icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

dzesinka
16. jún 2010

kefalinek taktiez dakujem...aj tebe vsetko dobre...a ak sa smiem spytat ktory den po ET si bola na sono? ja idem 22.6 cize 22 dni po ET...myslite ze uz bude nieco vidiet? sony drzim palceky .... 😉

sony44
16. jún 2010

@annamary27 - budeme si držať navzájom 🙂 🙂 🙂

annamary27
16. jún 2010

@sony44 jasnéééé, tfuj-tfuj 😀 😀 😀

kefalinek
16. jún 2010

dzesi ja som bola na sono na 16 den
sony a kolky den uz krvacas?

scarletka
16. jún 2010

ahoj @kefalinek vidim,ze aj ty mas 2r.dcerku ako ja, aj ty sa snazis otehotniet?

dzesinka
16. jún 2010

kefalinek a to uz bolo nieco vidiet? ja sa uz normalne tesím dievcata a velmi na to sono...annamary -sonny drzim palce..... 😉 🙂

janemari
16. jún 2010

Ahojte @cucu gratulujem a nech pekne rastie 🙂
Cakatelkam na hcg drzim palceky aby bolo pekne vysoke.Baby aj vy ste boli po tych injekciach take unavene? JA ked si ich pichnem som normalne hotova.Aj dnes rano som si ich pichla a ze si idem este trosku lahnut a vstala som az o 11.30 😅

kefalinek
16. jún 2010

dzensi aj mna to soklo este nam aj spravil peknu fotecku nemozem sa na nu vinadivat
scarletka my sme sa uz dosnazili cakame babo, ale je to len na zaciatku, pondelok nam to potvrdil doky

kefalinek
16. jún 2010

janemari tak dobre ranko 😀 ,mne po nich nebolo nic ale kludne to moze byt z toho predsa je to len velka davka hormonov

dzesinka
16. jún 2010

janemari ja som pichala vecer cize hned som sla spat...kefalinek tak som som rada tesim sa stebou a nech vsetko dobre prebieha..drzim palce 😉 🙂 😉

tinka1987
16. jún 2010

Dievčatá všetkým držím palce, som druhý deň po ET, vkladali sme len jedno embryjko viac sme ani nemali, keď som to tu tak čítala, máme podobný osud so Zuzkoubb. Chcem sa vás opýtať, cítite alebo ste cítili, že sa s vami niečo deje? Mňa občas pichne v podbrušku, ráno to bolo troška intenzívnejšie, snažím sa moc to nepreháňať s tým pozorovaním. Ale nejako sa to nedá už, aby sme mali tie dva týždne za sebou a hlavne všetky s // . 🙂

janemari
16. jún 2010

Ja som rada ze som na PN lebo si neviem predstavit,ked som takato skapata zeby som este do roboty chodila a musela tam makat.Vajecniky ma bolia takze injekcie zaberau,ale dufam ze nie az prilis.Bojim sa toho ohss 😅

sony44
16. jún 2010

@annamary27 -
ahoj akurát som ti išla písať cez IP, ale mi to nešlo odoslať, už som si to prečítala v pipinách, parááááda. gratulujem, tak už musíme len tým naším bábatkám veriť.
Aj mne už volali, som sa aj preľakla, ale vraj zatiaľ veľmi dobre vyskočilo to zo 180 na 481, takže zatiaľ ok. Len to sono nás troška zaskočilo, ale to bude dúfam nejaká cysta, vraj v piatok by sme mali vidieť už vačok - teda kde je, ale ja veríííímmm, že bude tam, kde mu bude najlepšie, v materničke a ten útvar zmizne.

Musííííme byť veľmi silné, aby to bábatká citili. Teším sa s tebou.

cucuriedka
16. jún 2010

@tinka1987 pichanie je dobre znamenie 🙂 u mna to presne tak zacalo 😉

dzesinka
16. jún 2010

tinka1987: pripajam sa k cucu a na treti den od ET som citila take bublinkovanie to bolo asi uhniezdovanie a od vtedy ma podbrusko ani tak neboli ale prsia cu citlive velmi... 😉

martinaaaaa
16. jún 2010

ahojte tak OPU mam za sebou 12 vajicok vraj peknych kvoli velmi zlemu spg ich budu napichovat vklad bude asi v sobotu 😉

annamary27
16. jún 2010

@martinaaaaa dobré správičky,gratulujem a teraz pekne oddychuj. 😉

annamary27
16. jún 2010

@janemari dnes je to asi tým BIO 4, ja som po odbere krvi spala hodinku do obeda a ešte po obede som zalomila na 2hodiny. 😀 😀 😀 😀 ved na to sme doma ,aby sme oddychovali a spánok je na to najlepší.

martinaaaaa
16. jún 2010

@annamary27 dakujem som taka trochu unavena a zvedava na zajtra 🙂

dzesinka
16. jún 2010

martinaaaaa : tak blahozelam k peknym vajickam-pekne oddychuj a davaj na seba pozor 😉 🙂

martinaaaaa
16. jún 2010

@alienocka no tak tomam za sebou 🙂

martinaaaaa
16. jún 2010

@dzesinka dakujem 🙂

dzesinka
16. jún 2010

annamary mas uplnu pravdu...bola som dnes nejaka podrazdena nic mi nevychadzalo ani to varenie dnes nejak asi to bude tym zatazovým stupnom 😀 😀

alienocka
16. jún 2010

@martinaaaaa gratulujem!!!!! Tesim sa!!!!!! Opatruj sa o oddychuj 😀

alienocka
16. jún 2010

@martinaaaaa a mas ich krasnych 12!!! Ako 12 mesiacikov 😀 Z toho urcite budu nejake malicke skorpioncatka 😀

martinaaaaa
16. jún 2010

@alienocka uz aby som mala vklad nebudeme mat PK tak by to malo byt v sobotu kazdy ma tu PK iny nazor ale vkladame dve aby ta sanca bola vyssia

alienocka
16. jún 2010

@martinaaaaa ja som mala PK. Vlastne mne oplodnili 10 a po PK mi ich ostalo 8. A preci si si nedala PK?

dzesinka
16. jún 2010

dievcata poculi ste o cinskom kalendari pocatia? tie ktore uz maju deticky nech si pozru ci to sedi....http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka... ( tak troska sa rozveselit-hm?) 🙂

martinaaaaa
16. jún 2010

@alienocka to sa este mozeme zajtra dohodnut ze ci ano alebo nie uvidim ako sa budu vyvijat a uvidime a kedy sa ti tie dve prestali vyvijat