Kralovstvodeti.sk - recenzie
Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem
ok
@danciacik tasim sa
ja sa ne tasim ale teším
pekný večer prajem
@danciacik aj vám.
@karolinka200817 ked takto komunikujete vo vašom okoli tak klobúk dole
@karolinka200817 už ked ste túto situáciu takto vyhrotili nezabudnite to roširovat ďalej keď nieste ochotná sa dohodnúť v prvom rade k vašej spokojnosti
@danciacik ja som bola ochotná sa s vami dohodnúť vychádzala som vám v ústrety keď ste mi napísali ze ci prístupim na splátkový kalendár ok dobre mali ste dve splátky a co prešli 4tyzdne a hádajte co ani jedna splátka sa nám nevrátila a len stále sľubujete ja chcem naspäť naše peniaze ktoré nám právom patria...
@danciacik fuhaaa 😂 tak už keď ja som na zaplakanie vy ste potom na čo ? Na smiech ? Na zaplakanie ? Alebo rovno k psychiatrovi ? Lebo toto čo tu píšete každý z nás v tejto ,,skupine “ vie že je klamstvo. Vy sa potom asi veľmi venujete deťom keď nieste schopný riešiť problemi ktoré ste si sami ako ,,firma “ spôsobili. Dovoľte sa mi znova raz zas na vašu zasmiať 😂😂
aha a ja za to môžem a neunúvali ste ma kontaktovať ešte raz
@danciacik sa kontrolujte komu odpisujete
@karolinka200817 ved vam
@karolinka200817 možte sa podakovat vašej kamoške
@danciacik Keď už, tak vo svojom okolí mam spoľahlivých a slušných ľudí. Trosku sa zamyslite aké správanie mate vy a co vypisujete. Namiesto toho aby ste sa ospravedlnil tak len trepete. Viac s vami nekomunikujem už len s manželom čiže právnou kanceláriou Žilina. S pozdravom
My sme si kúpili od nich stôl so stoličkami boli urobené presne ako som chcela ja som bola spokojná
@danciacik inak sa Vam divim ze mate na toto cele stale nervy..vymyslat ludom vyhovorky o zhorenom sklade, natahovat ich a tlacit pred sebou pomyselnu gulu plnu fiktivnych obchodov a zit a cudzich penazi a potom tomu na konci vratit a zas natahovat cas...ze na toto LUDSKY mate srdce ze ti ludia cakaju detom na postielky..kebyze nemate deti, ale ze vam tych deti neni luto..naozaj skoncite s tym a hanbite sa ako zijete.
@13katinka
nam este stale tiez nevratili peniaze :(
dobrý deň, tentorkát píšem ja - žena, prečítala som si pozorne celú diskusiu, ženy-matky to sa nehanbíte za toto vyjadrovanie.
@pa_tka_zv vy tu skáčete ako gumkáč ale prečo vo verejnej diskusii nenapíšete že vaše storno vám bolo vrátené a u vás to bolo aj v termíne. ale rýpnuť si treba nie- ved to je take slovenske.
@emili31 vás pozyvam na kavu - kludne vas zasvätim do chodu firmy - evidentne nechapete zlyhaniu ludskeho faktora v case - neziju roboti ale ludia ktori fungujú a zlyhavajú a moje nervy pracujú tak ako vase ale neskryvam sa neignorujem vas a stale s vami komunikujem ak by som sa zatajovala nekomunikovala, ignorovala vas tak prosim vtedy mate plne pravo utocit, ale ak zlyhala tretia strana a my sa to napriek tomu snazime dat dokopy myslim, ze to stoji za zamyslenie
a velmi sa mi pacia ludia, ktori tu pisali, ktori funguju bez chrbtovej kosti, peniaze vratene a budu skakat bo si potrebuju rypnut - robte nieco uzitocnejsie alebo pozyvam vas, podte sa so mnou stretnút ale z oci do oci lebo sklo znesie vela. len zalistujte v diskusii ako sa jeden pan tu vystatoval, ze za nami bol - ano bol a to co povedal medzi styrmi ocami nema nic spolocne s frajerinou ktoru predviedol v tejto diskusii, takto sa dviha v dnesnej dobe ego. a nemat ani tolko slusnosti aby zazvonil na zvoncek ale vletiet cudziemu cloveku do dvora tomu sa povie vychova.
v konecnom dôsledku mal jedine stastie ze v tom case boli psy zatvorene, lebo pan si vôbec neuvedomi, ze by sme tu neriesili dodanie tovaru ale uplne nieco ine.

@13katinka tiež je my vás luto keď sa takto chováte ako malé decko