icon

Kto ide do škôlky v septembri 2009?

sassi
13. jan 2009

Ahojte, zakladám tuto temu pre maminy všetkých nastavajucich škôlkárov.
Možno sa tu stratneme fajn partia a budeme si vymienať skusenosti o tom, ako nasatavjuceho školkara na vstup do MŠ pripraviť, čo nas čaká, ako to budeme všetko prežívať ... atď.

Ja som dnes zaniesla žiadosť, a zobrala si prihlášku
Naš malý bude mať vo februári 2 roky, takže do školy by mohol ísť ako 2,5 ročný,
ale ešte cikáme do plienok, tak neviem, ako to všetko dopadne 😉 😉 😉

majdiska
31. aug 2009

no ak ide do štátnej prídeš o rodičovskú 😒 ale skús sa informovať na sociálnom, možno nejaký príspevok dostaneš..
mne malý chodí do súkromných jasličiek - OZ, zaplatím a ešte mi ostane na cestu a do vrecka 😉

sasiki
31. aug 2009

matima to ti potom neostáva nič iné, než sa zamestnať, aby si mala nejaký príjem 😒
už sa to kráti 😅

danu
31. aug 2009

prispevok dostanes do veku 3 rokov dietata treba vypytat tlacivo a skolne stravne atd ti Upvsr preplati 😉
kuk blizsie aj do tjto temy

nadhera
31. aug 2009

nastastie to nemusim riesit, lebo rodicovsky beriem na mensieho, takze vacsi moze do skolky a o nic nepridem. horsie bude, ked mensieho tiez zapisem okolo 2,5r .

helka101
31. aug 2009

kočky ako to je stym prispevkom teda? vzťahuje sa to aj namna, ked maly ide do škôlky, ale ja zatial nemam robotu? 😕

sasiki
31. aug 2009

nadhera - nápodobne...

evulik6
1. sep 2009

matima, tak tak... budes bez davky ak sa nevratis do prace :(...takto uzasne je to vymyslene...aj ja idem kvoli tomu do prace skor :(

evulik6
1. sep 2009

no este je jedna sanca, ze dieta nedate do statnej skolky ale do sukromnej... lenze to sa velmi neoplati kedze sukromne su drahe a materska je mala... takze asi tak...

danu
1. sep 2009

tu je ten link na temu ohladom prispevku ked dieta ide do skolky a nema 3 roky
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

utka
1. sep 2009

karin, sme z Petržalky a ideme na Haanovu do škôlky.

netmona
1. sep 2009

ahojt,,,tak my zajtra tačíname v škôlke,,, 🙂 ........držím mu palce 😉

netmona
1. sep 2009

my ,,,,na Kameliovú,,,,,je tu taký niekto,??čo ta ide

kukulik30
1. sep 2009

ahojte, ja som momentalne riesila taku situaciu, maly ide zajtra do skolky, ale 3 roky bude mat az 24. oktobra,..ja idem do prace, takze mam narok na prispevok na starostlivost o dieta...na urad je potrebne doniest kopiu pracovnej zmluvy alebo potvrdenie , ze bude matka zamestnana a rozhodnutie o prijati do skolky, no a samozrejme vypisat ziadost o prispevok 😉 ...akurat je tam finta, aby matka dostala este za september rodicovsky v plnej vyske, nesmie byt aspon jeden den v danom mesiaci september v skolke, cize na tom rozhodnuti som mala datumy 2.9. 2009 😉 realne aj nastupi ten den do skolky, ak by tam bolo 1.1. 2OO9, tak uz na rodicak v septembri nemam narok, upozrnila ma nato zlata pani uradnicka 😵 ...a ten prispevok dostanem uz iba za oktober, kedy treba doniest prijmove doklady za skolne a stravne / maximum toho prispevku je, sa mi zda, nejakych 40 eur, ale to si nie som ista /

danu
1. sep 2009

kukilik30 ten prispevok by si dostala aj za september ak seky v skolke stravne atd zaplatis az v oktobri 😉 ich nezaujima ze je to este za september ale kedy si to zaplatila 😉

helen
1. sep 2009

Na zajtra všetkým veľmi držím palce! 🙂 Hlavne bez stresu, aby sa tak necítili aj detičky 🙂

titkovamiriam
1. sep 2009

aj my zaciname 😀 😀 😀

danu
1. sep 2009

uz sa tesim ale mam aj obavy ako to zvladne kedze je este malicka, ale snad fajn, je rada s detickami, cele dni sme na ihriksu tak uvidime 😵

miriam17
1. sep 2009

boze baby aj vy ste take narvezno zo zajtrajska?

vranka4
1. sep 2009

všetkým mamičkám,aj detičkám držím zajtra palce 🙂 🙂

lubkaj
1. sep 2009

Tak mna pochytila nervozita prave teraz - uvedomila som si, ze vsetko musi zajtra ist ako na spagatiku: Jarinko je totiz prvak v skolke a Adrianka v skole. Tak dufam, ze to zvladneme...

sue
1. sep 2009

...taktiež držím palce aj maminkám aj deťom...my sme pobalení,nachystaní a ja sa bojím 😔 😅

bambulkaj
1. sep 2009

Aj ja nám všetkým držím palce,práve som dobalila...ale tiež som strááášne nervozna....ani neviem, či zaspím...a zajtra sa budem musiaťmax.pretvarovať, aby malá nezbadala,ako mi fakt je... 😒 😔

sue
1. sep 2009

Bambulka, malá to cíti aj tak... 😔

sasiki
1. sep 2009

moja malá zaspať nechcela, vraj už chce ísť do škôlky 😅 uvidím, ale tiež asi nezaspím 🙂

vranka4
1. sep 2009

u nás tiež všetko pochystané,a mne je už teraz do plaču,keď si nato spomeniem,budú mi strááášne chýbať 😒 ,zajtra to nemôžem dať na sebe znať...uvidím ako budú reagovať ráno,keď poviem,že ideme do škôlky,Ivka sa tešíí veľmi,Marek nie 😒 ,snáď si budú nápomocní obaja 🙂

sasiki
1. sep 2009

vranka tak to máš výhodu, že majú jeden druhého 😉

kukulik30
1. sep 2009

no dievcata, viem ako sa citite...ja sa citim divne, smutna..juj, nejako ta zmena na mna dolahla 😔 dufam, ze zajtra to zvladneme, vsetko nabalene, neviem, ako sa budem sustredit v praci ☹
Samko vyzera v pohode, vecer zaspal hned, dokonca sa tesi stale 😅 a hovoril, ze zajtra ide do skolky...len mamka to nejako nezvlada 😅
no drzme si palce, nech to maminky a deticky zvladnu, ako najlepsie vedia 🙂

michalag
1. sep 2009

Ahojte, tak sa k vam pripajam, ja som sa od minuleho roku tesila kedy hop dam do skolky a este to bolo tak aj pred 2 tyzdnami ale cim je ten den blizsie, tym mi je viac smutno a maly? ten mi vecer ked sme isli domov povedal, ja idem zajtra do skolky, huraaaa 😅 😀 ... mi maminky to asi viac prezivame ako nase deturence ... M sme uz nachystani, tak som zvedava ako to rano dopadne

iwusska
2. sep 2009

aj my sme dnes absolvovali nastup do skolky a je mi smutno ☹ mala sa este po vystupeni z auta strasne tesila, ale ako sme vkrocili do budovy tak sa zmenila o 360 st. a ze ona ide radsej ku starkym....strasne zacala plakat, nic nepomahalo...dufam ze sa rychlo aklimatizuje, ale pre istotu si pani uč. napisali moje cislo...mamulky drzim vam palce a dufam ze u vas to bude mat hladsi priebeh

titkovamiriam
2. sep 2009

ahojte-Marek sa drzal statocne kym nezacal plakat jeden chlapec,potom sa pridal aj on o 15 idem pre neho tak uvidime