Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@monicka7299 haloooo kde si monika dufam ze je vsetko dobre 😉
ahoj martinaaaa 😀
@mirka7582 ahoj mozem sa spytat aky mate problem 🙂
cauky cauky, uz som dala foto do mojho fotoalbumu :D a zajtra dostaneme asi tiez jednu 😎
ahojte prijemny vecer 🙂
@cucuriedka supeeeeer 🙂
@janemari tiez prajem pekny vecer 😉
@monicka7299 myslim na teba a na deticky si sa neozvala ale drz sa bude sa im u teba pacit 😎
@cucoriedka , nádhera 😀 ja idem teraz v piatok, budem 8tt+4 😉 máš tam zle napísané tt pod fotkou, teraz si 7tt + 6 ak si v prebiehajúcom 8 tt 😉 nemôžeš byť predsa dlhšie tehula ako ja 😀 ja som teraz v strede prebiehajúceho 9 tt 😵 🙂 ak bhudem teraz v piatok všetko ok, tak sa objednám niekam na 3D utz v cca 13 tt...strašne som zvedavá 😅
@janemari trochu ma picha podbruskom ale inak mi je dobre zajtra sa dozviem kolko sa ich oplodnilo teda kolko vajicok sa im podarilo napichnut a ty ako 😎
@barchee ahoj barcheee dlho si tu nebola 🙂
heh, hej...chodím sem čítať, ale bývam strašne unavená, nijaké iné tehu príznaky, len strašne bolestivé prsia a neskutočná úúúúnava 😅 musím si aj poobede s deckami v škôlke pospať, lebo som nepoužiteľná potom 😕 a večer ma láme furt už o 21...ledva dopozerám panelák a idem zas drichmať 😕 😀 tie dni mi takto strašne ubiehajú. Zachvílu je tu piatok a zase uvidím môj brmbolček prenádherný 😵 😵 😵 😀
@barchee to je super hlavne si oddychni ak ti to oklnosti dovolia potom uz nebude cas 🙂 ja mam v sobotu ET tak sa tesim 🙂
@martinaaaaa tak to držím palceeee 😀 😉
@kefalinek nebolo este vidno nic po 14 dnoch po ET, len zvacsena sliznica, az potom ked som isla na druhe sono na 21 den po ET tak bolo vidno bublinku aj s malililnym cervickom dnu 😵 (mam to aj v albume)
To je super, ze tebe to uz bolo vidno teraz. asi sa maly chrustik uhniezdil skor....
a ked uz bolo vidno srdiecko na tretej konrole, tak mi dali papiere pre moju doktorku ale s tym, ze ak chcem, tak tam kludne mozem dalej chodit na sono. Ale je mi to daleko a hlavne blba cesta.
@cucuriedka tak super, neviem podla coho to urcuju, mne kazali do konca 12tt a v tom 12tt postupne vysadzovat.
@tinka1987 citam, ze ma nasledujes 😉 to je znamenie, ze sa to uchyti, neboj - je to urcite bojovnik, ked ako jediny zvladol vsetky nastrahy. Aj mne to na zaciatku len tak popichavalo a potom pribudli aj bolesti v podbrusku, tak sa nezlakni, ze to pride menzes. On uz nepride az v buducom roku 😵
ahojte neviete mi poradit?kolko stoji v heliose spermiogram a ci sa to da odobrat aj doma alebo len tam na mieste.. 🙂
@makovicka53 spermiogram stoji na sk 500,- asi... normalne uz neviem, ale asi tak dako. a je tam napisane, ze mozes aj doma odobrat vzorku ale do 1 hodiny musi byt v centre 😉 To by si sa musela opytat tam na recepcii a ist si asi predtym po tu nadobku aby to bolo vsetko sterilne. To si myslim, mozno staci aj vlastny poharik 😀 ...my sme to riesili vzdy len tam priamo.
@barchee no to mi dokyna povedala ze 8tt a ja som skomolila dve veci dokopy 😅
podla MS je to 7+4, podla velkosti 7+6 a teda osmy tyzden .. ech matika
@zuzanabb ...dakujem...a to tam akoze kde na wc?xixi...ci maju daku miestnost?ked nam trva cesta daco vyse hodiny tak najlepsie asi tam...inac ako sa ti dari tehulka 😉 uzivas si? 😀
ahojte....takže už máme po prvom sone🙂)))nečakáme síce dvojičky ako som si z počiatku myslela,ale aj tak sa velmi tešíme.....počuli sme tlkot srdiečka a to nám úplne stačí🙂)))))))))))
suzanna gratulujem 🙂
Ahojte....síce neskoro ale............... priniesla som si domov 2 embryjká 😵
obe mali pri transfere 2bunky ale dnes vraj mali mať 4 bunky..... vraj bolo ešte ráno a tak sa rozdelia aj cez deľ....
martinaaaa - super úrodička - držím palce......
celý deň som polihovala ale asi hodinu som išla navariť.... začalo ma pobolievať v podbrušku, tak som rýchlo šupla do postele.... neviem totiž nič nerobiť....
čakať teraz 14 dní.... utroš mám brať každých 8 hodín a vraveli, že do 12 tt. neva - to je po tom všetkom to najmenej a keď to má pomôcť veci tak rada....
@monicka7299 super !!! Tak sa setri a hladkaj brusko 😀
tak dobrú noc..... inak v telke nič nie je !!!!!
alienocka- ďakujem .... sa pozerám na fotečku zo sona a hľadím na tú bodečku 🙂))) a vraj sú tam OBE 🙂

@sony44 tak gratulujem neboj je mu tam dobre a vsetko dobre dopadne 🙂
@annamary27 nestras no tiez si myslim ze by ta mali pozriet na sone drzim palce 🙂