Kralovstvodeti.sk - recenzie
Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem
Stručné zhrnutie
- E‑shopy kralovstvodeti.sk a zariadizbu.sk predávajú detský nábytok s častými omeškaniami dodania, zákazníci hlásili reálne dodacie lehoty 60 pracovných dní, 11–17 týždňov až 6 mesiacov namiesto sľúbených 3–30 dní.
- Mnohé dodávky prišli poškodené alebo s montážnymi nedostatkami; niektorí zákazníci dostali finančné kompenzácie 20 €, 30 € alebo 40 € miesto náhradných dielov.
- Riešenia uvádzané v diskusii sú: reklamácia s fotodokumentáciou na e‑mail e‑shopu, odstúpenie od zmluvy, podanie podnetu na Slovenskú obchodnú inšpekciu (SOI) a hromadné trestné oznámenie; viacerým zákazníkom vrátili peniaze po 2,5–4 mesiacoch alebo po zásahu SOI.
Najčastejšie otázky
Q: Ako postupovať pri meškaní dodania tovaru od e‑shopu?
A: Odporúčané kroky sú písomné odstúpenie od zmluvy e‑mailom, požiadanie o storno a v prípade nevrátenia peňazí podať podnet na Slovenskú obchodnú inšpekciu (SOI) a/alebo trestné oznámenie na polícii; účastníci uviedli, že vrátenie peňazí sa niekedy riešilo až po 2,5–4 mesiacoch.
Q: Ako si riešiť reklamáciu poškodeného nábytku doručeného z tohto e‑shopu?
A: Diskutujúci posielali fotodokumentáciu poškodení e‑shopu a e‑shop ponúkal reklamáciu dielov alebo finančné odškodnenie (v príkladoch 20 €, 30 € alebo 40 €) na základe zaslaných fotografií.
Q: Čo robiť, ak e‑shop nezodpovedá a nevracia zaplatenú zálohu?
A: Odporúča sa hromadné podanie trestného oznámenia alebo civilná žaloba; v diskusii bol zverejnený kontaktný e‑mail pre koordináciu skupinovej žaloby bbokro@hotmail.com a p. j.zuzova@gmail.com pre zber údajov poškodených.
Q: Ktoré inštitúcie kontaktovať pri podozrení z podvodu e‑shopu?
A: Diskutujúci uvádzali podanie podnetu na Slovenskú obchodnú inšpekciu (SOI), kontaktovanie polície a medializáciu (napr. Reflex, TV Joj) ako možné kroky; v diskusii bola zmienka o SOI Prešov a o policajnom šetrení.
Q: Ako overiť, či e‑shop pokračuje pod inou doménou?
A: Zákazníci identifikovali premenovanie/presmerovanie pôvodného obchodu na zariadizbu.sk a zmienky o toppostel.sk a odporúčali kontrolu domény a inzerátov na portáloch ako Heureka, Facebook, Instagram a Mimibazar.
Q: Aké platobné podmienky sú rizikové pri objednávke nábytku online?
A: Diskutujúci upozorňovali, že platba celej sumy vopred (100 %) alebo záloha 50 % predstavuje riziko; e‑shop uvádzal možnosť objednať na dobierku (spoplatnená) ako bezpečnejšiu alternatívu.
Závery z diskusie
Zhoda
- E‑shop kralovstvodeti.sk / zariadizbu.sk mal systematické problémy s dlhými dodacími lehotami a komunikáciou.
- Viacerí zákazníci dostali peniaze späť až po dlhom urgovaní alebo po zásahu SOI/policie.
- Niektoré dodané postele mali výrobné alebo montážne vady a zákazníci riešili reklamácie fotodokumentáciou.
Sporné názory
- Predstaviteľ e‑shopu tvrdí, že meškania boli spôsobené problémami s výrobcom a že peniaze sa vracali podľa individuálnych dohôd; zákazníci tvrdia, že e‑shop klamal o komunikácii, o posielaní e‑mailov a niektorým nevrátil peniaze v zákonnej lehote.
Otvorené otázky
- Prečo sa očakávané zákonné lehoty na vrátenie peňazí u jednotlivých zákazníkov líšili a aká je presná právna lehotná povinnosť v týchto konkrétnych prípadoch?
- Ktoré právne kroky sú najefektívnejšie pre menšie pohľadávky (jednotlivé sumy pod 260–2660 €) v prípade hromadných podvodov?
- Kde presne sídli a aký je právny stav dodávateľa/prevádzkovateľa (prepojenie medzi kralovstvodeti.sk, zariadizbu.sk a K+D design)?
Spomenuté značky a firmy
kralovstvodeti.sk, zariadizbu.sk, K+D design s,r,o, toppostel.sk, Heureka, Facebook, Instagram, Mimibazar, Slovenská obchodná inšpekcia (SOI), Polícia, Reflex, TV Joj, Modrý koník
Spomenuté produkty a metódy
poschodová posteľ, posteľ s výsuvným lôžkom, posteľ Max P2, matrac, čelo postele, záloha 50 %, plná platba 100 %, dobierka, storno, reklamácia s fotodokumentáciou, splátkový kalendár, splátky po 50 €, odškodnenie 20 €, odškodnenie 30 €, odškodnenie 40 €, podnet na SOI, trestné oznámenie, hromadná žaloba
Miesta a osoby
Vydrník, Prešov, Bratislava, Poľsko, Ganzarčík, Ganzarčíková, Branislav (kontakt bbokro), pán G.
@karolinka200817 už ked ste túto situáciu takto vyhrotili nezabudnite to roširovat ďalej keď nieste ochotná sa dohodnúť v prvom rade k vašej spokojnosti
@danciacik ja som bola ochotná sa s vami dohodnúť vychádzala som vám v ústrety keď ste mi napísali ze ci prístupim na splátkový kalendár ok dobre mali ste dve splátky a co prešli 4tyzdne a hádajte co ani jedna splátka sa nám nevrátila a len stále sľubujete ja chcem naspäť naše peniaze ktoré nám právom patria...
@danciacik fuhaaa 😂 tak už keď ja som na zaplakanie vy ste potom na čo ? Na smiech ? Na zaplakanie ? Alebo rovno k psychiatrovi ? Lebo toto čo tu píšete každý z nás v tejto ,,skupine “ vie že je klamstvo. Vy sa potom asi veľmi venujete deťom keď nieste schopný riešiť problemi ktoré ste si sami ako ,,firma “ spôsobili. Dovoľte sa mi znova raz zas na vašu zasmiať 😂😂
@danciacik Keď už, tak vo svojom okolí mam spoľahlivých a slušných ľudí. Trosku sa zamyslite aké správanie mate vy a co vypisujete. Namiesto toho aby ste sa ospravedlnil tak len trepete. Viac s vami nekomunikujem už len s manželom čiže právnou kanceláriou Žilina. S pozdravom
My sme si kúpili od nich stôl so stoličkami boli urobené presne ako som chcela ja som bola spokojná
@danciacik inak sa Vam divim ze mate na toto cele stale nervy..vymyslat ludom vyhovorky o zhorenom sklade, natahovat ich a tlacit pred sebou pomyselnu gulu plnu fiktivnych obchodov a zit a cudzich penazi a potom tomu na konci vratit a zas natahovat cas...ze na toto LUDSKY mate srdce ze ti ludia cakaju detom na postielky..kebyze nemate deti, ale ze vam tych deti neni luto..naozaj skoncite s tym a hanbite sa ako zijete.
@13katinka
dobrý deň, tentorkát píšem ja - žena, prečítala som si pozorne celú diskusiu, ženy-matky to sa nehanbíte za toto vyjadrovanie.
@pa_tka_zv vy tu skáčete ako gumkáč ale prečo vo verejnej diskusii nenapíšete že vaše storno vám bolo vrátené a u vás to bolo aj v termíne. ale rýpnuť si treba nie- ved to je take slovenske.
@emili31 vás pozyvam na kavu - kludne vas zasvätim do chodu firmy - evidentne nechapete zlyhaniu ludskeho faktora v case - neziju roboti ale ludia ktori fungujú a zlyhavajú a moje nervy pracujú tak ako vase ale neskryvam sa neignorujem vas a stale s vami komunikujem ak by som sa zatajovala nekomunikovala, ignorovala vas tak prosim vtedy mate plne pravo utocit, ale ak zlyhala tretia strana a my sa to napriek tomu snazime dat dokopy myslim, ze to stoji za zamyslenie
a velmi sa mi pacia ludia, ktori tu pisali, ktori funguju bez chrbtovej kosti, peniaze vratene a budu skakat bo si potrebuju rypnut - robte nieco uzitocnejsie alebo pozyvam vas, podte sa so mnou stretnút ale z oci do oci lebo sklo znesie vela. len zalistujte v diskusii ako sa jeden pan tu vystatoval, ze za nami bol - ano bol a to co povedal medzi styrmi ocami nema nic spolocne s frajerinou ktoru predviedol v tejto diskusii, takto sa dviha v dnesnej dobe ego. a nemat ani tolko slusnosti aby zazvonil na zvoncek ale vletiet cudziemu cloveku do dvora tomu sa povie vychova.
v konecnom dôsledku mal jedine stastie ze v tom case boli psy zatvorene, lebo pan si vôbec neuvedomi, ze by sme tu neriesili dodanie tovaru ale uplne nieco ine.

@13katinka tiež je my vás luto keď sa takto chováte ako malé decko