Kradnutie v obchodoch
Počula som ze opäť je zákon kedy nejaký bezdomovec alebo podobne môže kradnúť do aleluja. Nemá to z čoho zaplatiť ako to ze v tejto dobe je to možné? Potom sa všade povaluju ozrati ľudia a znepríjemňujú ľuďom nakupovanie. Ako by ste to riešili? Verejno prospešné práce kedy môžu udeliť človeku ktorý kradne pravidelne? Zachytky už neexistujú vyzna sa v tom niekto? Ďakujem
@sara07 tie zachytky by asi mali obnovit co som čítala
@chobotnica777 prosím ta čo má spoločné záchytka s kradnutím v obchodoch ? ukradne tovar lebo beztrestne opakovane do 700E proste môže, zleje sa ako doga a ešte v teple sa vyspí zadarmo ... no paráda ako
záchytky to nevyriešia a nekranu len bezdomovci už ... to je iluzia, dobre oblečený pan s koženou aktovkou alebo dôchodca ... čo by si nikdy nepovedala, prípadne celá skupina nabehne na predajnu ...
@chobotnica777 prosím ta čo má spoločné záchytka s kradnutím v obchodoch ? ukradne tovar lebo beztrestne opakovane do 700E proste môže, zleje sa ako doga a ešte v teple sa vyspí zadarmo ... no paráda ako
záchytky to nevyriešia a nekranu len bezdomovci už ... to je iluzia, dobre oblečený pan s koženou aktovkou alebo dôchodca ... čo by si nikdy nepovedala, prípadne celá skupina nabehne na predajnu ...
@sara07 musia to a zmeniť zákon iné asi nepomôže
@sara07 musia to a zmeniť zákon iné asi nepomôže
@chobotnica777 nezmenia, zlahčuju to že je to ok a že obchodnici len tak vyvavadzaju, kym nejaky zlodej vážne nezraní niekoho nožom v obchode, sa dívím obchodom že nezverejnili čo sa občas deje , ked zlodej vytiahol nôž a začal sa zahanat čo nikdy nebolo predtym a to viem o 3 pripadoch že teda mali problém takýto
@chobotnica777 nezmenia, zlahčuju to že je to ok a že obchodnici len tak vyvavadzaju, kym nejaky zlodej vážne nezraní niekoho nožom v obchode, sa dívím obchodom že nezverejnili čo sa občas deje , ked zlodej vytiahol nôž a začal sa zahanat čo nikdy nebolo predtym a to viem o 3 pripadoch že teda mali problém takýto
@sara07 mali by to zverejniť
@sara07 mali by to zverejniť
@chobotnica777 mimochodom k tým ukrajincom čo si tu nadavala na nich , trochu čisiel do života
@sara07 nech sa tu riesia zdraví Slováci co nerobia Ukrajincov nepotrebujeme.
@sara07 nech sa tu riesia zdraví Slováci co nerobia Ukrajincov nepotrebujeme.
@chobotnica777 však im pracu nik neberie, čo ti vadí že pracuju a odvadzaju dane a odvody a iné veci ? zaujímalo by ma keby tebe zbombardovali dom či by si mala rovnaky nazor alebo by si tu musela živit a šatit rusku armadu a jej rod prislušnikov ako sme to tu 20 rokov robili , či to je už v poriadku , tie baby boli väčšinou doma , pre všetky tu praca proste nebola oni robili sice sekretarky, pomocne prace, predavačky učitelky vo svojich obchodoch a kasarnach ale väčšina proste nerobila nič
aj slovaci idu do zahraničia lebo im je tam lepšie, šuduju tam a ostava drvivá väčšina , najdi 5 rozdielov
@chobotnica777 však im pracu nik neberie, čo ti vadí že pracuju a odvadzaju dane a odvody a iné veci ? zaujímalo by ma keby tebe zbombardovali dom či by si mala rovnaky nazor alebo by si tu musela živit a šatit rusku armadu a jej rod prislušnikov ako sme to tu 20 rokov robili , či to je už v poriadku , tie baby boli väčšinou doma , pre všetky tu praca proste nebola oni robili sice sekretarky, pomocne prace, predavačky učitelky vo svojich obchodoch a kasarnach ale väčšina proste nerobila nič
aj slovaci idu do zahraničia lebo im je tam lepšie, šuduju tam a ostava drvivá väčšina , najdi 5 rozdielov
@sara07 uvidíš za par rokov už teraz prepadli udajne sudkynu tvorí oblubenci. Ja osobne si myslím ze to tu skupia vytvoria firmy a slovak bude časom pre nich handra. Ale počkáme si potom uvidíme co napises
@sara07 uvidíš za par rokov už teraz prepadli udajne sudkynu tvorí oblubenci. Ja osobne si myslím ze to tu skupia vytvoria firmy a slovak bude časom pre nich handra. Ale počkáme si potom uvidíme co napises
@chobotnica777 a podla teba kto prepadol tu sudkynu ? ktorá skupina ?
@chobotnica777 zaujímavé že policia vôbec nevie kto ju prepadol, za to ty už ano , vedia len oblečenie a kukly a samopal že mali
@chobotnica777 zaujímavé že policia vôbec nevie kto ju prepadol, za to ty už ano , vedia len oblečenie a kukly a samopal že mali
@sara07 však treba si prečítať článok. Tu je ďalšie ze zlý Fico https://www.facebook.com/share/v/1M1AJEGkYj/ mne sa to tiež nepáči ale aj tu vidno ako to je inde
@sara07 však treba si prečítať článok. Tu je ďalšie ze zlý Fico https://www.facebook.com/share/v/1M1AJEGkYj/ mne sa to tiež nepáči ale aj tu vidno ako to je inde
@chobotnica777 si uvedom ktorá vláda tuto tresnu novelu zaviedla, potom prečo ju zaviedla , ja mám v paži ako je to inde
ja žijem tu , tu by som chcela v klude nakupovat nie čakat kto kde kedy vytiahne pri pristihnuti nôž
nezabuduaj že bašternakov a spol maju všetci vratené majetky + poodpuštané čo sa dalo ..

Zákon nezákon, takto sa to ale riešilo vždy. My sme riešili ukradnutý bicykel asi rok a pol dozadu, aj bol ten bezdomovec natočený na security kamere, aj sa priznal. Polícia mykla plecami, že ten bike hneď predal za 20€ v meste, on nemá z čoho zaplatiť pokutu, ani nám škodu. A aj kebyže má, tak to by sme potrebovali bločik k tomu biku, aby sme dokázali že je právoplatne náš a akú má hodnotu. Takže jednoducho smola. Jeho pustili a my sme mali leda tak opletačky s políciou a stratený čas.
Či je to ukotvené v zákone alebo nie, polícia sa ti aj predtým iba usmiala do tváre a dovidenia.