Kralovstvodeti.sk - recenzie

myska10
6. mar 2018

Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem

1. aug 2019

@danciacik kazda normalna, seriozna firma ma telefonne cislo v kontaktoch a nie na konci textu v obchodnych podmienkach

davit24
5. aug 2019

Tiez neodporucam nieco objednavat. Postel nedodali v termine a po uznani storna zatiaľ neposlali peniaze späť. Telefón samozrejme nedvihaju a v mailoch omielaju stale tie iste vyhovorky. Upozorňoval som tiez na to, ze som tovar objednaval a platil im a nie vyrobcovi, no stale sa vyhovaraju. Najprv sa vyhovarali ze maju na vrátenie penazi 14dni a po uplynuti tejto doby len tvrdia ze na to pracuju.

janaz14
9. aug 2019

Bouzial sa musim pripojit k nespokojnym zakaznikom. Postel, ktoru sme si smanzelom pre nasho synceka vybrali nam samozrejme neposlali do lehoty uvedenej na ich stranke. Okrem toho po precitani recenzii som zacala patrat viac aj info o samotnej postielke, cez ich live chat mi odpisali na dopyt o nosnoti postielky, ze lozko ma nosnost 110kg, ta ista postel, ten isty vyrobca na inej stranke ma 70kg. Zaujimave. Takze klamu zakaznika od sameho zaciatku. Od zmluvvy som odstupila a momentalne cakam na reakciu obchodu, resp. vratenie zalohy. Som velmi zvedava, ci to bude v zakonnej lehote. V pripade, ze nie, urcite to budem riesit vsetkymi dostupnymi sposobmi. A najlepsie je, ze si zmenili web na zariadizbu.sk. Ze by vela negativnych recenzii?? 🙂

10. aug 2019

@janaz14 treba vlozit aj nejake pekne hodnotenie na ich facebookovu stranku zariadizbu.sk aj kralovstvodeti.sk. a aj na heureke im vyskakuju znepokojujuce hodnotenia. Ja som tak urobil na facebooku sice to zmazali a zablokovali mna, ale snad si to aspon niekto precital!! Maju aj Instagram neviem v akom rozsahu sa v tom pohybzhes. A samozrejme nezabudnut na podanie staznosti na SOI aj cez internet je to velmi jednoduche.👍

15. aug 2019

Fy neodporucam! Nam nechcu vratit peniaze. Zatial meskaju 15 dni, vyhovaraju sa a slubuju napravu, ale zatial nic. Dali sme podnet na SOI, co viac dodat.

davit24
15. aug 2019

Takze dnes nám uz dosli spat peniaze.cca asi po mesiaci od storna a po ustavicnom vypisovani mailov.proste strašne zla skúsenost a dufam ze ich niekto za tieto tazkosti ktore robia ludom aj potresta.kedze je to klamstvo za klamstvom.

16. aug 2019

Ako vacsina vieme, v takychto vyrobniach bezne mavaju celozavodne letne dovolenky a preto nemozme ocakavat, ze tovar bude vyrobeny a dodany v "beznom predpokladanom" case. Toto ale seriozna firma automaticky vie a preto nenaberie mnozstvo objednavok od slovace s cielom zarobit. A ked uz to urobi, nemoze svoju vlastnu zodpovednost za biznis hadzat na vyrobcu a s klientom jednat protipravne. Na kazdeho psa pride mraz.

niniki
18. aug 2019

stranka sa premenovala zariadizbu.sk

18. aug 2019

Zdravim postel som si objednala 14.3.2019 a hned ju aj uhradila , nedodana ani postel a ani nevratene peniaze stale len natahuju a vyhovaraju sa.... moja skusenost

20. aug 2019

@megyy ani peniaze vam este nevratili? Nam tiez nie. Asi to uz treba riesit cez exekutora

Ako ste stoenovali objednavku

ladyvi
20. aug 2019

Tak ja som si myslela, ze sme mali len smolu a teraz vidim, ze je to neseriozna firma.
U nas postel dodali, s mesacnym oneskorenim s vyhovorkou, ze im vytopilo sklad. Tak si hovorim okej stava sa. Chybala vsak bocnica na posteli, priplacali sme za nu 10 eur. Asi 2x som im pisala co s tym, ziadna odpoved. Potom, ze stranka uz neexistuje. Tak si hovorim asi skrachovali, cer to ber tych 10 eur. Ale oni su to vlastne odrbavaci ked vidim, ake problemy maju ostatni, este mozem byt rada ze len 10 eur.

22. aug 2019

Postel ktorú mi nevedeli dodať ani po 10 týždňoch sa predáva aj na zariad izbu. Stránka sa totiž premenovala. Objednávka zrušená tak čakám na vrátenie peňazí. Dúfam že čoskoro inak sa obrátim na na všetky právne subjekty. Som veľmi sklamaná či skôr zhrozená s tohto eshopu. Nikdy viac.

13katinka
5. sep 2019

Ľutujem ze som tieto recenzie nenašla ešte pred objednávkou... Objednali sme si dve postele už prešlo 8 týždňov a postele nikde zaplatili sme zálohu....emaili píšem už dva týždne prvo odpisali že menia dodávateľa tak reku dobre tak ešte počkám kúsok a teraz po najnovšom, že aj s týmto výrobcom rozviazali spoluprácu a nechce im poskytnúť tovar ktorý už bol vyplatený... Ale mne už dochádza trpezlivosť!!!

Treba dat podnet na SOI.

5. sep 2019

Treba podat trestne oznamenie ako som podala ja .... ak nas bude viac tym lepsie , ak bude suma nad 2660e bude to trestny cin vacsieho rozsahu a bude sa to inak riesit. Samozrejme mozete aj SOI.

5. sep 2019

Asi sú viacerým ktorý nemajú peniaze a ani tovar. Ak mi do konca týždňa neposlu peniaze tak aj ja sa pridávam s trestným oznámením.

pa_tka_zv
5. sep 2019

Ja už síce peniaze mám ale podnet na soi som podala ale nikto nič 😂 takze vlastne neviem

6. sep 2019

@pa_tka_zv ako dlho vám zadržiavali peniaze

7. sep 2019

@karolinka200817. asi dlho... nam uz viac okolo dvoch mesiacov a stale v nedohladne. Staznost podana len maju na vybavenie 60 dni

7. sep 2019

Jemine ja som odtiaľ 17.7.objednavala 2 poschodovu posteľ a už sme aj zálohu vtedy dali 150€,to ak nám nepríde moju mamu porazí pretože to platila ona.

7. sep 2019

@niniki a na 100% je to ta firma? Ja mam polovicu zálohy za posteľ tam zaplatenú.

7. sep 2019

@uzanka16 Ja som objednala 7.juna a po 10 týždňoch zrušila. Nechcú mi vrátiť peniaze. Pridávam sa k ostatným a podávam trestné oznamenie.

7. sep 2019

@karolinka200817 ako to mame poviem jemine, dodanie písali 8 týždňov takže máme rátať že to ani nepríde?

7. sep 2019

@uzanka16 stále sa len vyhováraju. Ani termín dodania nevedia povedať. Hlavne ze tovar ponúkajú aj na stránke zariad izbu. Mne došla trpezlivosť a cez týždeň idem podať trestné oznámenie ako ostatný oklamany

7. sep 2019

@karolinka200817 och Bože a kukala som stránku tu novu a aani číslo tma nemajú len mail

7. sep 2019

@uzanka16 na stránke kráľ.deti majú číslo a aj tak ho nezodvihnu. Prajem pevné nervy. Možno budete mat šťastie a postieľku vám dodajú nadčas. Dajte vedieť ako ste dopadli

13katinka
7. sep 2019

@uzanka16 aj my sme objednávali 16.7.a stále nič a to sme aj zálohu zaplatili... Už mám nervy.. Postele potrebujeme a len sa vyhovaraju

8. sep 2019

@13katinka už som to nejak mame povedala tak ak nedodaju kukali sme adresu mali by byť vo vydrniku ak tak nabehneme osobne. I keď si myslím ze žiadny obchod tma nemajú a je tam len bytová adresa

8. sep 2019

My sme zaplatili este 15.3. a stale nic a to sme zaplatili celu sumu 300 eur..to som ani nevedela ze sa da polovica...vobec nereaguju...predtym odpisovali,ale nikdy nechceli komunikovat telefonicky, len pisomne...podali sme trestne oznamenie....dufam ze nam to vratia lebo to uz je moooc