icon

Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?

luculka
20. sep 2007

Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂

petra6
8. jan 2009

Ahoj Murko, už sme to tu niekoľkokrát písali, sme na stránke www.vysivame.sk

oskar75
Autor odpoveď zmazal
koryt
15. jan 2009

kočky, neviete niektorá, kde nájdem Hello Kitty? moja malá miluje mačky, akékoľvek, ale na Vianoce dostala malú Kitty a teraz ju chodí obdivovať do obchodu v Maxe.. tak som rozmýšľala, že jej niečo vyšijem.. ďakujem 🙂

vivere
16. jan 2009

koryt, myslim, ze tu nieco bolo: www.stitchfanclub.com 😉

koryt
16. jan 2009

dakujem, pozriem 🙂

eli77
25. jan 2009

Baby pomoooooc.....mne nejde vysivame.sk ☹ 😠

blumka
25. jan 2009

ahooj eli, ja som sem tiez prisla kricat o pomoc...od vcera vecera to nejde....co sa dejeee ☹ ..mam abstaky

lenkalienka4
25. jan 2009

aj ja som uz zufala, uz som aj monike na pokeci pisala ze co sa deje.... to je normalne na nervy... 😲

blumka
25. jan 2009

😀 😀 zavislacky

lenkalienka4
25. jan 2009

blumka - 😀 😀 😀 ale sak to nieje sranda, ved ja som vcera bola normalne na nervy z toho. som myslela ze to len mne blbne zas ten pc 😵
toto nech viac nerobia
😀 😀 😀

whizzy
25. jan 2009

Ja som vedela, ze vas tu najdem 😀

eli77
25. jan 2009

😀 cauko zavislacky...aj ja som z toho na prasky...sice posledny cas tam malo pisem...ale citam poctivo...kde je Matka???Pomooooooooooooooc 😀

petra6
25. jan 2009

Hlási sa ďalšia závisláčka 😀 😀 😀 Už som vám chcela písať maily 😀 😀 😀

blumka
25. jan 2009

leni, mi hovor, ja som si kludne vysivala do jedenastej vecer, ze potom ked dokoncim vam pojdem napisat..a hups ono to neslo 😠 normalne mi smutno bolo 😔 😀
pomooooooooooooc 😀 😀 😅 😀

adik64
25. jan 2009

Aj ja som tu 🙂
Od rána sa snažím pripojiť a niiič, myslela som, že je chyba u mňa, ale ako vidím, nikomu to nejde 😒

blumka
25. jan 2009

ja skusam kazdu hodinu ako prava zavislacka 😀 a nic...no asi to je znamenie ze dnes nemame kecat ale o to viac vysivat :D

adik64
25. jan 2009

Aj ja skúšam každú chvíľu...
Blumka, asi si tvoje slová vezmem k srdcu a idem sa pekne realizovať 😉 Ale aspoň som si poobzerala vaše albumčeky, nááádherné zlatučké deťúrence máte 🙂

blumka
25. jan 2009

adik ja som si dnes dala volno od vysivania, vcera som tahala skoro do polnoci, spat som sla o jednej, terezka buntosila celu noc..som total rozbita 😀 ale neterka sa mi tu natiska ze ide ona vysivat, tak jej budem robit "dozor" 😀 😀

petra6
25. jan 2009

Zasa som skúšala a nič 😀 😠 Blumka, tiež som dlho vyšívala, tiež mám pripravenú fotku ako pokračujem na vloženie, tak už len aby bolo kde....

lenkalienka4
25. jan 2009

mohla by sa ozvat aj matka, matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. haloooooooooooo

adik64
25. jan 2009

U mňa to už funguje!!!! 😅

blumka
25. jan 2009

cooo? 😕

blumka
25. jan 2009

mne to neeeejdeeee ☹ ☹ ☹

vesi
25. jan 2009

haha, vidím, že závislačíte, ja som zarezávala v robote a teraz to už ide 😀

whizzy
25. jan 2009

Mne to tiez nejde 🙄

monkula
25. jan 2009

Nazdaaar vesionka moja milovaná....
Kde si sa mi tárala? 😀

blumka
25. jan 2009

ide, ide ideeeeeeeeeee

vesi
25. jan 2009

ahoj, moni, no budem neoriginálna, ale v robote 😀 😀

monva
25. jan 2009

ahooojte, som taka rada, ze som vas aj ja nasla - az mi bolo do placu, ze co sa deje 😀
no mne to este stale nejde ☹

matar
25. jan 2009

ahojte moje zlaté závisláčky 😀 😀 😀 už ideeeeeee, ale sme bombardovali správcov servera každu chvílu. klobuk dole pred adminmi tu na koníku, že to tu takto funguje 🙂