Kŕmenie psa
Ahojte prosim ak sa tu nájde niekto zaujímali by má nasledovne veci.
Mám fenku JR má rok a pól. Velmi aktivna je to skvely pes a zaujimalo by má ako kŕmite tie vaše.
Striedam jej granulky so surovín masom hovädzím a ryžou napr. Dostane pár granuliek ráno, pripadne masa s doplnkami a potom večer granulky. Nemeníme ju zo stola a podobne ja som na nu dost prísna a teda u nej neplati že raz dam raz nie buď vsetko alebo nič, odomna ani len neskúša pytat jest keď má vidi lezi a neriesi, ale akonáhle sme niekde u priatelovym rodičov ide má šľak trafit milión krat som všetkým vysvetlila že si vyslovene nezelam aby ju krmili ja sama nezjem mastné maso a nemienim potom zbierat s prepacenim grcky po nej pretože viem že to pahltne zozerie a je jej z tiho zle(nie len maso ale aj strudel, kolace no vsetko) ako padnuté na hlavu.
Nepomaha nič stačí že sa otocim a už ju krmia najmä svokra som z toho na prášky vďaka tomu to zašlo až do bodu kedy ju k ním vibec neberiem ale dopláca na to len pes že musí sediet doma keď by inak mohla ísť s nami(beravam ju so sebou vsade fitko, kone, obchody). Riesili ste to niekto?? Priatel im to tiež koľko krat povedal a nezabera a ja nemienim potom riešiť v troch rokoch fenky pokazené zuby a zaludok.
Moja rodina si to nedovolí nakoľko vedia že som v tomto prísna. Keď už jej niečo daju tak kúpia pamlsky pre psa alebo tyčinky na čistenie zubov.
Dakujem už som ozaj zufala a koľko krat už penim aby som svokre nenadala
@alzbeta1301 keby mi takto niekto kŕmi psa tak mu nasurovo poviem že ak mu niečo bude a bude treba veterinára že to zacvaka ona..a inak kŕmiť v jeden deň aj granule aj mäso sa veľmi neodporúča pretože každé sa trávi inak..skôr ak chces takto striedať tak asi po dni skôr aby malo čas sa to stráviť všetko
@macikovaiveta ja dávam od oka ona nieje pahltne pes na granule že zhltne toľko koľko jej dam mám na to pohárik viem cca koľko spapa ale sú to take dve hrste asi 🙂 plus jej dávam klbovu vyzivu. Toez mame aktualne jahňacie a plus ráno dostane tycinku na čistenie zubov voda nonstop pravdaze a inak nič ale ostatní ma hnevajuu
@alzbeta1301 Trvajte na svojom 👍😀👋

@alzbeta1301 Co sa tyka povelov, treba striedat. Nedavat rovnaku postupnost. Proste tak, aby ten pes nevedel co bude nasledovat. Potom to nebude robit sam od seba😉