icon

Kralovstvodeti.sk - recenzie

myska10
6. mar 2018

Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem

pa_tka_zv
2. okt 2019

@danciacik keby ste pozorne čítala tak ako píšete ;) Dočítala by ste sa že som to tu napísala len to má veľké ale ! A to to, že keby ste jednali ako ľudia.. áno stane sa ale keby som vás neobhánala a neozyvala sa tak nemám peniaze do teraz. Treba citát s porozumením. ;)

danciacik
2. okt 2019

@pa_tka_zv a odkial to viete, si myslite ze nas bavi dobrovolne si vytvarat nejake problemy. ze clovek nema co ine na praci. velmi by ma zaujimalo ci by ste sa takto spravali aj keby sme sa stretli osobne. kludne vas pozyvam

pa_tka_zv
2. okt 2019

@danciacik tak vy tak vyzeráte, že nič iné na práci nemáte 😂 lebo keby ste mali zdvihnete telefón a zavoláte ľuďom ktorým dĺžite peniaze. Nie si tu vypisovali cez MK 😂 Ja sa narozdiel od vás s ľudmi stretávam a nezatajujem sa ako vy a cela vaša firma ak sa to teda dá nazvať firmou

danciacik
2. okt 2019

@pa_tka_zv fakt si veľmi cením vašu domýšlavosť, evidentne máte veľmi veľkú fantáziu ale k osobnému stretnutiu so mnou ste sa už nevyjadrili - kludne prídte

pa_tka_zv
2. okt 2019

@danciacik posledný krát Vám píšem čítajte s porozumením ;) čo Vám evidentne uniká, a nájdite si nové frázy lebo sa stále len opakujete. ;)

danciacik
2. okt 2019

@pa_tka_zv evidentne vám asi argumenty došli

pa_tka_zv
2. okt 2019

@danciacik mne možno argumenty ale Vám peniaze. Tak teraz neviem kto je na tom lepšie 😉

bbokro
Autor odpoveď zmazal
davit24
2. okt 2019

@danciacik no tak zase vy sa nevytahujte....ja som tu pisal iba pravdu aka bola, nic som nezvelicoval ani neprehanal. A pred branickou by som aj zazvonil ak by sa dalo. Ano videl som ze po dvore pobehuju iba sliepky tak som siel dalej a zbonil pri dverach. Slusne som sa predstavil a komunikoval. Zaujímavé je ,ze vy ste von nebola ale situáciu viete opisat. Pocuvali ste za dverami?? Hmm to je jedno. A na zaver: peniaze ste síce vratili ale tiez az po mojom urgovani a tie omacky co rozpravate kazdemu ste rozpravali aj mne a aj ludom predomnou. Takze nerieste mna ale rieste dlhy voci ostatni a laskavo prestante klamat a oberat ludi o peniaze..

radoslav123456789
3. okt 2019

@danciacik vy mate este nejakych zakaznikov to mi je ich fakt luto. a som dost prekvapeny, ze dokazete tu takto arogantne odpovedat ludom ktorym dlzite peniaze iba kvoli tomu, ze ste neschopna podnikatelka, ktora nevie o podnikani ani kok.

radoslav123456789
3. okt 2019

@danciacik ja by som sa s vami stretol dajte mi kontakt, kam vam mozem zavolat a na akom naberete odvahu mi to zdvihnut, kedze telefony neberiete.

zara1403
3. okt 2019

Toto mi odpísali zo soi

karolinka200817
11. okt 2019

Komu už vrátili peniaze

jaja1991
11. okt 2019

@karolinka200817 Už týždeň sa snažím dovolať či bude niečo z tej postele alebo trvám na vrátení peňazí. Vôbec neodpovedajú. Zvažujem trestné oznámenie

uzanka16
12. okt 2019

@karolinka200817 mne stále nevratili

uzanka16
14. okt 2019

Ako je to s tým trestnym oznámením komu to napísať, stále nevrátili peniaze

davit24
15. okt 2019

Myslim ze ked uz zrusili stranky tak to bude na dlhsi proces....😢😢

uzanka16
15. okt 2019

@davit24 nemám až slov, to už mohli rovno dat ze ani objednávky nebudete mať vybavené ☹

radoslav123456789
16. okt 2019

@karolinka200817. vcera nam vratili peniaze po cca 4 mesiacoch od odstupenia od zmluvy a neustaleho dotazovania sa penazi. mozno to vracaju postupne mozno nie dohvie, kde je pravda uvidite sa casom.

karolinka200817
16. okt 2019

@radoslav123456789 mne už vrátili peniaze. Sťahujem všetky obvinenia.

zara1403
16. okt 2019

Prikladám ďalšiu odpoved zo soi

janulkadavinci
19. okt 2019

17.10 nam vratili peniaze

kviann
19. okt 2019

Nam tiez vratili, zrejme im slapla SOI na paty.

uzanka16
20. okt 2019

@janulkadavinci
@kviann a koľko je tomu od toho co ste čakali na vrátenie. Lebo nám stále nič.

kviann
20. okt 2019

@uzanka16 , obj sme Polke Maja a teraz Polke okt vratili.

janulkadavinci
21. okt 2019

@uzanka16
2,5 mesiaca to trvalo kym vratili peniazky

ivana9191
22. okt 2019

zaplatila som za postel v marci 2019 a peniaze mi stale nevratili ani po mojich urgenciach! v dohladnej dobe na nich podam trestne oznamenie.

uzanka16
23. okt 2019

@ivana9191 mne teraz toto prišlo :dobrý deň pani , Ako ste si určite všimli firma zkrachovala avšak samozrejme snažíme sa čím skôr danú situáciu doriešiť. Radi by sme sa spýtali či by bola možnosť, aby sme vám to začali vraciať po častiach nakoľko ešte nedisponujeme potrebným obnosom finančných prostriedkov.

megyy
23. okt 2019

@ivana9191 my sme tiez zaplatili v marci..najprv sme odmietli splatkovy kalendar ale napokon sme pristali...dohodli sme sa ze k 15 dnu mesiaca poslu 50 eur....za oktober poslali,sice az 20 ale poslali...dufam ze nam vratia co nam patri...aj ked je to nefer ze niekomu vsetko niekomu nieco a niekomu nic

ivana9191
23. okt 2019

@uzanka16
@megyy
aj mňa žiadaju o splátky, ale ja už mám ich slubov plné zuby a neverím im. ak mi nevrátia celú sumu, podám na nich trestné oznámenie. sťažnosť na SOI som už podala dávnejšie.