov, ktorý prepadli konspiraciam a bludom, vďaka ktorým sa táto krajina ruti do záhuby.
@beronsche akým bludom? Chod do Belgicka uvidíš. Teraz žiješ na dlh cely život super nie? Prvorodicka ma 34 rokov atd. To je ten západ. Divoký západ
@beronsche akým bludom? Chod do Belgicka uvidíš. Teraz žiješ na dlh cely život super nie? Prvorodicka ma 34 rokov atd. To je ten západ. Divoký západ
@chobotnica777 ale za chvíľu je tu multi kulti budú sa valat po uliciach ako na západe ludia sa budú pomaly báť vychádzať von v niektorých častiach fetosi bezdaci čím ďalej viac pozri yourube videa západ
@chobotnica777 ale za chvíľu je tu multi kulti budú sa valat po uliciach ako na západe ludia sa budú pomaly báť vychádzať von v niektorých častiach fetosi bezdaci čím ďalej viac pozri yourube videa západ
@chobotnica777 ty zase nepozeraj bullshitne videá a trochu si prečítaj, ako na tom, ako krajina katastrofálne sme a ako sú na tom v globále iné EU krajiny (ale nie len infovojnu a telegraf, ale aj iné relevantnejsie zdroje!!!) a zapoj zdravy rozum..
@chobotnica777 ty zase nepozeraj bullshitne videá a trochu si prečítaj, ako na tom, ako krajina katastrofálne sme a ako sú na tom v globále iné EU krajiny (ale nie len infovojnu a telegraf, ale aj iné relevantnejsie zdroje!!!) a zapoj zdravy rozum..
@beronsche aký eu nám prikazuje všetko za chvíľu musíš mat energetické domy ktord musia spĺňať normy som zvedavý koľko dôchodcov bude musieť predať dom. Ty necitaj bludy keď si v živote nebola nebol v Belgicku. A slávne hypotéky atd bezdaci tento systém krásny.
@beronsche daj si los Angeles youtube homless Hollywood ulice krásne prijlad v Paríži sa bojíš chodiť v niektorý častiach. Písali to aj na tvojich médiách.
@beronsche nič nebudes vlastniť a budeš šťastný kto to povedal pred ficom nájdi si. Všetci poslúchajú druhých a Slováci sa hádajú medzi sebou oh my god rozostavaný národ to im vyhovuje
@beronsche nič nebudes vlastniť a budeš šťastný kto to povedal pred ficom nájdi si. Všetci poslúchajú druhých a Slováci sa hádajú medzi sebou oh my god rozostavaný národ to im vyhovuje
@chobotnica777 omg...
Nemám chuť sa doťahovať o bludoch a polopravdach vytrhnutych z kontextu s niekým, kto je spokojný so smerovaním našej krajiny.
Na to si svoj čas príliš vážim.
@chobotnica777 omg...
Nemám chuť sa doťahovať o bludoch a polopravdach vytrhnutych z kontextu s niekým, kto je spokojný so smerovaním našej krajiny.
@beronsche pozri si fakty a neprekrucaj je toho plný Youtube a keď sa ti nepáči na Slovensku sa odstahuj tam kde tuzis
@chobotnica777 omg...
@beronsche nie krajiny bezdaci sú cim ďalej viac všade systemu nie krajiny. Trosku si uprac v hlave
@chobotnica777 omg...
@beronsche napísa mena kto založil eu
@bbwwoman to plati ze po 700 eur je trestný čin? A 4 mesiace?
@chobotnica777 áno takže či ukradne raz za 700€ alebo 100x po 7€ to je jedno
Vždy to bude priestupok a iba pokuta nič viac
Až po 700€ si ide odsedieť 4 mesiace
Ved chod zit inde a nepodsuvaj neoverene info.
-ze na youtube bolo 🙄🤣. Prosim Ta, uz si v tom Belgicku aspon bol? Nikto Ta tu nedrzi, nie je povinnost zit na SK.
... predavackam znepríjemňujú ešte viac...bezdomovci ani nie,ale cigáni a samozrejme aj biely kradnú jak straky...sú si vedomí, že im nič nikto nemôže,vedia, že osoby v obchode vedia, že kradnú a chodia furt, bez chrbtovej kosti... sbs je tam na okrasu..to tiež neviem takých sbs ako sú po obchodoch musia s lupou hľadať. .. príde nejaký výtržník a on sa beží schovať,smrad... odvážny len vtedy,keď čistý vzduch
@miskakyska tak ked drviva vacsina sbskarov su dohodci uz v znacne pokrocilom veku, s podlomenym zdravym, a niektori postavou vyzeraju, ze ked silnejsie zafuka vietor, tak ich zlomi na 4 kusy, ani sa necudujem, ze taki su ozaj iba na okrasu a ked sa daco udeje, tak niekam zalezu, alebo sa tvaria, ze nevidia.
Ved keby mu ten zlodej jednu utabacil dedka budu dat dokopy na are...
Ved chod zit inde a nepodsuvaj neoverene info.
-ze na youtube bolo 🙄🤣. Prosim Ta, uz si v tom Belgicku aspon bol? Nikto Ta tu nedrzi, nie je povinnost zit na SK.
@mk1111111111 bola sj
moj bratranec tam je, tak odporucam ;) https://www.facebook.com/share/v/18v43KUQJr/
Tak ty si taká TYPICKÁ, poznám to, mám to v rodine. Akonáhle sa vám vysvetlí, ktože to môže priamo za to, za čo sa rozčuľujete, a že to teda nebude EU, ani UA, tak aby ste sa aspoň k tomu vyjadrili a uznali, že to je teda ozaj blbé, tak toto nieeeee. Začnete vyťahovať, za čo všetko môže to EU, ako nám rozkazuje, a máme sa ísť pozrieť do Belgicka. Na jednej strane sa ti nepáči, ako nám EU rozkazuje, na druhej strane píšeš, že EU by ten zákon mal zvrátit. Dostuduj si prosím nejaké základy aspoň z náuky o spoločnosti (level základná škola), ako to funguje, čo EU zmôže a čo nie a najmä sama sa rozhodni, čo by si chcela. Normálne mi pripomínaš moju mamu, ktorá mi predvčerom na tvrdo povedala, že za tú spadnutu omietku v nemocnici na tu mamičku môže len a len prelet tej stíhačky, teda určite EU a Zelenskij (pred pol rokom by povedala USA, ale oni sú teraz kamoši že jo). Je mi z vás úplne do zúfania. My sa nechceme presťahovať ani do Belgicka, ani nikam, choďte preč vy, ak sa vám nepáči život v EU.
@chobotnica777 ja pracujem na sude,nepaci sa mi ze zmenili minimálnu vysku skody, odkedy je skutok trestny cin. Pani hore ani netusia,co pre bezneho cloveka znamena 700 eur. Ale tiez si velmi dobre pamatam,ako ludia v diskusiách nadávali,ze za napr. tri rozky posielame do basy. Ano posielali sme, ale to sa tykalo tych,co to robili stale, aspoň nacas bola od nich spoločnosť uchranena,a aj napriek tomu to vela ludi kritizovalo. Pracujem v malom meste,tych nasich klientov dobre poznam a po novele trestného zakona zrazu všetci zacali na bicykloch chodiť,viete,odkial ich maju. A jeden pri vypovedi raz povedal,ze on kradne len bicykel so 700 eur. Takze vychodisko z tejto situácie ziadne,jedine zmena zakona.
@chobotnica777 ja pracujem na sude,nepaci sa mi ze zmenili minimálnu vysku skody, odkedy je skutok trestny cin. Pani hore ani netusia,co pre bezneho cloveka znamena 700 eur. Ale tiez si velmi dobre pamatam,ako ludia v diskusiách nadávali,ze za napr. tri rozky posielame do basy. Ano posielali sme, ale to sa tykalo tych,co to robili stale, aspoň nacas bola od nich spoločnosť uchranena,a aj napriek tomu to vela ludi kritizovalo. Pracujem v malom meste,tych nasich klientov dobre poznam a po novele trestného zakona zrazu všetci zacali na bicykloch chodiť,viete,odkial ich maju. A jeden pri vypovedi raz povedal,ze on kradne len bicykel so 700 eur. Takze vychodisko z tejto situácie ziadne,jedine zmena zakona.
@dorota57 ohrozujú tym ľudí všetkých obyvateľov. Smeju sa nám do očí tito pravidelní lumpovia co kradnú.
Tak ty si taká TYPICKÁ, poznám to, mám to v rodine. Akonáhle sa vám vysvetlí, ktože to môže priamo za to, za čo sa rozčuľujete, a že to teda nebude EU, ani UA, tak aby ste sa aspoň k tomu vyjadrili a uznali, že to je teda ozaj blbé, tak toto nieeeee. Začnete vyťahovať, za čo všetko môže to EU, ako nám rozkazuje, a máme sa ísť pozrieť do Belgicka. Na jednej strane sa ti nepáči, ako nám EU rozkazuje, na druhej strane píšeš, že EU by ten zákon mal zvrátit. Dostuduj si prosím nejaké základy aspoň z náuky o spoločnosti (level základná škola), ako to funguje, čo EU zmôže a čo nie a najmä sama sa rozhodni, čo by si chcela. Normálne mi pripomínaš moju mamu, ktorá mi predvčerom na tvrdo povedala, že za tú spadnutu omietku v nemocnici na tu mamičku môže len a len prelet tej stíhačky, teda určite EU a Zelenskij (pred pol rokom by povedala USA, ale oni sú teraz kamoši že jo). Je mi z vás úplne do zúfania. My sa nechceme presťahovať ani do Belgicka, ani nikam, choďte preč vy, ak sa vám nepáči život v EU.
@oblecenie99 nie ja chcem žiť na Slovensku teda ešte zatiaľ kým je. Za chvíľu nebude bude tu viac Ukrajincov a Arabov.
@oblecenie99 nie ja chcem žiť na Slovensku teda ešte zatiaľ kým je. Za chvíľu nebude bude tu viac Ukrajincov a Arabov.
@chobotnica777 tak to nebude, skôr tu bude hromada rusov,
arabov , albancov indov sa podakuj tejt vlade že sa dávaju stále viac a viac pracovnych povolení , ludom sa neoplatí prist na tyždnovky do tých zavodov ist robit
@dorota57 zober si že mu stačí ukradnut 3 veci za mesiac, aj ked ich streli za polovičku a nemusi ani prstom pohnut,
@oblecenie99 poniektorym nevysvetlis, škoda času... 😐
@beronsche napísa mena kto založil eu
@chobotnica777 ty mi pripominas moju svokru (a to ze ja si ju velmi vazim a mame sa radi), ktora mi tvrdila, ze za stav nasho zdravotnictva moze Visolajsky, lebo naco ziada vyssie platy pre lekarov. Aj pan doktor fisher ho kritizoval, ci zabudol na hippokratovu prisahu 🤣🤣🤣
Dekel mi odletel asi az do inej slnecnej sustavy… a ty budes velmi podobny pripad no…
Pane boze udri, ale presne a silno, lebo nam uz nepomoze nic. Nic

@777januska777 chod sa pozrieť do Belgicka ako to tam vyzerá a zober aj deti so sebou nech vidia.
@chobotnica777 pôjdem sa pozrieť do nejakej malej belgickej dediny a nebude to absolútne iné ako v nasej malej slovenskej dedine, lebo mam pre teba novinku, ludia všade aj na tom "skazenom" západe sú úplne rovnakí ako my, to len hlupe konspiracie sa snažia tvrdiť niečo co nie je a neexistuje.