Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@monicka7299 ved som ti to napisala, ze mas testovat 15 den po OPU - OPU je den kedy ti vyberali vajicka. Mozes aj skor, ale ked vydrzis, tak budes mat krasne // a nemusis hladat duchov ako my ostatne 😀 😉
Alebo ak sa chces riadit podla ET tak skus na 13 den po ET, takze den pred kontrolou. Aspon sa mi tak zda, ze si pisala, ze mas ist o 14 dni po ET na kontrolu....
alebo ti to rovno napisem, mozes skusat testovat od 28.6. 😉 co je 14 den od OPU
zuzka ďakujem 😀 (ale chystám sa testnúť v sobotu 😀 - už nemôžem vydržať - alebo možno vydržím až do odberu ....
dnes je siedmy den od oplodnenia a ziadne nidacne spinenie no som smutna ☹ ach jaj
@monicka7299 kludne testuj ked chces 😀 ved ja som tiez skor testovala... len ked testujes skor, tak budu slabe // a potom pride neistota ze ci budu slabnut alebo silniet a clovek je potom v strese 😀 😅
@martinaaaaa nie kazda ma to spinenie, tak bud v klude 😉
@zuzanabb dakujem len by som aspon vedela ze sa nieco deje a teraz len cakam a cakam 😕
@martinaaaaa neboj, keby si zase zacala spinit niekolko dni, tak tiez nevies co sa deje 😉 vsetko je v poriadku. ty si 7 den od OPU? A kedy si mala ET?
martinaaa-ako môžeš byť siedmy deň?????????
ja som piaty od ET-----
a tiež žiadne špinenie nemám tak neboj...ja sa nebojím
šiesty...pardóón 😀
@martinaaaaa ja som nemala špinenie,kým som nezačala krvácať a od skončenia krvácania tiež nemám špinenie,niektoré kočky na iných témach píšu,že špinenie mali až od nejakého 6tt,takže to nemusí byť pravidlo,že každá tehotná hned aj špiní.neboj. 😵 😵 😵
babenky takze mne to stastie v perinke neni sudene v nedelu vecer som potratila, nedalo sa to zachranit a tymto sa vas aj opustam takze zelam vam vsetkym krasne tehulkovanie a krasne zdrave babenka, vela stastia.
ja som mala velmi slabé špinenie...skoro žiadne..
kefi - to nieééééééééé - čakala som a sledovala ako sa Ti to všetko vyvíja - radosti aj satarosti..... 😢
-to je ...... úplne blbé......
zuzka,monicka toto je uz nas 3 anielik co odisiel do nebicka a mam taky pocit, ze ja uz viac nezvlanem,uz ten pocit bezmocnosti nechcem zazit....
ahojte dievcence,
prepacte, ze sa vam sem miesam, ale obcas vas citam, lebo som bola na prvom IVF neuspesnom a teraz som v druhom. Kefalinek je mi velmi luto, co sa ti stalo 😔 🙄 . Len sa chcem spytat, ci ti v centre alebo tvoj gynekolog robili vysetrenia, aby sa tomu predislo...hematologicke, stitnu zlazu + imuno? ak nie, urcite si to nechaj urobit...drzim ti palce, aj vam vsetkym ostatnym 😵
shandy dakujem vysetrenia som mala vsetky, a tentokrat to bolo asi z toho macacieho hormonu co prenasaju kocence
toxoplazmoza? 😔 🙄
a na to ti az teraz prisli? 😔 inak vraj to skor dostanes z jedla ako z maciek, tak som niekde citala...
@kefalinek mas ale stale krasnu zdravu dcerku, to znamena, ze ste s manzelom v poriadku, len okolnosti su tazsie.... verim, ze aj na kona je toho vela, nie to na jednu zenu prist o tri deticky 😢 😢 😢
mas narok byt nahnevana a zufala a vzdavat to... ale mozno raz vyjde slniecko a ty si povies, ze to zase skusite, mozno o rok, dva, styri. Ved si este mlada
@kefalinek to je mi strasne luto neviem co k tomu dodat ☹
@monicka7299 opravujem som po OPU siesty den a boli ma brucho na ms tuto bolest dobre poznam ☹
@kefalinek tak to mi je strasne moc luto fnuk ☹ budem aj nadalej drzat palceky
zuzka praveze nemame ale byvame na dedine v rodinnom dome a tu vselijake tulave macky sa tu prebehnu obcas, ale to este neni iste idem teraz za dokim volala ze ma uz kompletne vyseldky tak mozno bude vediet aj preco ???
@kefalinek tak daj potom vediet, ze co povedala. niekedy je lepsie ked vies preco ako ked sa nezisti pricina a potom clovek rozmysla nad kadecim.... ☹
moja zlata, strasne som verila, ze ti to vyjde 😢
@martinaaaaa siesty den od OPU este mozno ani nie je embryjko uchytene, takze klud. a tie bolesti som mala aj ja, nic si z toho nerob. Mne vkladali az na 5 den po OPU embryjko a to ma este cca 5 dni na uchytenie, takze to tvoje mozno este plava a hlada miesto 😉
@kefalinek - booože kefi strašne mi je to ľúto, nevedela som, že sa to tak zvrtlo, až mi vbehli slzy do očí ☹ viem ako sa cítiš, slovami sa nedá ten pocit opísať, teraz musíš byť silnáa, už len kvôli tvojej krásnej dcérke. a neboj túžba po ďalšom bábatku ti dá silu skúšať to ďalej, len budeš potrebovať čas. držím Ti palce a verím, že ešte budete mať druhé bábatko 🙂
prepáč, že sa ťa pýtam, ale sa ti to potom rozbehlo, išla si teda k dr.? nechcem ti jatriť rany nemusíš odpísať
držím ti veľmi palčeky do ďalšieho boja
@zuzanabb dakujem 😉
@martinaaaaa
Ahojki Martinaaaaa, písala si, že máš bolesti v podbrušku, ja ich mám tiež, na ET som bola 17.6., a neviem teda, či je to normálne, či nie ....
ahojte babulky 🙂
už som tu dlho nebola... ako sa mávate? ako sa darí? čo máte nového?
... ja teraz oddychujem a snažím sa moc nemyslieť teraz na detičky... máme v poisťovni žiadosť na druhé IVFko tak čakám kedy nám ho schvália a asi august-september sa do toho púšťame 🙂
kefi aj mne je to strašne moc moc ľúto... verím že musíte teraz prežívať ťažké obdobie... prajem Ti aby ste sa psychicky čo najskôr dali do poriadku a neboj určite sa netreba vzdávať.......... príde to vtedy keď to budeš možno najmenej čakať 🙂

@sony budem cakat na spravicku ze hcg krasne stuplo.