icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

martinaaaaa
16. jún 2010

@sony44 tak gratulujem neboj je mu tam dobre a vsetko dobre dopadne 🙂
@annamary27 nestras no tiez si myslim ze by ta mali pozriet na sone drzim palce 🙂

martinaaaaa
16. jún 2010

@monicka7299 haloooo kde si monika dufam ze je vsetko dobre 😉

mirka7582
16. jún 2010

ahoj martinaaaa 😀

martinaaaaa
16. jún 2010

@mirka7582 ahoj mozem sa spytat aky mate problem 🙂

cucuriedka
16. jún 2010

cauky cauky, uz som dala foto do mojho fotoalbumu :D a zajtra dostaneme asi tiez jednu 😎

janemari
16. jún 2010

ahojte prijemny vecer 🙂

martinaaaaa
16. jún 2010

@cucuriedka supeeeeer 🙂
@janemari tiez prajem pekny vecer 😉

janemari
16. jún 2010

@martinaaa tak ako sa citis?

martinaaaaa
16. jún 2010

@monicka7299 myslim na teba a na deticky si sa neozvala ale drz sa bude sa im u teba pacit 😎

barchee
autor
16. jún 2010

@cucoriedka , nádhera 😀 ja idem teraz v piatok, budem 8tt+4 😉 máš tam zle napísané tt pod fotkou, teraz si 7tt + 6 ak si v prebiehajúcom 8 tt 😉 nemôžeš byť predsa dlhšie tehula ako ja 😀 ja som teraz v strede prebiehajúceho 9 tt 😵 🙂 ak bhudem teraz v piatok všetko ok, tak sa objednám niekam na 3D utz v cca 13 tt...strašne som zvedavá 😅

martinaaaaa
16. jún 2010

@janemari trochu ma picha podbruskom ale inak mi je dobre zajtra sa dozviem kolko sa ich oplodnilo teda kolko vajicok sa im podarilo napichnut a ty ako 😎

martinaaaaa
16. jún 2010

@barchee ahoj barcheee dlho si tu nebola 🙂

barchee
autor
16. jún 2010

heh, hej...chodím sem čítať, ale bývam strašne unavená, nijaké iné tehu príznaky, len strašne bolestivé prsia a neskutočná úúúúnava 😅 musím si aj poobede s deckami v škôlke pospať, lebo som nepoužiteľná potom 😕 a večer ma láme furt už o 21...ledva dopozerám panelák a idem zas drichmať 😕 😀 tie dni mi takto strašne ubiehajú. Zachvílu je tu piatok a zase uvidím môj brmbolček prenádherný 😵 😵 😵 😀

martinaaaaa
16. jún 2010

@barchee to je super hlavne si oddychni ak ti to oklnosti dovolia potom uz nebude cas 🙂 ja mam v sobotu ET tak sa tesim 🙂

janemari
16. jún 2010

@martina no mna dnes dobre boli podbrusko,som z toho nervozna.Tak som zvedava kolko budes mat bojovnikov na vlozenie.

barchee
autor
16. jún 2010

@martinaaaaa tak to držím palceeee 😀 😉

zuzanabb
16. jún 2010

@kefalinek nebolo este vidno nic po 14 dnoch po ET, len zvacsena sliznica, az potom ked som isla na druhe sono na 21 den po ET tak bolo vidno bublinku aj s malililnym cervickom dnu 😵 (mam to aj v albume)
To je super, ze tebe to uz bolo vidno teraz. asi sa maly chrustik uhniezdil skor....
a ked uz bolo vidno srdiecko na tretej konrole, tak mi dali papiere pre moju doktorku ale s tym, ze ak chcem, tak tam kludne mozem dalej chodit na sono. Ale je mi to daleko a hlavne blba cesta.

@cucuriedka tak super, neviem podla coho to urcuju, mne kazali do konca 12tt a v tom 12tt postupne vysadzovat.

zuzanabb
16. jún 2010

@tinka1987 citam, ze ma nasledujes 😉 to je znamenie, ze sa to uchyti, neboj - je to urcite bojovnik, ked ako jediny zvladol vsetky nastrahy. Aj mne to na zaciatku len tak popichavalo a potom pribudli aj bolesti v podbrusku, tak sa nezlakni, ze to pride menzes. On uz nepride az v buducom roku 😵

makovicka53
16. jún 2010

ahojte neviete mi poradit?kolko stoji v heliose spermiogram a ci sa to da odobrat aj doma alebo len tam na mieste.. 🙂

zuzanabb
16. jún 2010

@makovicka53 spermiogram stoji na sk 500,- asi... normalne uz neviem, ale asi tak dako. a je tam napisane, ze mozes aj doma odobrat vzorku ale do 1 hodiny musi byt v centre 😉 To by si sa musela opytat tam na recepcii a ist si asi predtym po tu nadobku aby to bolo vsetko sterilne. To si myslim, mozno staci aj vlastny poharik 😀 ...my sme to riesili vzdy len tam priamo.

zuzanabb
16. jún 2010

@sony44 drzim palce! myslim, ze je to na dobrej ceste ked tam stuplo hcg. 😵

cucuriedka
16. jún 2010

@barchee no to mi dokyna povedala ze 8tt a ja som skomolila dve veci dokopy 😅
podla MS je to 7+4, podla velkosti 7+6 a teda osmy tyzden .. ech matika

makovicka53
16. jún 2010

@zuzanabb ...dakujem...a to tam akoze kde na wc?xixi...ci maju daku miestnost?ked nam trva cesta daco vyse hodiny tak najlepsie asi tam...inac ako sa ti dari tehulka 😉 uzivas si? 😀

suzanna85
16. jún 2010

ahojte....takže už máme po prvom sone🙂)))nečakáme síce dvojičky ako som si z počiatku myslela,ale aj tak sa velmi tešíme.....počuli sme tlkot srdiečka a to nám úplne stačí🙂)))))))))))

janemari
16. jún 2010

suzanna gratulujem 🙂

monicka7299
16. jún 2010

Ahojte....síce neskoro ale............... priniesla som si domov 2 embryjká 😵

obe mali pri transfere 2bunky ale dnes vraj mali mať 4 bunky..... vraj bolo ešte ráno a tak sa rozdelia aj cez deľ....

martinaaaa - super úrodička - držím palce......

celý deň som polihovala ale asi hodinu som išla navariť.... začalo ma pobolievať v podbrušku, tak som rýchlo šupla do postele.... neviem totiž nič nerobiť....

monicka7299
16. jún 2010

čakať teraz 14 dní.... utroš mám brať každých 8 hodín a vraveli, že do 12 tt. neva - to je po tom všetkom to najmenej a keď to má pomôcť veci tak rada....

alienocka
16. jún 2010

@monicka7299 super !!! Tak sa setri a hladkaj brusko 😀

monicka7299
16. jún 2010

tak dobrú noc..... inak v telke nič nie je !!!!!

monicka7299
16. jún 2010

alienocka- ďakujem .... sa pozerám na fotečku zo sona a hľadím na tú bodečku 🙂))) a vraj sú tam OBE 🙂